Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn görünyüsünden dolayı beğenmiyorum ama arkası büyük olmayan kalmamış sanrm artk hepsi öyle..hiç gidip bakmadım nasl kullanışlımı acba gercektnArka tekerlekleri büyük olanlar için kullanışlı diyorlar.
Yok maalesef ya bide dün avm de dikkatimi çekti bebek arabalarını kullananlar böyle benim baktığım gibi değil ucuz görünümlü küçük tekerlekli ama 4-5yaşında çocuklarını gezdiriyorlar acaba onlar daha mı sağlam diye aklımdan geçti.
Ben doğumdan sonraya bırakıcam bebek arabası almayı sanırım karar veremiyorum bi türlüolabilir belki baston olanlardır koca çocukları taşıyor yaniO heralde baston dediğiniz model valla herkes 1 yaşından sonra o bastondan alıyoruz diyorlar ama yenidoğana da uygun değilmiş bastonlar. 2 defa mı alıcaz anlamadım ki.
Ben doğumdan sonraya bırakıcam bebek arabası almayı sanırım karar veremiyorum bi türlüolabilir belki baston olanlardır koca çocukları taşıyor yani
Doğru biz bütçeyide ayarlarsak daha çabukta alırız ya yeni doğan pusete hemen yatırılıyor mu?Ama ana kucağımı ne almak gerekiyor muş. Hastaneden çıkarken bebeği yatırmak için. Eğer travel alırsam beraber satılıyorlar. Ondan doğumdan önce almak istiyorum.
Ama ana kucağımı ne almak gerekiyor muş. Hastaneden çıkarken bebeği yatırmak için. Eğer travel alırsam beraber satılıyorlar. Ondan doğumdan önce almak istiyorum.
Doğru biz bütçeyide ayarlarsak daha çabukta alırız ya yeni doğan pusete hemen yatırılıyor mu?
Ev tipi Ana kucağı dışarı çıkarken elde taşınacak bir şey mi arkadaşlar? Ben hem elde tasinsin hem de evde sürekli kullanayim dik olmasın istiyorum
Doğru biz bütçeyide ayarlarsak daha çabukta alırız ya yeni doğan pusete hemen yatırılıyor mu?
Ev tipi Ana kucağı dışarı çıkarken elde taşınacak bir şey mi arkadaşlar? Ben hem elde tasinsin hem de evde sürekli kullanayim dik olmasın istiyorum
Takipteyim ve bu konuda çok bilgisizim
Bugün okulda öğretmen arkadaslara sordum hepsinde coluk çocuk var ortak bir fikre varacagimiza hepsi ayrı bişey önerdi
Kimi travel sistem hiç alma gerek yok baston al dedi
Evet canım 2 defa alıyoruz ben kızıma öyle aldım önce büyük ve ağır olanı alıyoruz içi rahat yatak gibi sokakta gezerken uyuyorlar çünkü açık havada biraz büyüdüklerinde yürüyüp koşmaya başladıklarında o hafif baston olanlardan alıyoruz diğeri artık ağır geliyorO heralde baston dediğiniz model valla herkes 1 yaşından sonra o bastondan alıyoruz diyorlar ama yenidoğana da uygun değilmiş bastonlar. 2 defa mı alıcaz anlamadım ki.
Ayrı da satıyorlar canım ben aldığım araba mağazada ki en güzel arabaydı ama ana kucağı / oto koltuğu yoktu ama diğer güzel olmayanlarda vardı ana kucağı ben de mecburen ayrı aldım ama oto koltuğu olarak 9 kiloya kadar kullanılıyor ama sokakta gezdirmek gibi şeylerde pek kullanılmıyor taş çatlasın 3 aya kadar kullanırsın çünkü ağır oluyor öyle gezdirmesi kolun kopar ağırlıktan :)Ama ana kucağımı ne almak gerekiyor muş. Hastaneden çıkarken bebeği yatırmak için. Eğer travel alırsam beraber satılıyorlar. Ondan doğumdan önce almak istiyorum.
Bnce herkez kendi ihtiyacını belirlemeli ve ona göre almalı..mesela bana oto koltuğu lazm hem ana kucağı hem bebek arabası.. o yüzden travel sisteme bakıyorum ayrı ayrı almkaktnsa set olarak alırım.. Amazing_Queen dediği gibi ordan oraya hiç kucağa almadan gider heryereBu tarz birşey hem ana kucağı hem oto koltuğu hemde travel arabalara monte ediliyor. Yeni doğunca yatırılan modelleri var. bundan alıp çocuğu kucağa almadan evden arabaya arabadan bebek arabasına koyulabiliyor bundan almak lazım yani.
Bebek cantasina dunya para vermek cok luzumsuz. Herhangi bir sirt cantasi isinizi cok iyi gorur. Ben bim den 16 tl ye laptop cantasi almistim. Cok da memnun kaldim. Bebek bakim cantalari yandan takmali oldugu icin cocukla kullanmak zulum. Ama sirt cantasinda at cantayi sirta cocugu rahatca taşı. Oglum 2 yasina geldi halen sirt cantasi kullaniyorum sonradan biraz daha ufagina gectim cunku artik battaniye biberon falan tasinmiyor.hemen sorayim o zaman:)
bebek canta markasi onerin nedir
emzik ve biberon markasi onerin
besik olarak iki uc yasina yatacagi kadar büyüklükte anne yani mi yoksa cekmeceleri olan gene uc yasina kadar yatacagi bir besik mi
sut sagma makinasi hemen mi alinmali ise baslamaya yakin mi ve marka
lohusa geceligi mi.pijamasi mi
tecrubesiz oldugum.icin bi suru sorum.var kusura bakmayin kizlar
Bebek cantasina o kadar para vermeyin bence. Yani olagan ustu bi ozellikli olmasina gerek yok. Normal sirt cantasi da ayni islevi goruyor.kızlar biraz daha zaman geçsin almak istediğim aklımdaki ürünler bunlar var sizce nasıl?