• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Canım ne renk aldın ama eger gei olanı aldıysan o bu fiyata yok babymall da.sadece benim aldığım renk ve fusyası bu fiyat.gri aldıysan uzulmene gerek yok:KK39:
Gri almıştım canım :KK200:
Yatağıma o renk uyuyo diye
Bak hatta foto atayım

2EC24316-20AB-41FA-8E81-C3AB4059BF7E.jpeg

Çok gusel olmuş canım bende bu rengini aldım.bide gumus gri gibi olan varya o yoktu indirimde.ama cok begendim çok gusel durmus yatağınla birlikte.güle güle kullanın inşallah.
Mesajını yanlış okumuşum, gri derken ben bunu kastetmiştim, o yüzden üzülebilirim artık :KK45:
Neyse sağlık olsun, kuzularımızı içinde göreceğimiz günler nasip olsun inşallah

Mesajını yanlış okumuşum, gri derken ben bunu kastetmiştim, o yüzden üzülebilirim artık :KK45:
Neyse sağlık olsun, kuzularımızı içinde göreceğimiz günler nasip olsun inşallah

Hiç üzülme canım, bence cok gusel bir urun.Normalde de senin aldığından da daha pahalı bir ürün.Allah bebeklerimize sağlık versin başka bişeyde indirim olur hop kapatırsın farkı:KK39: e bebekde subata özel hergun baska ürünlerde indirimler var buarada, takip edin ihtiyaclarınıza göre.

Kızımın cicileri nasıl kızlar :anneadayı:
3 tane hastane çıkışı yetmez mi sizce?

Eklentiler

• 7E334D2C-1F1E-408B-8D87-CD11EAE757A4.jpeg
    7E334D2C-1F1E-408B-8D87-CD11EAE757A4.jpeg
    33,4 KB · Görüntüleme: 111
  • B6E6CDFA-4D46-4378-A2C6-9547C785B19F.jpeg
    B6E6CDFA-4D46-4378-A2C6-9547C785B19F.jpeg
    34,6 KB · Görüntüleme: 108
  • B3E140AC-DB5D-46F7-BD7C-3B6B1C557DAE.jpeg
    B3E140AC-DB5D-46F7-BD7C-3B6B1C557DAE.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 123
  • 6A070E2C-F542-41EA-BFD6-0D0F97AE6B0F.jpeg
    6A070E2C-F542-41EA-BFD6-0D0F97AE6B0F.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 106
Kızımın cicileri nasıl kızlar :anneadayı:
3 tane hastane çıkışı yetmez mi sizce?
Çok tatlı canım bebişini içinde de görürüz inşallah. Bence yeter ya zaten ekstradan aldigimiz 0-3 ay zıbın falan da olucak :bicak: hatta hastane çıkışını ben sadece uzun kollu olduğu için almayı düşünüyorum başka uzun kollu almicam bilmiyorum ne kadar dogru

Çok tatlı canım bebişini içinde de görürüz inşallah. Bence yeter ya zaten ekstradan aldigimiz 0-3 ay zıbın falan da olucak :bicak: hatta hastane çıkışını ben sadece uzun kollu olduğu için almayı düşünüyorum başka uzun kollu almicam bilmiyorum ne kadar dogru
Ayyy inşallah hepimizinkini canım. Diğerlerini de alt üst farklı farklı aldım çıtçıtlı atletleri de tamam daha giysi falan almayı düşünmüyorum aslında hemen büyüycek zaten. Yaşadığınız şehire göre alın uzun kolluyu bence canım ben van da olduğumdan akşamları yazın serin oluyor

Ayyy inşallah hepimizinkini canım. Diğerlerini de alt üst farklı farklı aldım çıtçıtlı atletleri de tamam daha giysi falan almayı düşünmüyorum aslında hemen büyüycek zaten. Yaşadığınız şehire göre alın uzun kolluyu bence canım ben van da olduğumdan akşamları yazın serin oluyor
Evet canım orası soğuk olabilir pijama falan aldın mı?
Bir de kızlar Instagram'da falan uyguna güzel elbiseler veya zibinlar satan sayfalar varsa birbirimizle paylaşalım. Yasak degilse

Kızlar havlu seti mi alacksınız yoksa sadece havlu mu? Bi arkadaşım set alma çabuk büyüyorlar ve küçük geliyor bi banyo için havlu alsan yeterli dedi. Var mı araştırmalar?:KK49:

bebiş bekleyen annelere selam :) tam aradığım ihtiyacım olan konu afilim92 'ye teşekkürler
henüz 16 haftamdayım tek bir şey bile almadım :) henüz cinsiyetini bilmiyoruz 12. haftada 2li testte erkek gibi dedi doktorum ama değişebiliyormuş bakalım :)
benim ne alınmalı ne alınmamalı konusunda çok desteğe ihtiyacım var ilk bebeğim ve aileden uzakta yaşadığımız için çevremde pek yeni bebek sahibi arkadaşım yok o yüzden araştırıyorum

erken alma taraftarı değilim ama maddi olarak sanki erken almak daha avantajlı, ben 2 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum o yüzden park yatak önerdi çevremdekiler, bir yakınımızda çilekten ahşap beşik almış ama bebeği hastanede kaldığı için kullanamamış çok şükür bebiş iyi şu an , beşiğini de bana hediye ediyor :) o yüzden yatak ,beşik ,park yatak konusunda çok kararsızım

bebek arabası konusunu doğumdan sonra ya bırakmayı düşünüyorum ama emin değilim,

hastane çıkışı ve ilk ay giyilecekler konusunda beşiği verecek yakınımız bana bir çanta yapıp göndermiş hiç kullanılmamış o yüzden ben kıyafet konusunda sadece özendiklerimden bikaç parça birşey almayı düşünüyorum.

şu an anne kucağı ve bebek yatağı konusunda önerilere ihtiyacım var :)

Back