- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Ana kucagina hastaneden cikarken koyamiyorsunuz çünkü cok kucuk oldugu icin battaniyelere sarip sarmaliyoruz pamuk yavrularimizi ve battaniye olunca da onlarin kemeri baglanmiyor. Kemeri baglanmayinca da dusurme riski var ki biz oyle bir kaza atlattik aklimiz cikiyordu allahtan dusmeden tuttuk yarida. Yani hastaneden kucaginizda cikar. Sonrasinda ama pusetler evde olsun disari çıkarken olsun cok kullanisli. Travel olunca puseti takip ayni bebek arabasi gibi suruyorsunuz ve kolunuz kopmamis oluyor. Bebek arabasina gelince bastonlara ancak 2 yasindan sonra oturur bence cocuklar. Basit bastonlar ancak 4 yasindan sonra kullanilir ama biraz daha yatma ozelligi falan olanlari 2 yasinda kullanilabilir bence.Takipteyim ve bu konuda çok bilgisizim
Bugün okulda öğretmen arkadaslara sordum hepsinde coluk çocuk var ortak bir fikre varacagimiza hepsi ayrı bişey önerdi
Kimi travel sistem hiç alma gerek yok baston al dedi
Ya aslında bu aralar düşünüyorum da zaten ailemizden uzak oturuyoruz mobilyalarını da en uygun şekilde mi halletmeye çalışsam yani 250 ye de giysi dolabı var işimizi görecek 600e de gelen giden akraba da olup görmeyecek beşik konusunda da mesela istediğim 900tl civarı ama ablam oğlunun park yatağını verim boşuna alma dedi tertemiz zaten onu mu alsam zaten kendi eviniz olunca ayrı genç odası olarak yaparım inşallah hem doğuda olup hemde çok masraf yapmaktan vazgeçiyorum sanırım çanta için önerebileceğin bişeyler var mı canım?Bebek cantasina o kadar para vermeyin bence. Yani olagan ustu bi ozellikli olmasina gerek yok. Normal sirt cantasi da ayni islevi goruyor.
Ay dimi çok sevindim bunu bulduğuma ya sanırım bebeğim kısmetiyle geliyor maaşallah :)
Bence de ablanin park yatagini al. Ben anne yani aldim 6 ay onu kullandim sonra eltimin kvde de duran park yatagini kullandim ama eltimler tatile gelince geri vermek zorunda kaldim. Simdi de bizim yanimizda yatiyor. Daha dogmadan 4.000 tl ye aldigim oda takiminin sadece cekmecelerini kullaniyorum. Ve o oda takimini aldigima cok pismanim ama bizim burda adettir kiz annesi ilk toruna alir. Yazmistim yine yazayim simdiki aklim olsa 2 yasina kadar oda falan yapmaz 2 yasindan sonra da montessori odasi yapardim. Bence de cok para verme hic degilse kendi evine gecip yeni mobilya alacagin zaman kaldirir bi koseye koyarsin icin yanmaz.Ya aslında bu aralar düşünüyorum da zaten ailemizden uzak oturuyoruz mobilyalarını da en uygun şekilde mi halletmeye çalışsam yani 250 ye de giysi dolabı var işimizi görecek 600e de gelen giden akraba da olup görmeyecek beşik konusunda da mesela istediğim 900tl civarı ama ablam oğlunun park yatağını verim boşuna alma dedi tertemiz zaten onu mu alsam zaten kendi eviniz olunca ayrı genç odası olarak yaparım inşallah hem doğuda olup hemde çok masraf yapmaktan vazgeçiyorum sanırım çanta için önerebileceğin bişeyler var mı canım?
Canım topiğin hayırlı olsun :)Merhaba kizlar .Henüz 10 haftalik hamileyim .Evet yolun başındayım bu acele ne diyebilirsiniz. Ama içimden geldiği gibi davranıp hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Gün içinde bir çok urune bakiyorum stresimi agrimi sizimi hafifletiyor .Ve bu topikte araştırmalarımı sizlerle paylasmak istiyorum.Sizden ricam topigimde konu dışı sohbet etmeyin. Ama ürünler hakkında fikir alış verişi yapalim olur mu
Ben 1 penye kundak ,1 pazen kumaştan kundak 1 tane de kalın battaniye aldım. Müslin bezden de 1 tane alsam mı acaba ne dersin? Çok kullanışlıymış. Ben ağız bezi 10 adet aldım e bebektenBiraz once E bebek e gittik ufak da olsa bir sey alip kenara koymak istedim
Benim cinsiyet 13. Haftada belli olmuştu kızAy insallah cok duz ama cinsiyet belli olmayinca bunu bile zor buldum .Eger kiz cikarsa internette neler neler buldum onlari paylascam sizle
Bende bunu soracaktım avent marka emzik yeni doğan için nasıl diye :)Eki Görüntüle 2086784
Bende gebeliğimi ilk öğrendiğim gün avm deydim :) O anki mutlulukla bi hevesle bunları almıştım e-bebekten :)
Emzik kullandın mı canım? Ben şimdilik avent marka alayım diyorumBende ikinci çocuk annesi olarak size biraz tavsiye vereyim o zaman
Ayaklı zıbın lar pek kullanışlı olmuyor tavsiye etmem onu hiç
önlük ler de pek kullanışlı değil daha çok mendil kullanımı daha güzel daha temiz oluyor ben boğulur diye çok korktum hiç kullanmadım her emzirdiğim de mendil kullandım.
bebeğinize bol bol çorap alın bebeklerin ayakları çok üşür yaz bebeği demeyin giydir in mutlaka iki tane.
Göğüs ucu çatlakları için kreminizi alın hazır evde dursun mutlaka.
Aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz olursa cevaplarım
Emzik kullandın mı canım? Ben şimdilik avent marka alayım diyorum
Hosgeldin canim.Sen de bebisine aldiklarinin gorsellerini ekleyebilirsin.Ben 1 penye kundak ,1 pazen kumaştan kundak 1 tane de kalın battaniye aldım. Müslin bezden de 1 tane alsam mı acaba ne dersin? Çok kullanışlıymış. Ben ağız bezi 10 adet aldım e bebekten
Emzik kullandın mı canım? Ben şimdilik avent marka alayım diyorum
Bebek cantasina o kadar para vermeyin bence. Yani olagan ustu bi ozellikli olmasina gerek yok. Normal sirt cantasi da ayni islevi goruyor.
Kizimin 40 I cikti ama hala agzina emzik aldiramadim. Gidip aventin 2 3 cesit emzigini almistim bir surude avent biberon aldim ama hicbir sekilde almiyor hatta bi kere verdim bildigin tiksindi ve kustu bende verdigim parayla kaldim oyleEmzik kullandın mı canım? Ben şimdilik avent marka alayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?