• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Oda yapmayi dusunmeyenler ama bebek kiyafetlerini koyacak dolabi olmayanlar icin Evidea 500 TL farkli modelleri de var
20180106_113206.png

Merhaba hepsi çok güzeller darısı da en kısa zamanda sana olunsun inşallah. Gelince aliexpresten paylaşıcam umarım kaliteli olur gelenler :)
Bu loğusa terlik taç ve zıbın takım süslemeyi ben kendim yapıcam yani daha doğrusu hastane çıkışının hepsini hatta bu aralar onun araştırmasını yapıyorum :) onu da tamamlayınca burada paylaşıcam.
Bekliyoruz cnm elinden geliyorsa yap tabiki daha guzel olur:21:

hayırlısiyla olur inşallah bebeğiniz:)bu besigi yakindan gordum o kadar dandik ki bu parayi asla haketmiyor bence usteluk iki ay anca yatar hareketli bi bebekse cok kucuk ahsap olanlari var yani oyle gorunumlu bebekonfor markasina bi bak fikir olsun ben ya onu alicam ya da cekmeceli besikler oluyo ondan alicam
Saol cnm Soo bayb markasinimi gordun? Aslinda alanlar idare ediyor 3 4ay yazmislar bende ortalama ole kullanilir diye dusunuyorum anne yanı uzun gitmez chiccoda kisa sureli kullanim icin pahali ha bide prego nun var o daha iyi olabilir.

Afilim92 Afilim92 bende geldim canım diğer grupta paylaştıklarımı buraya da atim belki fikir olur.
Bunların hepsini Aliexpresten 120tl ye aldım henüz ulaşmadı ama yorumlar güzeldi.
Zıbınları da 5 al 4 ödeden 20tl ye e bebekten aldım.[/QUOTE]

Kuzulu olana bayıldım valla. İnşallah sağlıkla giydirirsin canım çok güzeller. Rica etsem kuzulu olanın linkini gönderir misin :)

brunettee brunettee

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın

http://s.aliexpress.com/Av6zamqy
Link bu canım umarın güzel gelir yorumlar iyi ama :)

Aldıkların çok güzel. Ben daha önce aliexpresten bel inceltici kemer almıştım hatta konusunu da açmıştım buraya. İnstagramda 4 katı fiyatına satiyolardi o kemerleri. Bir sürü arkadaşım sipariş verdi sonra... İnşallah senin aldıklarında güzel gelir. :) Başka neler buldun bakayım :)

Aldıkların çok güzel. Ben daha önce aliexpresten bel inceltici kemer almıştım hatta konusunu da açmıştım buraya. İnstagramda 4 katı fiyatına satiyolardi o kemerleri. Bir sürü arkadaşım sipariş verdi sonra... İnşallah senin aldıklarında güzel gelir. :) Başka neler buldun bakayım :)
Evet tr de çok pahalı satılıyor bunlar da.
O kemeri de ben merak ettim şimdi doğumdan sonra korse alayim diyorum senin öyle bir düşüncen var mı?

Merhaba bayanlar. Konuyu gorunce eskilere gittim ahh ahh. Oglum simdi 2 yasina girecek ne cabuk geciyor zaman. Biz de daha cinsiyetini ogrenmeden almaya baslamistik birseyler. O zaman bana mothercare in citcitli atletlerini onermislerdi bi ton para verdik tanesi 25 30 tlye geliyordu. Ama tecrubelenince uzuldum verdigim paralara cunku sosyete pazarindan ve e bebekten tanesini 5 tl ye aldiklarimin da onlardan kalir yani yoktu.
Sayfayi sabotaj etmek istemem asla ama su gerekli mi diye soracaginiz birşey olursa seve seve cevaplarim.
Bizim bebek arabasi casual cadillac air di. Acilip kapamasi biraz zahmetli ama kullanimi son derece rahat. Alt sepetinin buyuk olmasi cok buyuk nimet.
Bi de indirimde bukunca oyun halisini alin bi kenara koyun o da mutlaka lazim oluyor.

Merhaba bayanlar. Konuyu gorunce eskilere gittim ahh ahh. Oglum simdi 2 yasina girecek ne cabuk geciyor zaman. Biz de daha cinsiyetini ogrenmeden almaya baslamistik birseyler. O zaman bana mothercare in citcitli atletlerini onermislerdi bi ton para verdik tanesi 25 30 tlye geliyordu. Ama tecrubelenince uzuldum verdigim paralara cunku sosyete pazarindan ve e bebekten tanesini 5 tl ye aldiklarimin da onlardan kalir yani yoktu.
Sayfayi sabotaj etmek istemem asla ama su gerekli mi diye soracaginiz birşey olursa seve seve cevaplarim.
Bizim bebek arabasi casual cadillac air di. Acilip kapamasi biraz zahmetli ama kullanimi son derece rahat. Alt sepetinin buyuk olmasi cok buyuk nimet.
Bi de indirimde bukunca oyun halisini alin bi kenara koyun o da mutlaka lazim oluyor.
hemen sorayim o zaman:)
bebek canta markasi onerin nedir
emzik ve biberon markasi onerin
besik olarak iki uc yasina yatacagi kadar büyüklükte anne yani mi yoksa cekmeceleri olan gene uc yasina kadar yatacagi bir besik mi
sut sagma makinasi hemen mi alinmali ise baslamaya yakin mi ve marka
lohusa geceligi mi.pijamasi mi
tecrubesiz oldugum.icin bi suru sorum.var kusura bakmayin kizlar

o bebek arabasında benimde gözüm var. Hem olumlu hem olumsuz yorum var. birebir kullanan var mı tanıdığınız acaba.
Yok maalesef ya bide dün avm de dikkatimi çekti bebek arabalarını kullananlar böyle benim baktığım gibi değil ucuz görünümlü küçük tekerlekli ama 4-5yaşında çocuklarını gezdiriyorlar acaba onlar daha mı sağlam diye aklımdan geçti.

benim karyolamı bebek arabamı annem aldı merak etti ilk torun diye.bebek arabam travel sistem.birde bebe paketi aldı zıbın yok içinde ama yastık yorgan ufak yastıklar bornoz havlu var.

Back