- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
Evde kullanmak için oto koltuğunu kullandım ikinci çocukta çok ağır oluyo arabadan çıkar evde ordan oraya taşı ağır oluyo bu sürekli evde duracak daha pratik ve hafif
7 marka biberon ald m hiçbirini emmedi:)))) 1 tane al dene alır inşallah. Doktor dr brownu önerdi. Onu da istemi benim cadı.Kızlar e bebek te Yemek ürünlerinde indirim var sanirim bugun için sadece? Avent cam biberon baktim ama 240 ml alsam kucuk almasam diyorum sikinti olur mu sizce?
O setler genelde plastik oluyor. Küçükken cam kullanmanızı tavsiye ederim. Emmedi en güzeli. Inşallah biberon ihtiyaç olmaz.Kızlar trendyolda aventin indirimi var. Yenidoğan seti 2 tane 120 lik 2 tane 240 lik biberon 1 tane emzik 2 de biberon başlığı 120 TL. Surekli biberon yıkamamak için sanırım ben bu seti alicam çok uyguna geliyo. E bebekte de var tek biberon alacaklar için o daha avantajlı. Ama biberon başlığı mutlaka gerekiyormuş çocuk disledikce delikleri gevsiyormus zamanla
Canım erkek mi olacak bebiş
Bu da ilk ayakkabimiz :)
Evet dun ogrendim canimCanım erkek mi olacak bebiş
Çok güzel her şeyi. Rabbim içine sindirsin. Sağlıkla giyer inşallah kuzun
Çok az süre önce next2me yi 724 e aldımbende bugun oğluşuma cicişler aldımbu erken mi değil mi düşüncesi benide düşündürüyordu ama baktım istediğim beşik indirimde aldım valla.ay sağlıkla mutlulukla huzurla kullansın inşallah.hepimizinki tabii
Eki Görüntüle 2109385
Eki Görüntüle 2109386
Sagol canim saglikla gelsin insallah kuzucuklar .Çoğunu civilden aldim bir kacini lcwa dan aldim bir sonraki hedef joker ve e bebek .Cinsiyet belli değilken cok gezdim ama hic bir sey alamadim .Canim cok beğendim hepsini Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Hepsi lcw dan mı ayıcıklı olana ayrıca bayıldım benim de oğlum geliyo Allahn izniyle bende alayım minisime
Insallah canim aminÇok güzel her şeyi. Rabbim içine sindirsin. Sağlıkla giyer inşallah kuzun
Çok az süre önce next2me yi 724 e aldım
Ne kadar düşmüş babymall da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?