Çocuk Hastalıkları bebeğime kan testi yaptılar çıkan değerlerden anlayan varsa yazabilir mi? Acil?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
doktor değilim cnm. çocuklarım var sadece küçük. Ve her doktor farklı şey söylediği için çareyi kendim araştırmakta buldum.

Doktor degilsiniz sağlık personeli değilsiniz ve sırf anne oldugunuz için antibiyotik kullanmayin mi diyorsunuz hemde kendi arastirmqlariniza dayanarak vay be hakikaten ne çok doktor varmış etrafimizda.

Yahu çocuğu görmedik muayene etmedik nerden bilcez neyi var neyi yok kafanıza göre sonuclandirmayin şu işleri.
Hayır saglikci oldugumuz halde kesin konuşmuyoruz bukadar da yanlış yonlendirmeyin insanları ya 4 aylık bebek söz konusu

çocuğun en fazla ateşi 38 miş ama 4 aylık bebekte 38 de ateş değildir. Bu bile antibiyotiğe gerek olmadığının kanıtı

çocuğun en fazla ateşi 38 miş ama 4 aylık bebekte 38 de ateş değildir. Bu bile antibiyotiğe gerek olmadığının kanıtı

Kaç aylık olmasi ve kaç derece ateşle doktora goturmemiz gerekiyor
Mesela havale gecirdiginde mi 39 40 da mı gidelim

Hı iyi ya 38 de bişey değilmiş daha 4 aylık o geçer annesi geçer

Doktor hanim ben ne yazdım, acaba sen okudun mu o yorumu, bende onu diyorum her meslekte iyi de var kötü de, örneklendirdim de işte daha açık nasıl yazılır

Evet var tabiki kim buna karşı çıkabilir. Genelgeçer bir gerçek bu. Benim takıldığım bu değil sizin baştaki yorumlarınız. Sonuçta mesleği bilmeden sonuç değerlendirmiş hastaya ilaç kullan kullanma demişsiniz. Bu davranışınızı eleştirmekteyim ben. Hani siz mesela diyorsunuzki iyi doktorda var kötüde dimi. Ama doktorlar böyle şöyle demişsiniz bi sürü örnek vermişsiniz. E siz doktor olmadan yorum yapmışsınız burda . Bu doğru mu? Benim eleştirdiğim buydu.

hem viral demişsiniz hem antibiyotik kullanılacak diyorsunuz buna cevabınız ne olacak

Ben konunun başından beri başka bir doktora daha danışması gerektiğini savunuyorum konu sahibinin ve onun durumunda olacak diğer annelerin.

Fizik muayene denen bir şey vardır, özgeçmiş, soygeçmiş, kullanılan ilaçlar, alışkanlıkları, geçirilen hastalıklar, ameliyatlar hepsi birleştirilir, öyle sonuca varılır.
Klavye başından değil...

hem viral demişsiniz hem antibiyotik kullanılacak diyorsunuz buna cevabınız ne olacak

Enfeksiyon olduğu için demiş arkadaş antibiyotik kullanması gerekir diye.
Bol bol emzirmesi lazım annenin
Gece gündüz antibiyotik kullansinlar dermisiz gibi yadirgamayin

sonuçta 4 aylık bir bebek ve viral enfeksiyondan söz ediyoruz. Konu sahibinin de bahsettiği üzere anlaşılan grip olmuş. Ateşi bile yok. Ve ben antibiyotik gereksiz dediğim için suçlu ilan edildim. Halada ısrar ediyorum sadece basit bir nezle ve antibiyotik gereksiz.

Belki otitis media oldu bebek
Nerden anladınız ekran başından viral enfeksiyon olduğunu?
Belki kulak zarı delinecek bebeğin, iltihap ilerlediği için? Belki işitme kaybı olacak?

Nezle tanısını nasıl koydunuz?

Peki özür dilerim antibiyotik kullanma dediğim için, oldu mu

Ama kendi oğlumda yaşadığım tecrübenin sonuna kadar arkasındayım orda hatalı olan doktordu,onu hiç tartışmam bile, boğaz enfeksiyonu, yok viral bir grip 2 gün kullan geri gel ilk kez doktora gitmedim neticede,o doktor başından savdı bizi

o durumda da antibiyotik kullanılmaz ili....ped burun damlası damlatılır ve hallolur kulak iltihabı antibiyotiklik bir durum değil.

Okudugu bolumu tip saniyor sanirim arkadasin biri...Okudugu bolumu soylerken bi kasinti felan.Benim bildigim o bolum acikogretimden iki yillikta okunabiliniyor.

Bir insan nasil herseyi bilir ki herseyyyden haberi var bu arkadasin.Cok ve bos konusan insanlarin yorumlarini ciddiye almiyorum kk ya ne zaman girsem bu uyeleri gorunce bos insanlara vakit ayiriyorum diye kendme cok kiziyorum

Bu laflar nedir, bana bölümüm soruldu söyledim, kasıntı ne alaka, 2 yıllık okunuyosa isteyen okur ben 4 yıllık okudum emek verdim, herseyden haberi var demiş belli ki yorumlarımı takip ediyo belki bi yerde tavuğuna kışt dedim, hanımefendi bizlere vakit ayırıyor diye kendine kızıyormuş,ayırmasın, Nobel çalışmalarına devam etsin te Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…