• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimi aldırmamı istedi ama yapamadım sizce doğrumu yaptım??

zaten eşiyle boşanma davaları sürüyor 2 tane cocugu var korkuyor ve benide tam anlamıyla tanımıyor keşke olmasaydı ama oldu bikere geri dönüşte yol braz iyileştirseee ama yok sessiz kalıyor hiçbir şekilde ulaşamıyorrumm çok üzgünüm o yzdenn...
Evli mi bir de
Eh bee arkadaşım sen hata üstüne hata yapmışsın ..

Tek sevindiğim şey maddi dayanağın olması ... gerisi için geçmiş ola :) Ailene de dalga geçer gibi doğduktan sonra söleme..doğmadan önce muhakkak söyle..hem sen anladığım kadarıyla duygusal bir kadınsın..daha doğmadan çok üzülürsün..Türk vatandaşısın bizim toplumumuzu iyi bilirsin sıradışı bir doğum yapacaksın yanında babası olmazsa ailen olmalı öööle bi arkadaşa bakıp çıkacaktım diyemezsin hastanede.Hadi doğururken sormadılar diyelim bebeği aşıya bile götüremezsin kimlik ne olacak ? kimin üstüne kaydettireceksin çocuğu ? sen işe kıyamamakla başladın onu annadık ama valla hesaplamalara başla :KK66: her doğum haftasında belli kontroller testler var ve hepsi ücretli...doğum masrafları ve sonrası bakımı var bunlar hep para artık bir organın daha oldu :) boşver babası napıcaksa yapsın adamı sıkboğaz etme o iki tur atmış senden önce zaten :)))))) fazla tecrübeli.Gelmek isterse gelir senin ona yapacağın hiççbişey yok !
üstüne istesede istemesede alacak babalık yapmasa bile bu çocugu almalı diye düsünüyorumm ama bakalım zaman neyi gösterecek :/

üstüne istesede istemesede alacak babalık yapmasa bile bu çocugu almalı diye düsünüyorumm ama bakalım zaman neyi gösterecek :/

Evet ama bunu mecburen yapacak ..
Sizin evladınız acı çekecek hiçbir zaman çocuğunuzu sahiplenmeyecek ..
Adamın belki yuvası sizin yüzünüzden bozuldu ..
Hepsi senin bencilliğin yüzünden .

evli değil tanıdıgımda yanlız yaşıyordu daha sonra mahkemelik olduklarını ögrendimm...

prosedürde öyle yani...sen hata üstüne hata yapmışsın zaten

birde böyle bir ilişkiye çocuk dünyaya getirmeye karar vermişsin ya pess diyeyim

zaten çocuk olmuş 3,5 aylık aldıramazsın

Adam sana demiş istemiyorum diye ..
Annelik nasıl kadının karar vereceği bir durumsa babalık da erkeğin karar vermesi gereken bir durum ..
Şuan eski sevgilinden birşey beklemen saçma sana açıkça söylemiş ..
Artık aldırman içinde çok geç kalmışsın ..
Annen de günün birinde mutlaka öğrenecek ..
Aldırmamakta hata etmişsin ..
Durum ortada eski sevgilinin kabullenmeyişine karşı doğurmayı seçtiysen de kendin göğüs gereceksin dem
ektir herşeye .
evet şuanlık kendim gögüs gerecegim gibi görünüyor tşk ederm düşünceleriniz içinn..

Tek sevindiğim şey maddi dayanağın olması ... gerisi için geçmiş ola :) Ailene de dalga geçer gibi doğduktan sonra söleme..doğmadan önce muhakkak söyle..hem sen anladığım kadarıyla duygusal bir kadınsın..daha doğmadan çok üzülürsün..Türk vatandaşısın bizim toplumumuzu iyi bilirsin sıradışı bir doğum yapacaksın yanında babası olmazsa ailen olmalı öööle bi arkadaşa bakıp çıkacaktım diyemezsin hastanede.Hadi doğururken sormadılar diyelim bebeği aşıya bile götüremezsin kimlik ne olacak ? kimin üstüne kaydettireceksin çocuğu ? sen işe kıyamamakla başladın onu annadık ama valla hesaplamalara başla :KK66: her doğum haftasında belli kontroller testler var ve hepsi ücretli...doğum masrafları ve sonrası bakımı var bunlar hep para artık bir organın daha oldu :) boşver babası napıcaksa yapsın adamı sıkboğaz etme o iki tur atmış senden önce zaten :)))))) fazla tecrübeli.Gelmek isterse gelir senin ona yapacağın hiççbişey yok !

Yanlis anlamayin da sizin kocaniz bir kadini hamile biraksaydi o kadinla ilgili dusunceleriniz ne olurdu acaba? Sizin yuvanizi yikan kadına buna verdiginiz gibi tavsiyeler mi verirdiniz?
Sinirden elim ayagim titriyor. Boyleleri yuzunden ne yuvalar yıkıldı.. Cildiracagim ya, bi de kalkmis guzel güzel cevap veriyorsunuz.. !

Mahkeme sürecinde bile olsa resmen evli değil mi sonuçta ????
Belki de barışacaklar bile .

yaa konumuz bence başkası değil o günahsız bebek..adam zaten mahkemelıkse bu kız olmasa baska kızla olacaktır.o ıs coktan bıtmıs herıfın gozu dısarda .. bu arada adam üstüne almak zorunda değil yaa yada zorundamı onu bilmiyorum bak şarkıcı emrahında basına geldı ya yıllarca almadı ama su an ne durumda bılmıyorum.

Yanlis anlamayin da sizin kocaniz bir kadini hamile biraksaydi o kadinla ilgili dusunceleriniz ne olurdu acaba? Sizin yuvanizi yikan kadına buna verdiginiz gibi tavsiyeler mi verirdiniz?
Sinirden elim ayagim titriyor. Boyleleri yuzunden ne yuvalar yıkıldı.. Cildiracagim ya, bi de kalkmis guzel güzel cevap veriyorsunuz.. !
2 yıldr mahkemedeler ve ben bir yıldr beraberim 3 aydr mahkemede olduklarını ögreniyorum allah askına ben mi ayırmış oluyorum ???

ıyı de kocası demıyor kı .. adam zaten yalnız yasıyomus bır kadınla evlı ıken kızı gıdıp hamıle bırakmamıskı..hem adam dakı ozguvene baksana esınden ayrı bellı korkusu yok korunmadan ılskı yasamıs evlı barklı adamlar korunur salakmı o kadar ! tabııkı evlı bırıyle olmasına kesınlıkkkkle karsıyım bunu asla tasvıp edemem..ayrılık asaması ıkı cocuga ragmen cıddı bı karar resmen bosanmanın yarısı ..hatta evler ayrılmıssa ohoooo gecmıs olsun ..

yaa konumuz bence başkası değil o günahsız bebek..adam zaten mahkemelıkse bu kız olmasa baska kızla olacaktır.o ıs coktan bıtmıs herıfın gozu dısarda .. bu arada adam üstüne almak zorunda değil yaa yada zorundamı onu bilmiyorum bak şarkıcı emrahında basına geldı ya yıllarca almadı ama su an ne durumda bılmıyorum.
eğer almak istemezse babalık davası sonucunda üstüne almak zorunda kalıyor karsı taraf.

ama sonradan bu mahkeme süreccini ögrendimm resmen ayrı sanıyodum ben

Bebek konusunda çok büyük haksızlık etmişsin bu adama ..
Bir erkeği sadece elde tutmak ya da annelik iç güdüsüyle zorla baba yapamazsın ..
Şuan ondan ne bekliyorsun ki ..
Tek başına uğraşacaksın ömrün boyunca ..

Keşke aldırsaymışsın. Ömür boyu mutsuzluğa mahkum etmişsin miniği. Sanırım kendine bağlamak için yapmışsın o da ters tepmiş.

Yine de bu kadar çabuk forum mantığını çözüp hemen hamilelik takvimini eklemen de takdire şayan.(!)

şimdi bi kere sen li ben li konuşmayalım ben sana senın esın yapsa dıyo muyum !

kaldıkı senın esın sana asık yada dort dortluk dıye butun erkekler de boyle olacak degıl ne adiler var yalancılar var kızların gunahına gıren yalancılar bırle yetınmeyen evdekının kıymetını bılmeyen ucleyen besleyen tıpler var.yanı dunyanın bınbır turlu halı var..kız buraya tc sını yazmadı ya yuvayı yıksa onu da solerdı ama mahdurıyetını ve yanlıslarını dıle getırmek bence ayıp yada bılmem ne degıl ! herkes sen kadar sanslı yada hatasız olacak dıe bısey yok ! Rabbım ıyılerle karsılastırsın ... bence ınsanları hemen yargılama o kolay olanı cunku !

Bebek konusunda çok büyük haksızlık etmişsin bu adama ..
Bir erkeği sadece elde tutmak ya da annelik iç güdüsüyle zorla baba yapamazsın ..
Şuan ondan ne bekliyorsun ki ..
Tek başına uğraşacaksın ömrün boyunca ..
bi haltettikk yaptık peki aldrsaydm da bebege hakszlık etmiş olmayacak mıydım her canlı yasamak istemez mi ?

2 yıldr mahkemedeler ve ben bir yıldr beraberim 3 aydr mahkemede olduklarını ögreniyorum allah askına ben mi ayırmış oluyorum ???
Kendine kilif uydurma, sana gerekli cevabi verdim..
ıyı de kocası demıyor kı .. adam zaten yalnız yasıyomus bır kadınla evlı ıken kızı gıdıp hamıle bırakmamıskı..hem adam dakı ozguvene baksana esınden ayrı bellı korkusu yok korunmadan ılskı yasamıs evlı barklı adamlar korunur salakmı o kadar ! tabııkı evlı bırıyle olmasına kesınlıkkkkle karsıyım bunu asla tasvıp edemem..ayrılık asaması ıkı cocuga ragmen cıddı bı karar resmen bosanmanın yarısı ..hatta evler ayrılmıssa ohoooo gecmıs olsun ..
He siz de inandiniz öyle mi? Bu erkeklerin yalani "ayy karimla mutlu degilim zaten bosanacagim" lafi degil midir? Evi ayri bile olsa evli adamla iliski sizce de iğrenç degil mi? Belli ki adami evlenmeye zorunlu kilmak için hamile kalmis, boyleleri boyledir çünkü. . Adam zaten serefsiz, p......k ama evli bir adamla yatip hamile kalmak nedir 1 yildir tanistigin bir adamdan Hamile kalmak nedir?
Rabbim bizleri korusun. Allahim sasirtmasin diyorum.. Ve böyle adamlar da böyle kadinlar da ömür boyu ceksinler ve hic mutlu olmasinlar inşallah. .

anlatmam imkansız annem anlayışlı bi insan degil babamı daha bir yıl olmadı kaybedeli maddi güvencem var çok şükür ama manevi eksikligim çok büyük..
çocuğunuza sarılın boşverin elalemi ailenize anlatın onlarda sanki üvey evlat muamelesi yapcaklarsa üstlerine gitmeyin kendinize yontun her türlü.babası istemiyorsa kendi bilir.sanki hiç bulmayacak çocuğunu,gitsin sürtsün burnu,bebeğiniz doğunca tüm sıkıntılarınız son bulacak onun mutluluğu unutturacaktır her şeyi.aileniz başa kakıcıysa onlardan olabildiğince uzak bir yerde sizi tanımayan mahallede yaşayın kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz bu saatten sonra.

bi haltettikk yaptık peki aldrsaydm da bebege hakszlık etmiş olmayacak mıydım her canlı yasamak istemez mi ?

O zaman korunacaktınız en başında ..
Sanki şimdi bu şekilde dünyaya gelecek de çok mu mutlu olacak ..
Arkadaşlarının yanında hiç mi içerlenmeyecek ..
Nasıl anlatacaksınız çocuğunuza ..
Bebeğin babası hiç boşanmaya da bilir ayrıca ..
Başından sonuna yanlışlarla dolusunuz ve bile isteye ..

Back