- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi ZehranurHifa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koruyucam değil yaptığınız doğru gelmedi bana. Çünlü bilmeden yargılıyorsunuz. Her meslekte işini çok iyi yapan da var çok kötü yapanda var tabiki. Ama gelip burda doktorlar şöyle böyle diyip aşağılamanız doğru değil özellikle de bilmeden. Bakın ne kadar bilmediğiniz şey varmış dimi? Ben gelip mesela sizin mesleğinizi bilmiyorum ama biri eksik muamele yaptı diye komple kötülesem hoş olur mu? Hoşunuza gider mi? Yada tam bilmeden yarım yamalak eleştirsem? Benim anlatmak istediğim buydu.
Hangi konuda zıt olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama başka konuda ki zıtlıklarını burda beyan etmesem olmaz mı?Pohpoh işini bir geçin,konu sahibiyle arkadaş olmadığım gibi taban tabana da zıtım
Bakayım canım doktor tanıdıklarım var bazıları gerek görmedi.ZehranurHifa arkadaşım sen en iyisi bi Dr daha git 4 aylık bi bebek söz konusu ortalıkta bi sürü hastalık var dikkat et cnm antibiyotik ona kullan..
Katılıyorum. Ben çocuğa üzüldüm yüz kişiye sorup öyle karar verecek ilacı başlayıp başlamıycağına. Hayır kendiside konuşmamış doktorla. Doktorla konuşmayıp burda araştırma yapmasını da anlamadım. Konu sahibi seni komple anlamadım ben. Amacımız yardım etmek başka birşey değil.
Hangi konuda zıt olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama başka konuda ki zıtlıklarını burda beyan etmesem olmaz mı?
Ben genelleme yapmadım ki, bilakis aynı yorum içinde kadın doğum doktorumla oğlumun doktorunu kıyasladım, sapına kadar güveniyorum dedim kadın doğumcum için, o da doktor değil mi
Yıllar önce dedemin kanserini teşhis eden doktor alın "bunu" evinde ölsün dedi, kalktık gittik başka doktora,o doktor 4.5 sene daha yaşattı dedemi ne elden ayaktan düştü ne ağrısı oldu, herseyi izah etti alternatif şeyler önerdi beslenme hakkında araştırmaları anlattı vs vs ikisi de doktor bu adamların
3 5 ay önce tv de vardı bir doktor babaya geliyor öldü kızın öldü diyor baba yerle yeksan halbuki kızın tedavisi yapılıyor daha içerde, içerde hala o can için uğraşan da doktor babaya bu kadar çirkin lafı eden de doktor
Doktor musunuz acaba ?hastalığın virütik mi bakterielmi olduğunu wbc değerlerine göre anlarız. yaşa göre referans değerleri aşağıda. sizin bebeğinizin antibiyotik gerektiren hastalığı yok. antibiyotiği kesebilirsiniz
WBC:
0-30 gün: 9.1-34.0
1-23 ay: 6.0-14.0
2-9 sene: 4.0-12.0
10-17 sene: 4.0-10.5
18-99 sene: 4.0-10.5
hastalığın virütik mi bakterielmi olduğunu wbc değerlerine göre anlarız. yaşa göre referans değerleri aşağıda. sizin bebeğinizin antibiyotik gerektiren hastalığı yok. antibiyotiği kesebilirsiniz
WBC:
0-30 gün: 9.1-34.0
1-23 ay: 6.0-14.0
2-9 sene: 4.0-12.0
10-17 sene: 4.0-10.5
18-99 sene: 4.0-10.5
Bu da başka mesele,her doktor tane tane izah mı ediyo sence, ha özele giderse bir nebze
Olabilir sizin meslekte herkes dört dörtlük mü? Kimbilir neler neler vardır dimi? Ben burda konuşma şeklinizi doğru bulmadım. Bilmeden komple kötülemeye hakkınız yok. Kimsenin hakkı yok benimde. Ha dersiniz tatmin olmadıysan başka doktora git amenna. Ama gelip yok şöyleler böyleler sen bu ilacı kullanma demen bana yanlış geldi kusura bakma.
Doktor musunuz acaba ?