bebegimi aldırmamı istedi ama yapamadım sizce doğrumu yaptım??

şuan bende bu şekilde düşünüyorum ama sadece daha iyi olabilir diye üzülüyorum işte teşekkrler..

ya babasını hiç görmeyecek tanımayacakta değil .
bu durumda doğan mutlu olan kmse yokmu yanii
buda sizin düşünceleriniz tabi tşkkr ederm..

ya babasını hiç görmeyecek tanımayacakta değil .
bu durumda doğan mutlu olan kmse yokmu yanii
buda sizin düşünceleriniz tabi tşkkr ederm..
Yaptıkların normal şeyler değil kusura bakma ..
Belki mutlu olanlar da vardır ama istisna durumlardır ..
Allah bebeğinizin yardımcısı olsun diyebiliyorum sadece, sana da başka bir şey diyemem, bazı şeyler ortada sonuçta ..

Resmi olarak evli olduğunu bildiğiniz biriyle üstelik...
Yok boşanmak üzerelermiş yok şuymuş yok buymuş geçelim bunları.Belki o kadının hala ümidi vardı kocasına dair ? Tabi suçlayamam sizi bu durumda en başta adam bir garip.
Neyse...
Keşke aldırsaymışsınız eğer anneniz veya akrabalarınız anlayışlı değilse bilemiyorum...Çok zor zamanlar sizi bekliyor olacak.Adam da babalık etmek zorunda değil,açık açık söylemiş size.

bebeğiniz büyüyünce anlatırsınız artık bu şekilde.baban evliydi ben yanlışlık yapıp hamile kaldım diye.tövbe daha neler göreceğiz.Allah aşkına 1 yıldır o insanın çevresinden kimseyi tanımadınız mı_tanımadan kendinizi adamın kollarına mı attınız?YAZIK hem bebeğe hem size..O insanda bedduaların küfürlerin en büyüğünü hak ediyorda.....Neyseee

evli oldugu anlında mı yazıyor zaten demii gece hastalandıgımda hastaneye götürüyor saat kac olursa olsun heryere gidiyoruz korkusuz sekilde istedigim zaman arıyorum ulaşıyorum evlenmeye zorunlu kılmaklada alakası yok nasıl bi bakış acın var anlamıyorum uzayda mı yasıyorsunuz acaba ??

Kimliğini görmedin mi 1 yılda hiç hiç mi sosyal medya da araştırmadın ..
Senin anlattıkların bahane canım .

Senin gibilerin yasadigi dunyada yasamaktansa uzayda yasamayi tercih ederim...

evli degil boşanmak üzere 1 yıldr beraberiz 3 yıldr tanıyrm ilk yıllarda esıyle ayrılmak üzere oldugunu biliodum bi yıl görmedim hiç sonra tamamen boşandıgını ogrendm ki sonra basladık ilşkiye etrafndaki herkesde öyle biliyor zaten evli biriyle şuana kadar hiç beraber olmadım o kadar alcaklık yapacak cahil biri değilim

evet yaa kişi kendini bilmeli adam da on numara beşş yıldız değil yani..ne adamlar var yapmayınca yapmıyor.kökeni sağlam değilmiş boşuna babalık bekleme..yoldan çıkmayan çıkmıyor ben nedense kadına saldıranlara karşıyım sen ben biz hepimiz kendimizi bilmekle yükümlüyüz de o a.....un adamı niye 'yoldan cıkarılan bastan cıkarılan oluyor' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciğeri bozukmuş..tabii onun seyınde bıle degıl bebegı tasıyanda ugrasacak olanda sensın ! evdekı kadında beklesın dursun kocam bana donecek dıye umıtlenıyomusmusssss bence kına falan yaksın bu uckuru bozuk adamdan kurtulduguna ıkı tane de cocugunu pasalarrrrr aslanlar gıbı buyutsun ! adamın ıkı bacak arasındakı zevkemı kaldı evdekı kadının mutlulugu ! bosversene !!!!!! evdekıne ..kendıne hayrı olmayanın baskasına hıc olmaz yoluna bak ! enınde sonunda senı de terk eder !

Kimliğini görmedin mi 1 yılda hiç hiç mi sosyal medya da araştırmadın ..
Senin anlattıkların bahane canım .
ya sosyal medyayla alakası yoktur kimligine nasıl bakayım güveniyorum etrafndaki herkesi tanıyorum yasadıgı yeri biliyorum telefnu hep ortada nasıl düşünebilirdim hala sürecin sürdügünü ???

senin gibiler nasıllar pardon çokmu namuslu bi kadınsın acaba??? ne zannediyorsan kendini aptalca yorumlarını kendine sakla ..

Allahima sukurler olsun ki kimsenin yuvasini yikmadim, gidip evli adamlarla birlikte olmadim. Hamd olsun.. alnim açık. . Benim namusumu da diline dolama. Mahvederim seni...

Allahima sukurler olsun ki kimsenin yuvasini yikmadim, gidip evli adamlarla birlikte olmadim. Hamd olsun.. alnim açık. . Benim namusumu da diline dolama. Mahvederim seni...
benim yıktıgımı nerden cıkarıyorsun senin yıkmadıgında ne malum evli biriyle birlikte olmadıgın ne malum sen uzatırsan sanada uzatırlar dilin kemigi yok bunubil elinden geleni ardına koyma..

ya sosyal medyayla alakası yoktur kimligine nasıl bakayım güveniyorum etrafndaki herkesi tanıyorum yasadıgı yeri biliyorum telefnu hep ortada nasıl düşünebilirdim hala sürecin sürdügünü ???

Belki senin anlattığın gibi belki de değil bunları sorgulamak şuan gelinen noktada anlamsız ..
Siz hatalısınız ama sizin kadar o adam da hatalı olan bebeğe olmuş, olacak da ..
Umarım şanslı bir bebek olur .. Hayata gelişi, doğacağı ortam onun için zor ..
Bir sıfır mağlup başlayacak hayata maalesef ..
Konunun özüne de gelirsek, annenize bir şekilde durumu açmak zorundasınız bebeğin babasından bir fayda geleceğini
düşünmüyorum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…