yaz geldi haliyle bebişimin ayakları ayakkabı çorap çok terliyo.yaklaşık 1 haftadır ssandalet bakıyorum yok.koca izmitte bulamadım bebişe bi sandalet.adidas nıke ora bura yok....yani 19 numaradan küçüğü yok.bebiş 4 aylık daha minnacık ayaklarımız.bulan birileri var mı?
lc waikiki ye baktınızmı ben ordan almıştım geçen yaz
bulunduğunuz yerde flo mağazası varsa orda çok çeşitli markada küçük numarada güzel ayakkabılar sandaletler bulunuyor
yada chiccodada vardı
canım bebeğin 4 aylıkmış neden ayakkabı giydirmek istiyorsun ki? ben 11 aylık olana kadar çorap veya patik dışında birşey giydirmedim bırak çıplak kalsın oh ferah ferah
Füsfüsüm haklı. Ben o aylarda oğluma hiç giydirmedim. Hatta doktorumuz tam yürüyünceye kadar ayakkabı giydirmemi istemedi. Ayrıca bize doktorumuz yaz başından sonuna kadar çorap bile giydirtmedi. Sadece akşamları deniz kenarı gaz olmasın diye penye patikli pantalon giydirdik.
Bebeğin daha çok küçükmüş ayakkabı kullanma bence bırak çıplak kalsın biz yaşından sonra kullanmaya başladık sadece dışarıda yürümek isterse arabasında evde ayakkabı giymiyor
bebişin yere basmıyor ne olsa boşuna bencede arama hem dr lar bile 1 yaştan önce önermiyor.ben 10 aylıkken ortopedik ayakkabı aldım 19 numarayı bile zor buldum.
kızzlar ya bencede çıplak ayak süper ama kot yada keten pantolonlar giydiriyorum ben onların altınada ayakkabısız olmuoo beaa bnm bebiş 4 aylık 40 günlükten beri ayakkabısız dışarı çıkmadı şimdiden 8 çift spor ayaakkabısı var her kıyafetin altına ayrı renkte ben biras ayakkabı düşkünüyüm heralde oğlumda ööle olacak:))bu arada tatlım adidas ve pumada küçük numara bulabilirsin yazlık hafif spor ayakkabı modelleri var çok güseller bnm oğlum şu an 17 ve 18 numara giyebiliyor bu markalarda numaralar var yani spor mağazasına sööledinmi numara yoksa bile getirtebiliolar ) ayrıca bulunduğun şehirde mother care mağazası varsa ordada süper sandaletler var fiyatlarıda çok uygun ordan bakabilirsin cnm:))))