• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimi aldırmamı istedi ama yapamadım sizce doğrumu yaptım??

Hiç kimse sınanmadığı günahın masumu değildir.
Konu sahibine rencide edici şeyler yazmayalım lütfen. Zor bir süreçten geçiyor. Bir hata yapmış , henüz resmi olarak boşanmamış bir beyle beraber olmuş.. Eminim o da pişman olmuştur. Böyle bir durumda bebeği aldırmamış olmasını da yargılayamayız ki. Bu bir tercih meselesidir. Ya da vicdan meselesi diyelim.
Umarım babası çocuk üzerindeki sorumluluklarını yerine getirir. Aldır demiş olması , istememiş olması çocuk üzerindeki sorumluluklardan sıyrılması anlamına gelmez. Çok üzüldüm gerçekten. Çok zor bir durum.
Konunuza takipteyim.

benim yıktıgımı nerden cıkarıyorsun senin yıkmadıgında ne malum evli biriyle birlikte olmadıgın ne malum sen uzatırsan sanada uzatırlar dilin kemigi yok bunubil elinden geleni ardına koyma..

Dinime kufreden musluman olsa diyorum ve senin gibi biriyle de munakasaya giremem. Haydi :KK54:

bencede çok fazla üstüne gitmemek gerek diye düşünüyorum başımıza yarın ne geleceğini bilmiyoruz. İnşallah herşeyin üstesinden tek başına kalkarsın zaten o adam dönsede ben olsam minnet etmezdim şu dakikadan sonra madem maddi olarak da rahatsın.

Hiç kimse sınanmadığı günahın masumu değildir.
Konu sahibine rencide edici şeyler yazmayalım lütfen. Zor bir süreçten geçiyor. Bir hata yapmış , henüz resmi olarak boşanmamış bir beyle beraber olmuş.. Eminim o da pişman olmuştur. Böyle bir durumda bebeği aldırmamış olmasını da yargılayamayız ki. Bu bir tercih meselesidir. Ya da vicdan meselesi diyelim.
Umarım babası çocuk üzerindeki sorumluluklarını yerine getirir. Aldır demiş olması , istememiş olması çocuk üzerindeki sorumluluklardan sıyrılması anlamına gelmez. Çok üzüldüm gerçekten. Çok zor bir durum.
Konunuza takipteyim.
kesinnlikleee size katılıyorum..konuyu saptıranlar var! ama konunun özü belli ve bence de hamilelik hassas bi süreç..yaşananları yargılama zamanı değil.önüne bakması lazım!

evett keşke yaşanmasaydı ama oldu bikere artık en ii şekilde iyileştirmekten basta bi caremz yok..

Kardeş sen üzme kendini. Yeri geliyor insan hayatta yapmam dediği şeyleri yapıyor bu dünyada. Sende böyle sınanıyorsun demek ki. Moralini bozmamaya çalış.

aileme söyledigim an dışlanacagımı biliyorumm tek umudum dogumdan sonra en azından bıraz yumuşamasıı... işte sadece düşünüyorum acaba hatamı yaptım aldrmamakla ama şimdiden çok baglıyım onada.. :KK43:

ailene söyle git o adamı bul ve evlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Şu an senden önemli hiçççbişey yok! Herşeyi unut ve sadece bebeğine odaklan..ota b..ka aglamalar baslıyo zaten :) asırı bı duygusallık yeme ıcme..dr a gıttıgınde esıyle gelmıs cıftler carpacak gozune yanında bırını arayacaksın .. herseyden etkıleneceksın GÜÇLÜ OL ! ezan okunduğunda bu hoca amma da içli okuyo diye ağlayan kız arkadaşım var hamileyken :) kendi kendine baş edersin bazı duygularla ama toplum içine çıktığında korunmaya , yanında bir eşe ihtiyaç duyacaksın .. herşeyini ama herşeyini kendine yönlendir..sevgilin yapmadı sen yaptın ! bütün okları kendine çevir.sen üzüldüğünde bebekte kasılacak karnın kaskatı olduğunda anlayacaksın...ani kas ağrılan olacak ..daha önce eb fazla hızlı yürüdüğünde dalağın şişerdi :) yanında bi ele ihtiyacın olacak hastaneye kendini atmak isteyeceksin bazen..tanımadığın şeylerle tanışacaksın vücudunda...ve tümm bunların yanında eğerki annene seni anlıyorum dediysen geçmişte BÜYÜK YALAN ..Şimdi anlamaya başlayacaksın anneni..Ennnn çok ona ihtiyacın olacak ! ANNENE ANLAT !!!! kocasız yaparsın ama ANNESİZ ASLA ! kapıdan da kovsa evlatsın yat kapısında elbet alır içeri.Üstelik sen iki canlısın ! AMA TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM BABASI İSTEMİYOSA SAKIN AİLE BÜYÜKLERİNİ KULLANMAYA KALKMA ARAYA KOYUP EVLENMEYE ZORLAMA..SANA DAHA ÇOK KİNLENİR.BELLLLLKİ SENLE EVLENİR AMA ASLA ELİNDEN TUTMAZ HAMİLELİĞİNİ GÖRMEZ DR A GELMEZ.HATTA ALDATIRSA ŞAŞMA ! ÇÜNKÜ ONU SEN İTMİŞ OLACAKSIN ! kaderine razı ol kimseye zorla bişey yaptıramazsın .. hem zorla olan şeylede sen mutlu olmazsın ! Bebeğine odaklan..Onunla mutlu olmaya çalış..........................................

yahu adam gittikten sonra bana kinlense ne kinlenmese ne.. O ADAMDAN UZAK DURMAK ona İYİLİK etmek demektir. Bu iş zorlamanın ötesinde bir durum.. Evlensin bebeği nüfusuna geçirsin sonra boşansınn. Olur mu öyle şey ya.Beyefendi ukçurunun keyfinde sonra sahip çıkma var mı böyle bir dünya ya.

Merhaba öncelikle.
Konuda ki yorumları okudum da insan oğlunun ne kadar yargıç olmaya meraklı olduğunu gördüm. Arkadaşım ben evli değilim, hiç kimseyle bir ilişki yaşamadım. Bekara karı boşaması kolay gelirmiş o misal belki benim düşüncelerim. Fakat yine de paylaşmak istedim ;
Öncelikle, babanızı kaybetmişsiniz çok üzüldüm. Abiniz falan var mı bilmiyorum ama, ne olursa olsun annenizle konuşmaya çalışın. Önce hata yaptığınızı anlatın, elinizde olmadığını, bir anlık duygu boşluğunuzu vs. biliyorum çok aşırı kızacak. (benim annem kuaförde ağda yaptırdığımı söylediğimde evden kovuyordu :D ) çok büyük tepkiler olacak ve sizi dışlayacaklar ki bunu sizde tahmin ediyorsunuz. Fakat bu işin şu kısmı var ki, anneler yufka yüreklidir. şu halinizde dışarı atacak değil ya ? hadi attı diyelim, sizin zaten maddi gücünüz yerindeymiş ve kendime yeterim diyorsunuz. Kendi hayatınızı kurarsınız. Zaten anneniz sizin bu halinizi gördüğünde vazgeçecektir. Arada bir ve ya anneyi kızdırdığınız da yüzünüze çarpabilir ama olsun o kadarda deyip gülüp geçin.
ve bir çok arkadaşın dediği gibi bebeğiniz ve siz çok değerlisiniz. Hayatta var olan herkes ikinizden sonra geliyor bunu aklınızdan çıkarmayın. Siz varsanız onlar var.

Not : Anneye fazla yüklenen arkadaşlarım ; herkesin dini kendine, günahı kendine. Yapılan yanlışlar nedeniyle sorgusuz sualsiz şu bu demeye gerek yok. Bebeğini aldırsaydı bu seferde cana nasıl kıydın diye yargılayacaktınız. Hatalar yapılabilir önemli olan bunlardan ders çıkarmak ve bir daha aynı hataya düşmemek.

Sevgiyle.

Kardeş sen üzme kendini. Yeri geliyor insan hayatta yapmam dediği şeyleri yapıyor bu dünyada. Sende böyle sınanıyorsun demek ki. Moralini bozmamaya çalış.
kaderimizde varmış demekki tek amacım bu durumu en az hasarla atlatmak artık..

kaderimizde varmış demekki tek amacım bu durumu en az hasarla atlatmak artık..

ne güzel degilmi herşeyi kadere bağlamak,tam da kaçmak için en uyun olanı bu

atın kadere suçu akılsızlığınıza suç bulmayın da kader diyin...o çocukta mı kader yazık

siz evli olsanız iki çocuğunuz olsa eşinizin sevgilisi de hamile olsa siz ne yaparsınız.

nasıl bir mantık nasıl bir ilişki yuh...sizin ki kader fala değil resmen nefis ve herşey...

atın kadere suçu akılsızlığınıza suç bulmayın da kader diyin...o çocukta mı kader yazık

siz evli olsanız iki çocuğunuz olsa eşinizin sevgilisi de hamile olsa siz ne yaparsınız.

nasıl bir mantık nasıl bir ilişki yuh...sizin ki kader fala değil resmen nefis ve herşey...

Oysa bilmiyorlar ki "kaderimizde oldugu icin yapmayiz, bizim öyle yapacagimizi Allah bildigi icin kaderimize yazar.. "

babasını arama artık
3,5 ay olmuş bundan sonra gelse bile kabul etme
bir şekilde herşey yoluna girer ama
o adi herife sen cefa çekerken sefa sürmesine müsade etme
Allah yardımcın olsun
zor günler seni bekliyor

Merhaba öncelikle.
Konuda ki yorumları okudum da insan oğlunun ne kadar yargıç olmaya meraklı olduğunu gördüm. Arkadaşım ben evli değilim, hiç kimseyle bir ilişki yaşamadım. Bekara karı boşaması kolay gelirmiş o misal belki benim düşüncelerim. Fakat yine de paylaşmak istedim ;
Öncelikle, babanızı kaybetmişsiniz çok üzüldüm. Abiniz falan var mı bilmiyorum ama, ne olursa olsun annenizle konuşmaya çalışın. Önce hata yaptığınızı anlatın, elinizde olmadığını, bir anlık duygu boşluğunuzu vs. biliyorum çok aşırı kızacak. (benim annem kuaförde ağda yaptırdığımı söylediğimde evden kovuyordu :D ) çok büyük tepkiler olacak ve sizi dışlayacaklar ki bunu sizde tahmin ediyorsunuz. Fakat bu işin şu kısmı var ki, anneler yufka yüreklidir. şu halinizde dışarı atacak değil ya ? hadi attı diyelim, sizin zaten maddi gücünüz yerindeymiş ve kendime yeterim diyorsunuz. Kendi hayatınızı kurarsınız. Zaten anneniz sizin bu halinizi gördüğünde vazgeçecektir. Arada bir ve ya anneyi kızdırdığınız da yüzünüze çarpabilir ama olsun o kadarda deyip gülüp geçin.
ve bir çok arkadaşın dediği gibi bebeğiniz ve siz çok değerlisiniz. Hayatta var olan herkes ikinizden sonra geliyor bunu aklınızdan çıkarmayın. Siz varsanız onlar var.

Not : Anneye fazla yüklenen arkadaşlarım ; herkesin dini kendine, günahı kendine. Yapılan yanlışlar nedeniyle sorgusuz sualsiz şu bu demeye gerek yok. Bebeğini aldırsaydı bu seferde cana nasıl kıydın diye yargılayacaktınız. Hatalar yapılabilir önemli olan bunlardan ders çıkarmak ve bir daha aynı hataya düşmemek.

Sevgiyle.
teşekkr ederim görüşleriniz için ayrı eve çıktıktan sonra zaten bi üslubunu bulup söyleyecegım zor olacak ama olacak gercekten baska care yok gibi..

yahu nefis nefis diyorsunuz da iş yatakta mı bitiyor sadece???? birine sana 2000 tl maaş vericez deyip aylarca 800 tl ye öçalıştırması nefis değil mi? ya da bana oy verin şunu yapacağım diyen ahlaksız değil mi??? günah yanlızca iki bacak arasında ise varsın bu kız sadece cehenneme girsin.. cenettin de senin olsun

Back