Premature Bebekler bebeğime kalp ameliyatı yapacaklar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yeni haberlerim var
utku karan cihazdan çıktı küvezde serbest oksijen alıyor ilaçta almıyor iyiye gidiyor diyor dr tek sorun oksijen bağımlılığı bitmiyor 1230 gr bu yüzden kg yavaş alıyor ama inanıyorumki bunlarıda atlatacak
çağan arsal ise 1640gr oldu küvezde kanı düşmüş kan vermişler genel durumu iyi

canım benim inşallah senden 3 kilo 5 kilo 10 kilo oldular haberlerinide alırız.rabbim kimseyi bu yollarda eylemesin. emeklerini boşa çıkarmasın. emin oll burda bu konuyu okuyan herkezden çok dua alıyorsun şu mübarek günlerde inşallah dualarımız kabul olur tüm bebişler tüm hastalar tez zamanda iyileşir. çok geçmiş olsun canım tekrar.

cok sevındım masallah canım kan dusmesını sorun yapma bende ıkı ay hep kan ısınlatıp goturdum cok sukur ıyıyız ınş gelecek senınkılerde canım

Allah yardımcın olsun canım... İnşallah bir an önce sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini...

bugün tatsız haberler geldi
utku karanın karaciğer enzimleri yükselmiş sarılık olmuş oksijen ihtiyacı devam ediyormuş 1270gr yarın idrar tahlilini özel labaratuvarda yaptıracakmışız sütü karaciğer sorunu yüzünden artıramıyorlarmış
çok yıprandı bebeğim başına gelmeyen kalmadı tabi burada çaresizlikten bende çok yıprandım artık sinirlerim bozuldu dua etmekten başka çarem yok rabbim yar ve yardımcısı olsun
tüm küvezde şifa bekleyen bebeklere şifa versin inşallah

canım azcık daha sabır ınşşşşşşşşş duzelecek merak etme sonradan cok ıyı toparlıyolar ınşş guzel olucak hersey canım sen ıyı bak kendınee

amin inşallah ii haberler alırız canım allah bebeklerimizin yardımçısı olsun.onlar orda yıpranıyor bizde evde allahım onlara saglık versin dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor.:Saruboceq:

allah sabır versin... inan o kadar çok şey geliyorki toparlanana kadar minişlerimizin başına. benim bebeğimin de defalarca beslenmesi durduruldu neler neler, ama şimdi çok şükür iyi. geçtiğin süreç çok zor çok sabır isteyen, insanın çaresizce doktorların ağzından çıkan iki kelimeyi beklemesi ama insallah geçecek. sonra o günleri unutacaksın minişinin arkasında dolanmaktan. allah güzel günleri tez zaman da getirsin sana da diğer bebeklerini kucaklamayı bekleyen annelere de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…