Çocuk Hastalıkları bebeğime kan testi yaptılar çıkan değerlerden anlayan varsa yazabilir mi? Acil?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Sana da viral olduğunu düşündürmüş veriler

Evet ama kulağında başka birşey olabilir
Ben muayene etmedim ki
Hem ben antibiyotiği illa da kullansın da demiyorum

Sadece başka bir doktora daha göstersin diyorum.
Çünkü eğer gerçekten antibiyotiklik bir durum varsa kötü olabilir

Benim büyük kızımın kulak zarı delindi, ameliyatla dikeceğiz dediler.

Doktorun yaptığı yanlış size anlatmalıydı sizde sormalıydınız. Size anlatabildim galiba neye takıldığımı anlaştık sonunda

Doktorun yaptığı yanlış size anlatmalıydı sizde sormalıydınız. Size anlatabildim galiba neye takıldığımı anlaştık sonunda

Sordum 2 gün sonra keseyim mi dedim, evet kes gel tahlil yapalım dedi,kaldı ki herkes soracak kadar da rahat değil, doktor anlatmalı tedaviyi, hastanın red hakkı da var çünkü

Bir şey yok, sonuçlar gayet güzel. Referans aralığın çok az altı veya üstünde olanlar göz ardı edilebiliyor. Neredeyse referansa yakın diye, bir de her yerin referans aralığı farklıdır.
Buraya bu tür soruları sormayı çok yanlış buluyorum ayrıca. Sizin muhattabınız bu testi veren doktorunuz. Bir forum sitesi değil. İlk sayfayı okudum da, ilaç tavsiyesi veren bile çıkmış. Bizim halkımız bilmediği şeyde bilmiyorum demeyi bilmez. Şimdi de herkes doktor olmuş. Bunca sayfalık konuda kimbilir ne akıllara zarar yorumlar yapılmıştır daha. Gidin en güvenilir bilgiyi çocuğunuzun doktorundan alın. Buradaki atıp tutmalara güvendiğiniz kadar doktorunuza güvenin yahu.

Sordum 2 gün sonra keseyim mi dedim, evet kes gel tahlil yapalım dedi,kaldı ki herkes soracak kadar da rahat değil, doktor anlatmalı tedaviyi, hastanın red hakkı da var çünkü

Tabiki var. Tabiki anlatmak zorunda. Sizde aklınıza takılan herşeyi sorun bazen anlatılanı anlamayabilirsiniz. Yada o anlatamayabilir. Sorun sormaktan çekinmeyin ama doktora sorun sana daha içirme dememiş gel tahlil yapayım demiş yanlış gelmedi bana tutumu. Belki farklı birşey düşünmüş olabilir devamında bilemem.

Kes demek ne demek, nasıl daha içirme dememiş yahu, ilacı kesten ne anlıyorsunuz anlamadım ki

Sanırım ben avrupai bir hekimlik bekliyorum hem de Batman'da, neyse

Sonucu da yazdım, 6.hastalık çıktı dedim, antibiyotiğe gerek yokmuş yani,hala tutumu doğru diyorsanız pes derim ne diyim daha

Kes demek ne demek, nasıl daha içirme dememiş yahu, ilacı kesten ne anlıyorsunuz anlamadım ki

Sanırım ben avrupai bir hekimlik bekliyorum hem de Batman'da, neyse

2 gün sonra çağırıp bakacak ya değiştirecek ya devAm et diyecek belki. Sonuçta kes demiş ama çağırmış yani. Bilemem dedim o yüzden ne düşündüğünü.

Sonucu da yazdım, 6.hastalık çıktı dedim, antibiyotiğe gerek yokmuş yani,hala tutumu doğru diyorsanız pes derim ne diyim daha

6. hastalık görür görmez tanı konabilen bir hastalık değil ki
Genellikle döküntüler ortaya çıkınca aaaaa 6. hastalıkmış denir.

Başka birşey çıkma ihtimali de olabilir döküntüler çıkmazsa.

Yarın randevum var. İnşallah kötü birşey çıkmaz.

O zaman 3 tam gün ateşi gözlemle diyebilirdi, 23 senelik doktor yazıyodu profilinde, tecrübe de önemli,hemen antibiyotik yazmak neden tahlil falan yapmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…