• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kızlar çok araştırmalardan ve vazgeçmelerden sonra tamamen almaya karar verdiğim kafamda netleşen ürünleri sizle paylaşıyorum yorumlarınız önemli :KK200:
İkeanin bu yatağını ben de düşündüm. Çilek mobilyada da mocha baby yatağı var aynı şekilde ona da bakabilirsin. Dezavantajı yatağı en alt seviyeye indirdiginde çocuğa ulaşmak zor çünkü korkuluklar sabit. Asansörlü değil sanırım. Eğer boyun kısa ise zorluk yaşarsın bebeğe ulasicam diye. Diger dezavantajı da sallanmiyor.

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim
Boyum uzun Allahtan canım ya ben çok düşündüm sallanan mı sabit mi diye eğer bebeğim sallanmak isterse hamakta sallayıp yatağına yatırırım diyorum ikea da sallanan model yok takım olsun istedim bi yandan da çilekteki model de güzelmiş alttan çekmeceli kullanışlı olur tabii ama ben dolap ve şifonyer de alıcağımdan beşik hafif olması daha iyi olacak sanırım umarım memnun kalırım.

0174D2B2-0D24-47F8-BF61-6AE6609CB655.png
D507B654-34CC-49F2-9EC7-A53878EF4471.png
5D56999D-7263-4F6B-A304-0C82440834AF.png
9EDBBBD6-688C-4CC5-A551-E41917A8BADD.png
4101CE5B-910F-4689-BAAF-F41A5C0DADC1.jpeg
3B267DCE-1978-4DF2-88E5-A93CF24B4547.jpeg

Biz de bu haftasonu bu odanın siparişini vericez
Odasını da yeşil boyadık

6 ay da next2me de yatırmayı planlıyorum bakalım

Eki Görüntüle 2106755 Eki Görüntüle 2106756 Eki Görüntüle 2106757 Kızlar merhaba ;
Bende 17 haftalık bebeğimi bekliyorum. Biz anne yanı yatak 70*110 aldık ve yanına dolap ve şifonyer aldık. Bir de mobilyacımız yarı fiyatına indirdiği için emzirme koltuğu aldık. Erken diye düşünenler de oluyor ama mobilyalar 2 aya gelip monte olacak ve ileri dönemlerde hareket kısıtlılığı yaşayacağımız için normal diye düşünüyorım. Siz bebek aabası baktınız mı ? Bir de ev tipi ana kucağı almayı düşünüyor musunuz?
Yer kaplayacak çok eşya almayın şimdiden derim. Bebekler bazen kucakta emmek istemiyor. Bizimki genelde yatarak emerdi. Kucağımda emmek istemezdi mesela. Arabanın ana kucağını evde de kullanabildim 3 ay.

Bende bu ikea karyola ve park yatak arasında kaldım. Bu karyola yatak odama daha çok yakışacak ama bebeğin rahatlığı için hangisi daha iyi olacaktır acaba, bende yorumları bekliyorum tecrübeli annelerden.
Bebek hep senin yanında yatmak isteyeceği için 4.aydan sonra yatirabilecegine göre düşün. Sallanan her zaman iyidir diyenlerdenim. Sallanan al benimki gb salnmayi sevmezse sabit kullanirsin:)))

Tiny love almayı daha doğmadan çok istedim. Ama bir türlü indirime girmedi. Oyun halısı aldık indirimden. Ve çok güzel oyaladı onunla 2.aydan itibaren. Ve ana kucağına gerek kalmadı. Isim olduğunda ona atıyordum 15- 20 dk oyalamıyordu. Iyiki 450 lira verip almamışım dedim.

Yer kaplayacak çok eşya almayın şimdiden derim. Bebekler bazen kucakta emmek istemiyor. Bizimki genelde yatarak emerdi. Kucağımda emmek istemezdi mesela. Arabanın ana kucağını evde de kullanabildim 3 ay.
Ben evde çok eşya sevenlerden değilim hiç. İki odalı evimiz ve bi odası hep boştu. Bebek de ilk olunca insan hevesleniyor, acele ediyor. Ana kucağını da hatıramda olduğu için almak istiyorum. Bizim evde ana kucağı vardı ve kardeşlerimi hep ana kucağında hatırlarım bebekken sallardım onları oturma odasında. Belki bebek olunca dediğiniz gibi şunu almasam olurmuş diyeceğimiz çok şey de olacaktır eminim.

Ben de turuncu bir şeyler katabilirim daha sıcak olsun diye
Yeşille güzel gider sanki :KK37:
Benim salonumdaki koltuklar yeşil ve krem mobilyam da krem ve ahşap fonlarım hardal sarısından biraz koyu cart değil yani tatlı renk onu da öneririm turuncu da çok güzel oluyor kesinlikle :eğlence:

Kızlar e bebek te Yemek ürünlerinde indirim var sanirim bugun için sadece? Avent cam biberon baktim ama 240 ml alsam kucuk almasam diyorum sikinti olur mu sizce?

ben tiny love alacağım ev tipi olarak
bebek arabası konusunda kararsızım, kanguru hevesim var sanırım ihtiyaç halinde alıcam bebek arabasını
ama tam karar veremedik, oto koltuğu almak şart belki ikisi bir aradan çıksın diye travel sistem bebek arabası alabiliriz
Canım tiny love şuan n11 de 394 e düşmüş. Ben aldım. Çok düşündüm sordum etrafımdakilere almaya karar verdim. Birde bugün e bebekte biberonlarda emziklerde falan indirim var. İndirimden de philips avent cam biberon aldım 120 lik ve 240 lık birer tane.

Kızlar e bebek te Yemek ürünlerinde indirim var sanirim bugun için sadece? Avent cam biberon baktim ama 240 ml alsam kucuk almasam diyorum sikinti olur mu sizce?
Ben bir 120 lik bir 240 lık aldım canım bugün. Kullanımına göre doğumdan sonra bakarız artık gerekirse alırız yeniden diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2106829 Eki Görüntüle 2106830 Kızlar oto koltuğu olarak joker bebede soo baby marka puset var iki renk siyah ve güneşliği sarı renk sarıyı almak istiyorum ama akıl verin bana daha erken diye beklemek istiyorum fakat bu indirimleri kaçırıyorum 99 tl şuanda fiyatı. Ev tipi ana kucağı da bu hoşuma gidiyo fiyatı 89 tl Buda indirimde ama erken alırsam eğer bebeğime bişey olur endişesiyle korkuyorum sizce ne yapmalıyım bekliyim mi daha

Bu ev tipi ana kucağı ne ise yarıyor canm

Kızlar trendyolda aventin indirimi var. Yenidoğan seti 2 tane 120 lik 2 tane 240 lik biberon 1 tane emzik 2 de biberon başlığı 120 TL. Surekli biberon yıkamamak için sanırım ben bu seti alicam çok uyguna geliyo. E bebekte de var tek biberon alacaklar için o daha avantajlı. Ama biberon başlığı mutlaka gerekiyormuş çocuk disledikce delikleri gevsiyormus zamanla

Back