Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Takipteyim ve bu konuda çok bilgisizim
Bugün okulda öğretmen arkadaslara sordum hepsinde coluk çocuk var ortak bir fikre varacagimiza hepsi ayrı bişey önerdi
Kimi travel sistem hiç alma gerek yok baston al dedi
Ana kucagina hastaneden cikarken koyamiyorsunuz çünkü cok kucuk oldugu icin battaniyelere sarip sarmaliyoruz pamuk yavrularimizi ve battaniye olunca da onlarin kemeri baglanmiyor. Kemeri baglanmayinca da dusurme riski var ki biz oyle bir kaza atlattik aklimiz cikiyordu allahtan dusmeden tuttuk yarida. Yani hastaneden kucaginizda cikar. Sonrasinda ama pusetler evde olsun disari çıkarken olsun cok kullanisli. Travel olunca puseti takip ayni bebek arabasi gibi suruyorsunuz ve kolunuz kopmamis oluyor. Bebek arabasina gelince bastonlara ancak 2 yasindan sonra oturur bence cocuklar. Basit bastonlar ancak 4 yasindan sonra kullanilir ama biraz daha yatma ozelligi falan olanlari 2 yasinda kullanilabilir bence.
 
Bebek cantasina o kadar para vermeyin bence. Yani olagan ustu bi ozellikli olmasina gerek yok. Normal sirt cantasi da ayni islevi goruyor.
Ya aslında bu aralar düşünüyorum da zaten ailemizden uzak oturuyoruz mobilyalarını da en uygun şekilde mi halletmeye çalışsam yani 250 ye de giysi dolabı var işimizi görecek 600e de gelen giden akraba da olup görmeyecek beşik konusunda da mesela istediğim 900tl civarı ama ablam oğlunun park yatağını verim boşuna alma dedi tertemiz zaten onu mu alsam zaten kendi eviniz olunca ayrı genç odası olarak yaparım inşallah hem doğuda olup hemde çok masraf yapmaktan vazgeçiyorum sanırım çanta için önerebileceğin bişeyler var mı canım?
 
Kızlar bu bebek arabasını yaşadığım yerde bi bayan satıyor tek kusuru uçaktayken pusetin kenarını deforme etmişler onun dışında hiç bir problemi yok 450tl ye anlaştık gerçek fiyatı 1500 lerde falan internette video linkini atim sizce nasıl?
 

Eklentiler

  • C7249EBF-30EA-47FF-971F-3C5FE9189EF2.jpeg
    29,3 KB · Görüntüleme: 241
Bence de ablanin park yatagini al. Ben anne yani aldim 6 ay onu kullandim sonra eltimin kvde de duran park yatagini kullandim ama eltimler tatile gelince geri vermek zorunda kaldim. Simdi de bizim yanimizda yatiyor. Daha dogmadan 4.000 tl ye aldigim oda takiminin sadece cekmecelerini kullaniyorum. Ve o oda takimini aldigima cok pismanim ama bizim burda adettir kiz annesi ilk toruna alir. Yazmistim yine yazayim simdiki aklim olsa 2 yasina kadar oda falan yapmaz 2 yasindan sonra da montessori odasi yapardim. Bence de cok para verme hic degilse kendi evine gecip yeni mobilya alacagin zaman kaldirir bi koseye koyarsin icin yanmaz.
Canta icin ben bimden laptop cantasi almistim sirt cantasi şeklinde sanirim 16 tly di ve cookk isimi gordu.
 
Bu tarz arabalar daha pratik kucuk tekerli ve kullanisli buyuk teker travel alanlar sonunda boyle birsey aliyor başta bole birsey daha mantikli ve hafif kullanan arkdslar oldu tavsiyeleri ve arastirmalarimıza gore begendiklerimiz
Casual vista digerlerine gore ic hacmi ve puseti genis ve rahat videolarini inceleyin derim
 
Son düzenleme:

Kraft mist rahat pratik Bunlarada bakabilirsiniz kizlar fotolar bilgilendirici olmasada ornek olarak koydum gorseli dahada guzel renk secenekleri var interneten bakin fiyatlari uygun sayilir hatta bir kac model daha var onlarida paylasirim
 
Canım topiğin hayırlı olsun :)
 
Biraz once E bebek e gittik ufak da olsa bir sey alip kenara koymak istedim


Ben 1 penye kundak ,1 pazen kumaştan kundak 1 tane de kalın battaniye aldım. Müslin bezden de 1 tane alsam mı acaba ne dersin? Çok kullanışlıymış. Ben ağız bezi 10 adet aldım e bebekten
 
Emzik kullandın mı canım? Ben şimdilik avent marka alayım diyorum
 
Ben 1 penye kundak ,1 pazen kumaştan kundak 1 tane de kalın battaniye aldım. Müslin bezden de 1 tane alsam mı acaba ne dersin? Çok kullanışlıymış. Ben ağız bezi 10 adet aldım e bebekten
Hosgeldin canim.Sen de bebisine aldiklarinin gorsellerini ekleyebilirsin. Ben 1 tane muslin aldim 2 3 tane daha alcam yaz bebegi olcak puset icin vs vs kullancam .
 
Kızlar aranızda bebeği kundaklayacak varmı.?

Doktorlar çok tepkili bu konuda ben ilk çocuğu mu yirmi gün kundakla dim
 
Emzik kullandın mı canım? Ben şimdilik avent marka alayım diyorum

Ben de bi heves avent emzik almıştım. Oğlum hiç emzik almadı. O nedenle boşa gitti o para.

Bence şimdiden emzik biberon almayın ya da alacaksanız da uygun fiyatlı (wee ya da bebedor) bi tane alın. Eğer bebeğiniz emziği tutarsa eşiniz gidip alır aventinkini ya da internetten sipariş edersiniz.
 
Bebek cantasina o kadar para vermeyin bence. Yani olagan ustu bi ozellikli olmasina gerek yok. Normal sirt cantasi da ayni islevi goruyor.

Bebek çantası ile normal sırt çantasının farkları tabi ki var. Normal sırt çantasında bebek çantası kadar göz yok bir kere...

Eşyalar ayrı gözlerde olmayınca da çantanın içinde arayıp bulması zaman kaybı oluyor dışarıda.

Onun dışında benim kullandığım çantada termal bir göz vardı ayrıca yine termal bir biberon çantası vardı içinde, dışarı çıkarken mama, çorba aldığımda soğuma/tekrar ısıtma derdi olmadan hemen yedirebiliyordum.

İçinde alt açma pedi oluyor, dışarıda bezini değiştirirken kullanılıyor.

Çıkan kirli çamaşırları için fermuarlı bir kumaş torba vardı içinde. O da çok işime yaradı.

Telefon için, kartlar için ayrı gözleri var. Anahtar takılan kapıda anahtar arama derdi yaşatmayan bir askısı vardı içinde.

Hepsi çok işe yarayan şeyler...

Ayrıca bebek çantalarının da sırt çantası tipinde olanları var. Hem sırt çantası hem yandan askılı kullanılacak şekilde olanları var.
 
Bu arada konuyu tesadüfen gördüm.

Oğlum 3,5 yaşında. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim elimden geldiğince.

Her anne ve bebeğin ihtiyaçları farklı olabiliyor ama yine de fikre ihtiyacı oluyor insanın.
 
Emzik kullandın mı canım? Ben şimdilik avent marka alayım diyorum
Kizimin 40 I cikti ama hala agzina emzik aldiramadim. Gidip aventin 2 3 cesit emzigini almistim bir surude avent biberon aldim ama hicbir sekilde almiyor hatta bi kere verdim bildigin tiksindi ve kustu bende verdigim parayla kaldim oyle
Alacaksaniz cok almayin bence 1 tane alim denersiniz emecek olursa oyle cesit alirsiniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…