şuan bende bu şekilde düşünüyorum ama sadece daha iyi olabilir diye üzülüyorum işte teşekkrler..çocuğunuza sarılın boşverin elalemi ailenize anlatın onlarda sanki üvey evlat muamelesi yapcaklarsa üstlerine gitmeyin kendinize yontun her türlü.babası istemiyorsa kendi bilir.sanki hiç bulmayacak çocuğunu,gitsin sürtsün burnu,bebeğiniz doğunca tüm sıkıntılarınız son bulacak onun mutluluğu unutturacaktır her şeyi.aileniz başa kakıcıysa onlardan olabildiğince uzak bir yerde sizi tanımayan mahallede yaşayın kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz bu saatten sonra.
ya babasını hiç görmeyecek tanımayacakta değil .O zaman korunacaktınız en başında ..
Sanki şimdi bu şekilde dünyaya gelecek de çok mu mutlu olacak ..
Arkadaşlarının yanında hiç mi içerlenmeyecek ..
Nasıl anlatacaksınız çocuğunuza ..
Bebeğin babası hiç boşanmaya da bilir ayrıca ..
Başından sonuna yanlışlarla dolusunuz ve bile isteye ..
Yaptıkların normal şeyler değil kusura bakma ..ya babasını hiç görmeyecek tanımayacakta değil .
bu durumda doğan mutlu olan kmse yokmu yanii
buda sizin düşünceleriniz tabi tşkkr ederm..
evli oldugu anlında mı yazıyor zaten demii gece hastalandıgımda hastaneye götürüyor saat kac olursa olsun heryere gidiyoruz korkusuz sekilde istedigim zaman arıyorum ulaşıyorum evlenmeye zorunlu kılmaklada alakası yok nasıl bi bakış acın var anlamıyorum uzayda mı yasıyorsunuz acaba ??Kendine kilif uydurma, sana gerekli cevabi verdim..
He siz de inandiniz öyle mi? Bu erkeklerin yalani "ayy karimla mutlu degilim zaten bosanacagim" lafi degil midir? Evi ayri bile olsa evli adamla iliski sizce de iğrenç degil mi? Belli ki adami evlenmeye zorunlu kilmak için hamile kalmis, boyleleri boyledir çünkü. . Adam zaten serefsiz, p......k ama evli bir adamla yatip hamile kalmak nedir 1 yildir tanistigin bir adamdan Hamile kalmak nedir?
Rabbim bizleri korusun. Allahim sasirtmasin diyorum.. Ve böyle adamlar da böyle kadinlar da ömür boyu ceksinler ve hic mutlu olmasinlar inşallah. .
evli oldugu anlında mı yazıyor zaten demii gece hastalandıgımda hastaneye götürüyor saat kac olursa olsun heryere gidiyoruz korkusuz sekilde istedigim zaman arıyorum ulaşıyorum evlenmeye zorunlu kılmaklada alakası yok nasıl bi bakış acın var anlamıyorum uzayda mı yasıyorsunuz acaba ??
evli oldugu anlında mı yazıyor zaten demii gece hastalandıgımda hastaneye götürüyor saat kac olursa olsun heryere gidiyoruz korkusuz sekilde istedigim zaman arıyorum ulaşıyorum evlenmeye zorunlu kılmaklada alakası yok nasıl bi bakış acın var anlamıyorum uzayda mı yasıyorsunuz acaba ??
evli degil boşanmak üzere 1 yıldr beraberiz 3 yıldr tanıyrm ilk yıllarda esıyle ayrılmak üzere oldugunu biliodum bi yıl görmedim hiç sonra tamamen boşandıgını ogrendm ki sonra basladık ilşkiye etrafndaki herkesde öyle biliyor zaten evli biriyle şuana kadar hiç beraber olmadım o kadar alcaklık yapacak cahil biri değilimbebeğiniz büyüyünce anlatırsınız artık bu şekilde.baban evliydi ben yanlışlık yapıp hamile kaldım diye.tövbe daha neler göreceğiz.Allah aşkına 1 yıldır o insanın çevresinden kimseyi tanımadınız mı_tanımadan kendinizi adamın kollarına mı attınız?YAZIK hem bebeğe hem size..O insanda bedduaların küfürlerin en büyüğünü hak ediyorda.....Neyseee
senin gibiler nasıllar pardon çokmu namuslu bi kadınsın acaba??? ne zannediyorsan kendini aptalca yorumlarını kendine sakla ..Senin gibilerin yasadigi dunyada yasamaktansa uzayda yasamayi tercih ederim...
ya sosyal medyayla alakası yoktur kimligine nasıl bakayım güveniyorum etrafndaki herkesi tanıyorum yasadıgı yeri biliyorum telefnu hep ortada nasıl düşünebilirdim hala sürecin sürdügünü ???Kimliğini görmedin mi 1 yılda hiç hiç mi sosyal medya da araştırmadın ..
Senin anlattıkların bahane canım .
senin gibiler nasıllar pardon çokmu namuslu bi kadınsın acaba??? ne zannediyorsan kendini aptalca yorumlarını kendine sakla ..
benim yıktıgımı nerden cıkarıyorsun senin yıkmadıgında ne malum evli biriyle birlikte olmadıgın ne malum sen uzatırsan sanada uzatırlar dilin kemigi yok bunubil elinden geleni ardına koyma..Allahima sukurler olsun ki kimsenin yuvasini yikmadim, gidip evli adamlarla birlikte olmadim. Hamd olsun.. alnim açık. . Benim namusumu da diline dolama. Mahvederim seni...
ben normal demiyorum ama bunları istemedende olsa yasadım sadece görüşşlerinizi almak istedim sadece bu..bunlar normal mi saanki normalmiş gibi anlatıyorsunuz .bebeğe yazık
ya sosyal medyayla alakası yoktur kimligine nasıl bakayım güveniyorum etrafndaki herkesi tanıyorum yasadıgı yeri biliyorum telefnu hep ortada nasıl düşünebilirdim hala sürecin sürdügünü ???
cevap belli aileyle konuşun ki ailenize yazık çok üzüleceklr çokben normal demiyorum ama bunları istemedende olsa yasadım sadece görüşşlerinizi almak istedim sadece bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?