Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyoruz cnm elinden geliyorsa yap tabiki daha guzel olurMerhaba hepsi çok güzeller darısı da en kısa zamanda sana olunsun inşallah. Gelince aliexpresten paylaşıcam umarım kaliteli olur gelenler :)
Bu loğusa terlik taç ve zıbın takım süslemeyi ben kendim yapıcam yani daha doğrusu hastane çıkışının hepsini hatta bu aralar onun araştırmasını yapıyorum :) onu da tamamlayınca burada paylaşıcam.
Saol cnm Soo bayb markasinimi gordun? Aslinda alanlar idare ediyor 3 4ay yazmislar bende ortalama ole kullanilir diye dusunuyorum anne yanı uzun gitmez chiccoda kisa sureli kullanim icin pahali ha bide prego nun var o daha iyi olabilir.hayırlısiyla olur inşallah bebeğiniz:)bu besigi yakindan gordum o kadar dandik ki bu parayi asla haketmiyor bence usteluk iki ay anca yatar hareketli bi bebekse cok kucuk ahsap olanlari var yani oyle gorunumlu bebekonfor markasina bi bak fikir olsun ben ya onu alicam ya da cekmeceli besikler oluyo ondan alicam
brunettee
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
http://s.aliexpress.com/Av6zamqy
Link bu canım umarın güzel gelir yorumlar iyi ama :)
Evet tr de çok pahalı satılıyor bunlar da.Aldıkların çok güzel. Ben daha önce aliexpresten bel inceltici kemer almıştım hatta konusunu da açmıştım buraya. İnstagramda 4 katı fiyatına satiyolardi o kemerleri. Bir sürü arkadaşım sipariş verdi sonra... İnşallah senin aldıklarında güzel gelir. :) Başka neler buldun bakayım :)
Evet tr de çok pahalı satılıyor bunlar da.
O kemeri de ben merak ettim şimdi doğumdan sonra korse alayim diyorum senin öyle bir düşüncen var mı?
Harikaymış cok guzel ben olsam bende alirdim ben gorup begendgm birsey olursa genel anlamda instagramda falan screenshot yapiyorum bir sürü seyin fotosunu cektim begendikcede paylasirim fikir olurbrunettee
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
http://s.aliexpress.com/Av6zamqy
Link bu canım umarın güzel gelir yorumlar iyi ama :)
O tulumlari satan bir sayfa biliyorum bulunca atayimEki Görüntüle 2090412 Eki Görüntüle 2090413
Kızlar bu lohusa geceliği ile Burcu Kara'nın bebeğinin üzerindeki tulumu çok beğendim. :)
O tulumlari satan bir sayfa biliyorum bulunca atayim
hemen sorayim o zaman:)Merhaba bayanlar. Konuyu gorunce eskilere gittim ahh ahh. Oglum simdi 2 yasina girecek ne cabuk geciyor zaman. Biz de daha cinsiyetini ogrenmeden almaya baslamistik birseyler. O zaman bana mothercare in citcitli atletlerini onermislerdi bi ton para verdik tanesi 25 30 tlye geliyordu. Ama tecrubelenince uzuldum verdigim paralara cunku sosyete pazarindan ve e bebekten tanesini 5 tl ye aldiklarimin da onlardan kalir yani yoktu.
Sayfayi sabotaj etmek istemem asla ama su gerekli mi diye soracaginiz birşey olursa seve seve cevaplarim.
Bizim bebek arabasi casual cadillac air di. Acilip kapamasi biraz zahmetli ama kullanimi son derece rahat. Alt sepetinin buyuk olmasi cok buyuk nimet.
Bi de indirimde bukunca oyun halisini alin bi kenara koyun o da mutlaka lazim oluyor.
Aynisini bende buldum telefonumdaki fotolardan zamaninda begenip cekmisim gercekten guzellerEki Görüntüle 2090412 Eki Görüntüle 2090413
Kızlar bu lohusa geceliği ile Burcu Kara'nın bebeğinin üzerindeki tulumu çok beğendim. :)
o bebek arabasında benimde gözüm var. Hem olumlu hem olumsuz yorum var. birebir kullanan var mı tanıdığınız acaba.kızlar biraz daha zaman geçsin almak istediğim aklımdaki ürünler bunlar var sizce nasıl?
Yok maalesef ya bide dün avm de dikkatimi çekti bebek arabalarını kullananlar böyle benim baktığım gibi değil ucuz görünümlü küçük tekerlekli ama 4-5yaşında çocuklarını gezdiriyorlar acaba onlar daha mı sağlam diye aklımdan geçti.o bebek arabasında benimde gözüm var. Hem olumlu hem olumsuz yorum var. birebir kullanan var mı tanıdığınız acaba.