Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gri almıştım canımCanım ne renk aldın ama eger gei olanı aldıysan o bu fiyata yok babymall da.sadece benim aldığım renk ve fusyası bu fiyat.gri aldıysan uzulmene gerek yok
Çok gusel olmuş canım bende bu rengini aldım.bide gumus gri gibi olan varya o yoktu indirimde.ama cok begendim çok gusel durmus yatağınla birlikte.güle güle kullanın inşallah.
Mesajını yanlış okumuşum, gri derken ben bunu kastetmiştim, o yüzden üzülebilirim artıkÇok gusel olmuş canım bende bu rengini aldım.bide gumus gri gibi olan varya o yoktu indirimde.ama cok begendim çok gusel durmus yatağınla birlikte.güle güle kullanın inşallah.
Mesajını yanlış okumuşum, gri derken ben bunu kastetmiştim, o yüzden üzülebilirim artık
Neyse sağlık olsun, kuzularımızı içinde göreceğimiz günler nasip olsun inşallah
Çok güzel kullanışlı ürünler almişsın canim. Gülegüle kullansın bebişin inş.Eki Görüntüle 2109370 Eki Görüntüle 2109371 Eki Görüntüle 2109372 Eki Görüntüle 2109373
E bebek indiriminden bugün bunları aldım
Odasının da siparişini verdik
Çok tatlı canım bebişini içinde de görürüz inşallah. Bence yeter ya zaten ekstradan aldigimiz 0-3 ay zıbın falan da olucak hatta hastane çıkışını ben sadece uzun kollu olduğu için almayı düşünüyorum başka uzun kollu almicam bilmiyorum ne kadar dogruKızımın cicileri nasıl kızlar
3 tane hastane çıkışı yetmez mi sizce?
Ayyy inşallah hepimizinkini canım. Diğerlerini de alt üst farklı farklı aldım çıtçıtlı atletleri de tamam daha giysi falan almayı düşünmüyorum aslında hemen büyüycek zaten. Yaşadığınız şehire göre alın uzun kolluyu bence canım ben van da olduğumdan akşamları yazın serin oluyorÇok tatlı canım bebişini içinde de görürüz inşallah. Bence yeter ya zaten ekstradan aldigimiz 0-3 ay zıbın falan da olucak hatta hastane çıkışını ben sadece uzun kollu olduğu için almayı düşünüyorum başka uzun kollu almicam bilmiyorum ne kadar dogru
Evet canım orası soğuk olabilir pijama falan aldın mı?Ayyy inşallah hepimizinkini canım. Diğerlerini de alt üst farklı farklı aldım çıtçıtlı atletleri de tamam daha giysi falan almayı düşünmüyorum aslında hemen büyüycek zaten. Yaşadığınız şehire göre alın uzun kolluyu bence canım ben van da olduğumdan akşamları yazın serin oluyor
Hepsi birbirinden güzel canim. Bebegin güle güle giyinsin cicileriniKızımın cicileri nasıl kızlar
Teşekkürler canım benim inşallah darısı giydirmelerimizeHepsi birbirinden güzel canim. Bebegin güle güle giyinsin cicilerini
cok güzeller maşallah.. güle güle kullanırsın inşallah....Kızımın cicileri nasıl kızlar
Canım teşekkürler yıldızlı pembe ve beyazı e bebekten 35 er tl den aldım diğerleri abimin hediyesi ama civilden almışcok güzeller maşallah.. güle güle kullanırsın inşallah....
nerden aldın ve kaça aldın acba?
Çoookkk güzelmiş canımKiz bebek bekleyenlere jestim olsun hadi
Kizim olsa bu sayfadan cok urun begenmistim .Bakabilirsin canim cok guzel seyler var .Çoookkk güzelmiş canım