- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
Arkadasim da aldi cok guzel her yere goturulebilir ben de düşünüyorum .Kızlar hamak beşik bebeğin gaz sorunu için çok faydalı oluyo tavsiye ederim ben iki numarada kullanmıştım baya rahatlatıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasim da aldi cok guzel her yere goturulebilir ben de düşünüyorum .Kızlar hamak beşik bebeğin gaz sorunu için çok faydalı oluyo tavsiye ederim ben iki numarada kullanmıştım baya rahatlatıyo
hamak beşik bende düşündüm şart hem küçükken her odaya taşırım işimi yaparkenArkadasim da aldi cok guzel her yere goturulebilir ben de düşünüyorum .
Erkek deyince değişiyormu
Benimkinde benzetti ama 15 haftada değişmez sanırım arada üç hafta var sağlıkla gelsin bebişim ama eğer 22 de doktor kız derse rabbim biliyo ya çıldırırım sevinçten tabi rabbim önce sağlık versin kızıda erkeğide benim sonuçtaBana 12.haftada erkek demislerdi sonra kiz dediler ve kiz olarak kaldi küçükhanim
Çok teşekkürler canım. Hoşbuldum
Canım bizde casual cadillac air yada casual quantum da karar kıldık ama almadık henüz. Puseti geniş avrupada tasarım ödüllü araç içinde kazalara karşı daha güvenilir geldi bize ve içinde ble desteği vb herşey dahil. Ekstra almaya gerek kalmıyor. Araçlarda katlanınca oldukça küçük oluyorlar ve air in alttaki sepeti çok kullanışlı. Bence almaya değer diye düünüyorum.Merhaba, Bebekonfor ya da Tahteravalli marka ahşap beşik alıp kullanan var mı? Memnun musunuz?
Bir de Casual Cadillac Air bebek arabası kullanan varsa olumlu olumsuz yönlerinden bahsederse sevinirim.
Eki Görüntüle 2106755 Eki Görüntüle 2106756 Eki Görüntüle 2106757 Kızlar merhaba ;
Bende 17 haftalık bebeğimi bekliyorum. Biz anne yanı yatak 70*110 aldık ve yanına dolap ve şifonyer aldık. Bir de mobilyacımız yarı fiyatına indirdiği için emzirme koltuğu aldık. Erken diye düşünenler de oluyor ama mobilyalar 2 aya gelip monte olacak ve ileri dönemlerde hareket kısıtlılığı yaşayacağımız için normal diye düşünüyorım. Siz bebek aabası baktınız mı ? Bir de ev tipi ana kucağı almayı düşünüyor musunuz?
Çok şık ve kaliteli duruyor gerçekten özellikle dolaba bayıldım her daim kullanılabilir. Hangi mağazadan baktın belki bizim olduğumuz şehirde de vardır. Yavaştan gezmeye başlasak olacak sanki dediğin gibi bir birbuçuk ayda ancak gelir.
Kızlar bu takımı 3000 e alcaz sanırım. Dolap almak zorundayım her türlü ve kendim için de kullanacağım için büyük olmak zorunda. Ya da kardeşi falan olur bebişin... Yatak da sallanır asansörlü ikiz yataklı 80x180. Sifonyere gerek yok dolap cekmeceleri sayesinde. Bir ay daha düşünüp erkenden sipariş vericem. Malum mobilyanın ne zaman geleceğinin hiiiic garantisi olmuyor geç kalırsa krizlere girerim.
Daha uygun ararsanız sadece çilek mobilyada buldum ama onun da beşikleri sallanmiyor. Ve dolapları gereksiz pahalı.
Öyleymiş.Erkek deyince değişiyormu
Merkezi Eskişehir'de canım çok büyük bir dükkan değil ama tamamen bebek mobilyaları üzerine kurulu. Tamamı mdf olan daha pahalı ürünleri de var tabii. Pretty baby mağazanın adı. İstanbul'da da şubesi var sanırım.Çok şık ve kaliteli duruyor gerçekten özellikle dolaba bayıldım her daim kullanılabilir. Hangi mağazadan baktın belki bizim olduğumuz şehirde de vardır. Yavaştan gezmeye başlasak olacak sanki dediğin gibi bir birbuçuk ayda ancak gelir.
Teşekkürler canım ben izmirde yaşıyorum bir bakayım netten belki burada da vardır. Güle güle kullansın yavrun sağlıklı sıhhatli vakit geçirsin odasında.Merkezi Eskişehir'de canım çok büyük bir dükkan değil ama tamamen bebek mobilyaları üzerine kurulu. Tamamı mdf olan daha pahalı ürünleri de var tabii. Pretty baby mağazanın adı. İstanbul'da da şubesi var sanırım.
Biz de almaya karar verdik ama bir indirim yakalayamadık. Şu an çok pahalı zam da geldi. Bir indirim olsa da alsak diye bekliyoruz. Kırmızı siyah istiyorum o da zor bulunuyor.Canım bizde casual cadillac air yada casual quantum da karar kıldık ama almadık henüz. Puseti geniş avrupada tasarım ödüllü araç içinde kazalara karşı daha güvenilir geldi bize ve içinde ble desteği vb herşey dahil. Ekstra almaya gerek kalmıyor. Araçlarda katlanınca oldukça küçük oluyorlar ve air in alttaki sepeti çok kullanışlı. Bence almaya değer diye düünüyorum.
Kızlar çok araştırmalardan ve vazgeçmelerden sonra tamamen almaya karar verdiğim kafamda netleşen ürünleri sizle paylaşıyorum yorumlarınız önemli
Evet bende e bebekte sorduğumda şubat indirimi yoksa birdaha indirim olmaz dediler. 1800 heryerde. Kırmızı siyahını beğendim bende internette var daha çok. İnş indirim olur yakındaBiz de almaya karar verdik ama bir indirim yakalayamadık. Şu an çok pahalı zam da geldi. Bir indirim olsa da alsak diye bekliyoruz. Kırmızı siyah istiyorum o da zor bulunuyor.