Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kızlar e bebek te Yemek ürünlerinde indirim var sanirim bugun için sadece? Avent cam biberon baktim ama 240 ml alsam kucuk almasam diyorum sikinti olur mu sizce?
7 marka biberon ald m hiçbirini emmedi:)))) 1 tane al dene alır inşallah. Doktor dr brownu önerdi. Onu da istemi benim cadı.

O setler genelde plastik oluyor. Küçükken cam kullanmanızı tavsiye ederim. Emmedi en güzeli. Inşallah biberon ihtiyaç olmaz.

Kızlar önceliğiniz emzirmek olsun. Biberon 2.plan. çünkü süt sağdıkça azalır emdikçe artar. Biberon 1 tane alın deneyin. Benimki istemedi. Belki vermekte geç kaldım bilmiyorum. 2,5 aylıkken bakıcıya bitmrakacagim icin 50 günlükten itibaren biberon teklif ettim istemedi. Emzirme saatlerimi kullanıyorum artik

cam biberonlarımı açmadım bile. çok ağır.
ilk verdiğim biberon mamajoo oldu. onu çok sevdi saolsun yormadı beni.
bissürü suluk denedim .en son mamajoo suluk aldım.hem akıtmıyor. hem sevdi şükür.

bende bugun oğluşuma cicişler aldım bu erken mi değil mi düşüncesi benide düşündürüyordu ama baktım istediğim beşik indirimde aldım valla.ay sağlıkla mutlulukla huzurla kullansın inşallah.hepimizinki tabii

Canim cok beğendim hepsini Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

Hepsi lcw dan mı ayıcıklı olana ayrıca bayıldım benim de oğlum geliyo Allahn izniyle bende alayım minisime
Sagol canim saglikla gelsin insallah kuzucuklar .Çoğunu civilden aldim bir kacini lcwa dan aldim bir sonraki hedef joker ve e bebek .Cinsiyet belli değilken cok gezdim ama hic bir sey alamadim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…