- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kundaklamadim canım kışın doğdu kızım hep hastane çıkışı giyiyordu evde gerek yok ki kundağa eskiden şimdiki gibi küçük kıyafetler olmuyordu kadınlar kendileri dikmek zorunda kalıyordu ya da diktiriyorlardi o yüzden kundak yapmak kolaylarina geliyordu şimdi her şey varken bunca bolluk arasında bebeklerimize isgence etmeyelim bence rahat rahat giyinsinler :)Kızlar aranızda bebeği kundaklayacak varmı.?
Doktorlar çok tepkili bu konuda ben ilk çocuğu mu yirmi gün kundakla dim
Hiç kundaklamadim canım kışın doğdu kızım hep hastane çıkışı giyiyordu evde gerek yok ki kundağa eskiden şimdiki gibi küçük kıyafetler olmuyordu kadınlar kendileri dikmek zorunda kalıyordu ya da diktiriyorlardi o yüzden kundak yapmak kolaylarina geliyordu şimdi her şey varken bunca bolluk arasında bebeklerimize isgence etmeyelim bence rahat rahat giyinsinler :)
Pişer valla canım bir şey ki altına bağladığımız bez bile pişiriyor kaldı ki onun üstünden kundak yapalım o daha beter yapar özellikle de but diplerini hatta pişmekle kalmaz açılma bile yapa bilir Allah korusun o zaman iyileşmesi çok zor oluyor ve bebek sürekli ağlar Allah korusun diren bence kış olsaydı yapardım de yaz olunca yapmadım dersin hani damarına basarak ben kundak istemem falan deme huyuna suyuna git o zaman kabulleniyorlarİşte eskiler de çok zorluyor kundağa sar kundağa sar diye benim bebeğim yaz bebeği olcak pişer vallah![]()
Pişer valla canım bir şey ki altına bağladığımız bez bile pişiriyor kaldı ki onun üstünden kundak yapalım o daha beter yapar özellikle de but diplerini hatta pişmekle kalmaz açılma bile yapa bilir Allah korusun o zaman iyileşmesi çok zor oluyor ve bebek sürekli ağlar Allah korusun diren bence kış olsaydı yapardım de yaz olunca yapmadım dersin hani damarına basarak ben kundak istemem falan deme huyuna suyuna git o zaman kabulleniyorlar![]()
Evet kundakta rahat edemedikleri için gaz sorunu oluyor normal kıyafet giydiğinde bacaklarını oynatıyor diye gazını kendi çıkarıyor en azından rahatlıyor inşallah tutturmaz yine KVBen ilkinde yaptım kaç gün ama bunda hiç düşünmüyorum çünkü bebeğim de gaz dan başka birşey yapmadı valla hele kv beni yer neden yapmıyor sun diye kundak en iyisi kundağı yakmak yok etmek![]()
Kızlar tesettürlü hanımlar için de uzun kollu ve topuğu kadar uzun gecelik bulursanız ve fiyatı uygun olursa atar mısınız sezeryan olma ihtimalim olursa pijama giyemeyeceğim hastanede ama buralarda da pek bulamadım kollu buluyorum ama topuğu kadar uzun bulamadım çoğunlukla dizaltı oluyor en uzunu
Canım ben büyüyen beşik ve dolap baktım aynı sen gibi. Mobesko diye bir yer var full mobilyacılar çarşısı. Çilekte beğendim, boya yok kaplama yapmışlar ve kullanılan tüm ürünler sıfır kanserojenmiş. Kısmetse almayı düşünüyorum. Oda küçük ise 2 kapaklı dolaplar var aynı modelin.Kizlar bebek odasi almak istiyoruz. Buyuyen besik ve bir dolap var aklimizda. Tavsiye markaniz var mi? Mobilyacilara mi bakmaliyim ya da markalara mi yoneliyim? Ayrica kullanim acisindan ve malzeme kalitesi acisindan onerilerinizi bekliyorum.
Bulamazsam ben de öyle giyeyim o zaman başka çare yok, birazcık eteği uzun diye fiyatını neredeyse iki katına çıkarıyorlar geceliklerin, bir de kolsuz penye elbiseler var sade tek renk öyle bir şey alıp üstüne de ince hırka gibi bir şey de giye bilirizCanım bende kapalı yim pijama üstüne lastikli geniş etek giyiyorum benim normal doğum ama sezeryan de de pek sıkıntı olmaz giye bilir sin
Bulamazsam ben de öyle giyeyim o zaman başka çare yok, birazcık eteği uzun diye fiyatını neredeyse iki katına çıkarıyorlar geceliklerin, bir de kolsuz penye elbiseler var sade tek renk öyle bir şey alıp üstüne de ince hırka gibi bir şey de giye biliriz
Haklısın canım öyle gerçekten de yazın zor olacak eve misafir gelip gidecek bebek için giy çıkar baya sıkıntılı olacak ama ben en çok hastaneyi düşünüyorum orada sezeryan doğum yapanların hepsi gecelik giymişti ben normal olduğum için eşofman giymiştim ve kasım ayındaydık, şimdiki temmuza gelecek inşallah o zaman hem sıcak olacak hem de pijama etek falan dikiş yerimi acıtır mı diye gecelik düşündüm tabi bir de sezeryan olacağımdan emin değilim ya olursam diye bir sorun çıkarsa çantamda hazır dursun :)Birde kızlar gece
Eğer evinde erkek olmayacak sa ideal olan pijama dir hem lavabo hem uzanıp kalktığında rahat oluyor elbise zor olur hem bebeği emzirme konusunda hemde hastane ortamın da da zor olur kendine gecelik aldigin zaman da mutlaka önünün düğmeli oluşuna dikkat et çünkü yarım saatte bir emzirmen gerekecek ve her emzirme de elbiseyi yukarı kaldıramaz sin canım en iyisi etek evinde pijama ile oturur sun biri gelince üstüne hırka etek giyer sin senin doğumun yaza mı denk gelecek canım.? Benim yazın ortası olacak yazlık kolsuz gecelik alacağım üstüne de hırka alırım erkek gelince insan pişer zaten lohusalık dönemin de çok farklı bir terleme yaşıyor hem bebeği emzirme stresi oturma pozisyonu derken çok kötü terliyor sun
Haklısın canım öyle gerçekten de yazın zor olacak eve misafir gelip gidecek bebek için giy çıkar baya sıkıntılı olacak ama ben en çok hastaneyi düşünüyorum orada sezeryan doğum yapanların hepsi gecelik giymişti ben normal olduğum için eşofman giymiştim ve kasım ayındaydık, şimdiki temmuza gelecek inşallah o zaman hem sıcak olacak hem de pijama etek falan dikiş yerimi acıtır mı diye gecelik düşündüm tabi bir de sezeryan olacağımdan emin değilim ya olursam diye bir sorun çıkarsa çantamda hazır dursun :)
Hani bebek ters falan gelirse bir aksilik olursa mecburi sezeryan olursam diye :) yoksa ben normal doğum istiyorum tabi hem tecrubeliyim de :)Kız niye kendini sezeryan diye hazırlıyor sun normal doğum düşün hem sağlıklı hemde çabuk toparlanır sin
Hani bebek ters falan gelirse bir aksilik olursa mecburi sezeryan olursam diye :) yoksa ben normal doğum istiyorum tabi hem tecrubeliyim de :)
Amin canım hepimize inşallahBenim de ilki normal di inşallah buda normal olur sana da hayırlı sağlıklı doğumlar canım
Kaç haftalık sin.?
Amin canım hepimize inşallah15.haftadayım ya sen