Bebeğime uyku eğitimi veremiyorum

Merhaba yapmanız gereken şey güne erken başlamak olacaktır. O uyanmasada öpüp koklayıp uyandırın. Gülün , sevin. Sonuçta sağlıklı gelişimi ve hormonları için bunj yapacaksınız. Başlarda mutlaka direnecek huzursuz olacaktır ama max 2 hafta içinde pes etmeden devam ettiğinizde başardığınızı göreceksiniz. Güne mutlaka 7-8 de başlayın2-3 saat uyanık kalabilirler dolayısıyla uykusu çok gelmeden uyku rutinine geçin. Uykusu çok geldiğindede uykuya direnmesi olacaktır. Siz sabırla uyku sinyallerini yakalayıp devam edin. Ben oğlumda işin içinden çıkamadığımda bir defter tutmuştum kaçta yattı kaçta kalktı diye 1 haftanın sonunda aşağı yukarı kaçta uyumak istiyor ne kadar saat dayanabiliyor rahatlıkla görmüştüm. Deneyebilirsiniz.

Tv yi açmayın siz iletişimde olun gözlerini elbette açamaz çünkü sistem şu an geceyi gündüz gündüzü gece olarak algılamakta. Bunu dönüştürecek olanda sizsiniz. Her gün deneyin pes etmeyin farkı göreceksiniz. İmkansız değil düzen oturunca çok rahat edeceksiniz.

Kaldırdığım zamanlarda gözleri kapanıyor yani çocuğum uykusu var yani belli. Konuşuyorum, tvyi acıyorum, yok yani.

Evet oyle oluyorlar, bizim doktorumuzunda boyle durumlar icin dedigi, opup koklayacal gerekirse cimcikleyip minciklayacak o uykuyu dagitacaksiniz.

Baska turlu olmuyor. Canini yakmadan uykusunu kaciracaksiniz yani

Benimki 5 aylık. bizimki de bi ara 11-12 ye kadar uyuyordu. Öncelikle yavaş yavaş uyanma saatini geri çektim. Örneğin 9-10 gibi kıpraşmaya başladı mi hemen perdeleri açıp enerjik bir şekilde günaydddıııın diyip güne başlıyorum. Altını alırken şarkılar söylüyorum, ilk öğününü veriyorum. 11.30-12.00 gibi tekrar uykuya geçiyor. Siz de bu şekilde yavaştan güne başlamayı öne çekebilirsiniz. Gece zifiri karanlıkta uyutuyorum ben doğduğundan beri. Bu da gece gündüz ayrımı için yol gösteriyor bence bebişlere. Böyle böyle 2-3 haftada uyanma saatini öne çekebilirseniz gece de işiniz kolaylaşır.
Uyku eğitimi yatağa koyup ağlatmak değil bu arada. Bunu bebeğinize yapmayın.
Benim bebeğim de 5 aylık şuan gunduz uykusu hiç yok memede. Sadece 10 15 dk geceleri sık uyanıyor varmı öneriniz acaba

X