allah yardımcın olsun cnm cok zor bi durum ailen biliyor mu ??merhaba kızlar erkek arkdşmı çok seviyorum hamile kaldım ama aldırmamı istedi çok ikileme düştüm yapmadım kıyamadım bebegime şuan 3 bucuk aylık hamileyim babası hiçbir şekilde cevap vermiyor bebegide benide istemiyor ailem bilmiyor şuan saklıyorum gittiği yere kadar ne olacak bilmiyorum ne yapacagımıda bilmiyorumm önerilerinizi bekliyorum çok çaresizim şuann destekçim hiç yok hatamı ettimm ???
aileme söyledigim an dışlanacagımı biliyorumm tek umudum dogumdan sonra en azından bıraz yumuşamasıı... işte sadece düşünüyorum acaba hatamı yaptım aldrmamakla ama şimdiden çok baglıyım onada..vaaoovv . gerçekten cesaret gerektiren bi durum..aldırmadın tamam..saklıyosun ona da tamam da bebek orada ömür boyu kalmayacak ya ? doğum bi kere başlı başına zor.o süreç yani.doğumdan sonra ne yapacaksın..?bide 3.5 ayda kimse annamaz ama 6.ayından sonra asssla saklayamazsın bi an evvel çözüm ara bunalıma girme.Bana ennn yakın çözüm ailen gibi geliyor.İstenmeyen bebeği sakın ha sakın babaya kabullendirmeye çalışma.Seni sevmeyen çocuğu asla sevmez ve ona güvenip emanet bile edemezsin bebeğini.Şu an hissetmiyosun ama zamanla bağlanırsın.Ultrasonda gördükçe ve tekme attıkça vücudun değiştikçe alışır istesen de vazgeçemezsin ! Çoooook zorlu bi sürece adım atmışsın şimdiden Rabbim yardımcın olsun !
zaten eşiyle boşanma davaları sürüyor 2 tane cocugu var korkuyor ve benide tam anlamıyla tanımıyor keşke olmasaydı ama oldu bikere geri dönüşte yol braz iyileştirseee ama yok sessiz kalıyor hiçbir şekilde ulaşamıyorrumm çok üzgünüm o yzdenn...İmmkansız diye bişey yok ! Zamanla nolur bilinmez babayı da ailene kötüleme bu benim kararım de ! Alnıma yazıldı dünyaya geleceği varmış tutundu bana de ! Babasını da asla suçlama hazır değildir ve sen gibi de başına geldi diye dünyaya getirmek zorunda değildir.Şimdi de evliliğe zorlıycaksın adamı çünkü artık gereği bu ! ama kendinden daha çok soğutursun adam koca mı olsun baba mı bu iki duygu erkeklerde birbiirne çokk karışıyor ve o elinden ttutup gezdiğin beyaz atlı prensin bi anda hiççç tanımadığın bi adama dönüşüveriyor.Erkekler korkaktır kadınlar gibi cesaretli ve anaç değiller..Bende zamansız gebelik ve evlilik yaşadım haaala yaşıyorum doğumum martta..(gel bi de bana sor) benim sen gibi vaktim olsa aldırmıştım çoktan.haaaa aldırmadım pişman mıyım şu an değilim ama çok kalp kırıldı..büyükler kırıldı..annem kırıldı ..babam kırıldı..erkek tarafında da oldu ama bi kız evlat gibisi olamaz.......kucaklarına alınca geçer.bizimkiler de onlarda çoktann alıştı bekliyolar şimdi.layığıyla olması vardı
zaten eşiyle boşanma davaları sürüyor 2 tane cocugu var korkuyor ve benide tam anlamıyla tanımıyor keşke olmasaydı ama oldu bikere geri dönüşte yol braz iyileştirseee ama yok sessiz kalıyor hiçbir şekilde ulaşamıyorrumm çok üzgünüm o yzdenn...
aslaa onu evlilige zorlama gibi bi niyetim yok ayda birde yüzünü görsek yine yeter aama hic görmemem nerde ne yaptıgını bilmemem canımı acıtıyor. Anneme gelince benim annem konusulcak bi insan degil ablam 2 yıllık evli 4 aylık bebegi var daha torununu görmedi hala boşansın gelsin diyor benmde evlenmemi asla istemiyor imkansz yanii annemle knusmamŞu an senden önemli hiçççbişey yok! Herşeyi unut ve sadece bebeğine odaklan..ota b..ka aglamalar baslıyo zaten :) asırı bı duygusallık yeme ıcme..dr a gıttıgınde esıyle gelmıs cıftler carpacak gozune yanında bırını arayacaksın .. herseyden etkıleneceksın GÜÇLÜ OL ! ezan okunduğunda bu hoca amma da içli okuyo diye ağlayan kız arkadaşım var hamileyken :) kendi kendine baş edersin bazı duygularla ama toplum içine çıktığında korunmaya , yanında bir eşe ihtiyaç duyacaksın .. herşeyini ama herşeyini kendine yönlendir..sevgilin yapmadı sen yaptın ! bütün okları kendine çevir.sen üzüldüğünde bebekte kasılacak karnın kaskatı olduğunda anlayacaksın...ani kas ağrılan olacak ..daha önce eb fazla hızlı yürüdüğünde dalağın şişerdi :) yanında bi ele ihtiyacın olacak hastaneye kendini atmak isteyeceksin bazen..tanımadığın şeylerle tanışacaksın vücudunda...ve tümm bunların yanında eğerki annene seni anlıyorum dediysen geçmişte BÜYÜK YALAN ..Şimdi anlamaya başlayacaksın anneni..Ennnn çok ona ihtiyacın olacak ! ANNENE ANLAT !!!! kocasız yaparsın ama ANNESİZ ASLA ! kapıdan da kovsa evlatsın yat kapısında elbet alır içeri.Üstelik sen iki canlısın ! AMA TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM BABASI İSTEMİYOSA SAKIN AİLE BÜYÜKLERİNİ KULLANMAYA KALKMA ARAYA KOYUP EVLENMEYE ZORLAMA..SANA DAHA ÇOK KİNLENİR.BELLLLLKİ SENLE EVLENİR AMA ASLA ELİNDEN TUTMAZ HAMİLELİĞİNİ GÖRMEZ DR A GELMEZ.HATTA ALDATIRSA ŞAŞMA ! ÇÜNKÜ ONU SEN İTMİŞ OLACAKSIN ! kaderine razı ol kimseye zorla bişey yaptıramazsın .. hem zorla olan şeylede sen mutlu olmazsın ! Bebeğine odaklan..Onunla mutlu olmaya çalış..........................................
zaten eşiyle boşanma davaları sürüyor 2 tane cocugu var korkuyor ve benide tam anlamıyla tanımıyor keşke olmasaydı ama oldu bikere geri dönüşte yol braz iyileştirseee ama yok sessiz kalıyor hiçbir şekilde ulaşamıyorrumm çok üzgünüm o yzdenn...
evli degil eşinden ayrı sadece mahkeme süreci sürüyor ailem bilmiyor baba korkusu herkesde daha yüksek olur ya o yüzden öldügünü belirttim tabi sizin düşünceleriniz ...Konuda fake kokusu var.
Once hamileyim ailem.bilmiyor erkek arkadasim kabul etmiyor.
Biraz yorum alinca babam öldü.
Biraz daha ilgi gorunce sevgilim evli..
Ustelik bu durumda bu kafayla profilinizi cok guzel duzenleyip hamilelik takvimini oturtmussunuz bas koseye.
İnandirici gercekten(!)
anlatmam imkansız annem anlayışlı bi insan degil babamı daha bir yıl olmadı kaybedeli maddi güvencem var çok şükür ama manevi eksikligim çok büyük..
evli değil tanıdıgımda yanlız yaşıyordu daha sonra mahkemelik olduklarını ögrendimm...evli bir adamla ilişki yaşamanın neresi cezbetti sizi söylermisiniz bana?
Konuda fake kokusu var.
Once hamileyim ailem.bilmiyor erkek arkadasim kabul etmiyor.
Biraz yorum alinca babam öldü.
Biraz daha ilgi gorunce sevgilim evli..
Ustelik bu durumda bu kafayla profilinizi cok guzel duzenleyip hamilelik takvimini oturtmussunuz bas koseye.
İnandirici gercekten(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?