- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
o durumda da antibiyotik kullanılmaz ili....ped burun damlası damlatılır ve hallolur kulak iltihabı antibiyotiklik bir durum değil.
Sana da viral olduğunu düşündürmüş veriler
Peki özür dilerim antibiyotik kullanma dediğim için, oldu mu
Ama kendi oğlumda yaşadığım tecrübenin sonuna kadar arkasındayım orda hatalı olan doktordu,onu hiç tartışmam bile, boğaz enfeksiyonu, yok viral bir grip 2 gün kullan geri gel ilk kez doktora gitmedim neticede,o doktor başından savdı bizi
Kulak iltihabını burun damlasıyla nasıl tedavi ettiniz ? Cidden merak ettim. Bir de ne mezunusunuz?
Doktorun yaptığı yanlış size anlatmalıydı sizde sormalıydınız. Size anlatabildim galiba neye takıldığımı anlaştık sonunda
Sordum 2 gün sonra keseyim mi dedim, evet kes gel tahlil yapalım dedi,kaldı ki herkes soracak kadar da rahat değil, doktor anlatmalı tedaviyi, hastanın red hakkı da var çünkü
Tabiki var. Tabiki anlatmak zorunda. Sizde aklınıza takılan herşeyi sorun bazen anlatılanı anlamayabilirsiniz. Yada o anlatamayabilir. Sorun sormaktan çekinmeyin ama doktora sorunsana daha içirme dememiş gel tahlil yapayım demiş yanlış gelmedi bana tutumu. Belki farklı birşey düşünmüş olabilir devamında bilemem.
2*2 kere burnuna damlatarak.
Kes demek ne demek, nasıl daha içirme dememiş yahu, ilacı kesten ne anlıyorsunuz anlamadım ki
Sanırım ben avrupai bir hekimlik bekliyorum hem de Batman'da, neyse
Sonucu da yazdım, 6.hastalık çıktı dedim, antibiyotiğe gerek yokmuş yani,hala tutumu doğru diyorsanız pes derim ne diyim daha
2 gün sonra çağırıp bakacak ya değiştirecek ya devAm et diyecek belki. Sonuçta kes demiş ama çağırmış yani. Bilemem dedim o yüzden ne düşündüğünü.
Kes demek ne demek, nasıl daha içirme dememiş yahu, ilacı kesten ne anlıyorsunuz anlamadım ki
Sanırım ben avrupai bir hekimlik bekliyorum hem de Batman'da, neyse
Mesleğiniz?
6. hastalık görür görmez tanı konabilen bir hastalık değil ki
Genellikle döküntüler ortaya çıkınca aaaaa 6. hastalıkmış denir.
Başka birşey çıkma ihtimali de olabilir döküntüler çıkmazsa.
O zaman 3 tam gün ateşi gözlemle diyebilirdi, 23 senelik doktor yazıyodu profilinde, tecrübe de önemli,hemen antibiyotik yazmak neden tahlil falan yapmadan
peki ne çıkabilirdi 3 gün müdahale edilmeden durunca riske girilsin geri dönüşü olmasın. (Kulak demeyin kulağı ağrıyan çocuk yeri göğü yıkar kulak ağrısından duramaz anlaşılır)Tamam ama ya 6. hastalık çıkmasaydı? Öyle bir ihtimal de var değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?