- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
Sağlıkla gelsinler inşallahBen 11+5 im canım sen benden önce sin maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsinler inşallahBen 11+5 im canım sen benden önce sin maşallah
Bende bunu soracaktım avent marka emzik yeni doğan için nasıl diye :)
Aminnn inşallahhMarka olarak avent güzel... fakat daha tecrübe sahibi olamadım canım maalesef bakalım bekliyorum :) inşaAllah nasib olur...
Hosgeldin canim temmuz topiginden Aldıkların cok şeker arabanin rengi super sepet besiklere de bayılıyorumKızlar selam bazılarınızı topiklerden tanıyorum . Bende çoğu alışverişimi tamamlamladım sayılır bence yavaş yavaş almak daha iyi sona bırakmamak lazım araba olarak wellgro q3 aldım en uzun gece indirimiyle 837 liraya almış oldum Eki Görüntüle 2093321 Eki Görüntüle 2093322
Kendi odama n11 den sepet besiklerden aldım Eki Görüntüle 2093320
Oda olarak da Eki Görüntüle 2093323 u odayı sipariş ettim 1680 liraya bu site çoğu siteye göre daha uygun yalnız havaleyle çalışıyo kredi kartı yok bi arkadaşım önermişti o kullanıyo gayet de memnun
Aynen canım senin de gözün aydın kucağına almak da nasip olur inşallah sepet beşik benimde cok hoşuma gidiyodu ana pahalıları var ben n11 den 300 küsürlerde bileye aldım uyku seti de içinde malı da geyet güzel kurulumu da kolay tavsiye ederimHosgeldin canim temmuz topiginden Aldıkların cok şeker arabanin rengi super sepet besiklere de bayılıyorum
Canım sepet beşiği ne karara aldın? Ben bebek odası Alacağım ama ilk doğduğunda yatak odama anne yanı alayım diyordum. Sepet beşik uygunsa alabilirimKızlar selam bazılarınızı topiklerden tanıyorum . Bende çoğu alışverişimi tamamlamladım sayılır bence yavaş yavaş almak daha iyi sona bırakmamak lazım araba olarak wellgro q3 aldım en uzun gece indirimiyle 837 liraya almış oldum Eki Görüntüle 2093321 Eki Görüntüle 2093322
Oda olarak da Eki Görüntüle 2093323 u odayı sipariş ettim 1680 liraya bu site çoğu siteye göre daha uygun yalnız havaleyle çalışıyo kredi kartı yok bi arkadaşım önermişti o kullanıyo gayet de memnun
329 falandı sanırım n 11 den aldımCanım sepet beşiği ne karara aldın? Ben bebek odası Alacağım ama ilk doğduğunda yatak odama anne yanı alayım diyordum. Sepet beşik uygunsa alabilirim
bu sepet beşik büyük mü canım eline ulaştı mı ? kaç aylık bebeği idare edebilir acaba? ben de anne yanı çok pahalı olduğu için böyle bir şey düşünüyorum. ama bazısı da diyor ki illa sallanması lazım oyle çok rahat ediliyormuş..Kızlar selam bazılarınızı topiklerden tanıyorum . Bende çoğu alışverişimi tamamlamladım sayılır bence yavaş yavaş almak daha iyi sona bırakmamak lazım araba olarak wellgro q3 aldım en uzun gece indirimiyle 837 liraya almış oldum Eki Görüntüle 2093321 Eki Görüntüle 2093322
Bu da sallanıyor . Yani 6-8 ay için falan iyi olur sanki bn bi de büyüyrn besik aldım o yüzden altı ay yatırırım dye düşünüyorumbu sepet beşik büyük mü canım eline ulaştı mı ? kaç aylık bebeği idare edebilir acaba? ben de anne yanı çok pahalı olduğu için böyle bir şey düşünüyorum. ama bazısı da diyor ki illa sallanması lazım oyle çok rahat ediliyormuş..
Rabbim gönlüne göre sağlıcakla kucağına versin sorma. Benimki erkek ya sinir krizi geçirdim resmen catladım patladım kıskançlıktan kız çocuklarına neler neler var neyse sağlıklı olsunlarda inşallah
En dogrusunu dusunuyorsun. Bende ilk bebe gi m diye kiraci oldugum evde bir suru dekor oda vs hazirlaticaktim ama gerek yokmus. Yatak olarak park yatak alicam. 2 yasina kadar idare etse sonra ona oda yaparim. O zaman herseyini zaten kendisi halledecek duruma gelir.Ya aslında bu aralar düşünüyorum da zaten ailemizden uzak oturuyoruz mobilyalarını da en uygun şekilde mi halletmeye çalışsam yani 250 ye de giysi dolabı var işimizi görecek 600e de gelen giden akraba da olup görmeyecek beşik konusunda da mesela istediğim 900tl civarı ama ablam oğlunun park yatağını verim boşuna alma dedi tertemiz zaten onu mu alsam zaten kendi eviniz olunca ayrı genç odası olarak yaparım inşallah hem doğuda olup hemde çok masraf yapmaktan vazgeçiyorum sanırım çanta için önerebileceğin bişeyler var mı canım?