• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Ben ald m yanımda yatırırken falan rahat oldu. Memleketlere de götürdüm çocuğumu nereye yatıracağım derdim olmadı. Instagramdan 100 liraya almıştım. 3 ay kullandım her yere yanimda tasidim. Evde olsam kullanmazdım ama bir aylıktan beri gezdiğimiz için ben almayı tercih ettim. Yanımda yatırırken de iyi oldu.

Evet canım bebek çantası, Ben de sırt çantası düşünüyordum ama çok inceledim kapasiteleri yeterli gelmedi. Hacimleri bu çantalar kadar fazla değildi
Ben ikisinide aldım indirimden. Dışarıda banka vs işin olduğunda sırt çantası kullanışlı oluyor(Ben her yere kizimla gidiyorum mecbur alıyorum kuaför dah buna) tatile giderken sırt çantasına lazım olacakları koyup yanıma aldım, diğer çantaya da çekmecelerin tamamını boşaltıp koydum. Giy çıkar yapmak için. Cok kullanışlı oldu bana. Bu yaz tatile giderken 1 yaşında olacak inşallah. Mor bir valiz aldık kızıma. Ayy çok tatlis:)) kiyafetlerini yeni valizine, bunlara da termos yiyecek falan koyarım dedim. Olan illaki kullaniliyor.

Ben bu beşikten aldım 70×160 di sanırım. Kızım 7 aylık hala kullanıyorum. Cok memnunum. Sokup takması kolay. Üst kademedeyiz. 1 ay sonra alt kademeye aliriz herhalde. Içine yatastan bebek yatağı aldım. Benim kız sallanmayı sevmiyor:))) ilk 3 ay babynestte yatirdim sonra yataginda yatirmaya basladim.

Depend dediğin külot gibi mi ben öyle alayım diyorum
Ben noral doğum yaptım hastaneden hasta bezi veriyorlar. Sepete geceyim mi diye sordum hemşireye o terletir yaran cabuk iyileşmez dediler( kesi vardi) kullanmadım. Paket aynen duruyor. Evde ara ara kullandım.

Ben noral doğum yaptım hastaneden hasta bezi veriyorlar. Sepete geceyim mi diye sordum hemşireye o terletir yaran cabuk iyileşmez dediler( kesi vardi) kullanmadım. Paket aynen duruyor. Evde ara ara kullandım.
Sepet dediğin külot gibi olan ped mi canım ? Sağ ol bilgi verdiğin için

320370536_tn50_0.jpg

gittigidiyordan aldım 126 tl ye geldi

Canım bu aldıklarım geldi mi beğendin mi ürünlerin kalitesini
Evet canım çok beğendim sadece bi tanesi 0-3 aylık sipariş vermeme rağmen 1 yaş boyunda geldi ama kumaşı falan güzel hatta eklim onu kocaman büyüyünce giyer artık kızım :anneadayı:

Eklentiler

• 070E9B2E-F0EE-4473-9102-06E6AA080889.jpeg
    070E9B2E-F0EE-4473-9102-06E6AA080889.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 122
EF993AD1-1101-4CB7-9133-BE6D15CACBE4.png

Evet sonunda next2me siparişi de verdim
Gittigidiyor/joker mağazasından, indirimle 724 e geldi
75 tl se Worldpuan verdi

Eki Görüntüle 2105716

Evet sonunda next2me siparişi de verdim
Gittigidiyor/joker mağazasından, indirimle 724 e geldi
75 tl se Worldpuan verdi
Benim gözüm de bunda ama bebeğe oda yapmak zorunda olduğum için bunu bari ucuza alayım diye düşünüp Chicco değil de soobaby alacağım.

img-20180205-wa0004.jpg

Kızlar bu takımı 3000 e alcaz sanırım. Dolap almak zorundayım her türlü ve kendim için de kullanacağım için büyük olmak zorunda. Ya da kardeşi falan olur bebişin... Yatak da sallanır asansörlü ikiz yataklı 80x180. Sifonyere gerek yok dolap cekmeceleri sayesinde. Bir ay daha düşünüp erkenden sipariş vericem. Malum mobilyanın ne zaman geleceğinin hiiiic garantisi olmuyor :KK12: geç kalırsa krizlere girerim.
Daha uygun ararsanız sadece çilek mobilyada buldum ama onun da beşikleri sallanmiyor. Ve dolapları gereksiz pahalı.

Back