• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler bebeğime kalp ameliyatı yapacaklar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yavrum benim ya uf uff
ınsallah ameliyat cok cok basarılı gecerde sagsaglim kucagınıza alırsınız o mınık melegı. Allah'ım yardımcınız olsun dualarımız sızınle.

birceciim her aklıma geldiğinde dua ediyorum sana ve bebişine, inşallah çook ama çok iyi geçer ameliyatı. Allah minik meleğin yardımcısı olsunn.

bircecim rabbim meleğine sonsuz güç versin onu sana bağışlasın...anladığım kadarıyla diğeri iyi inşallah..dualarım seninle...ve bebeğinle...güzel haberlerini bekliyorum...

Çok geçmiş olsun inşalah sorunsuz bir tedavi süreci olur. Rabbim yardımcı olsun hepimize.

28 haftalık doğan ikiz bebeklerim var.1050GR DOĞAN BEBEĞİMİN KALBİNDEKİ DELİK KAPANMADI 3 KEZ ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ ALDI ama bir gelişme olmadı kalbindeki pda açığı fazla olduğundan ciğerlerine kan akıyormuş cerrahi müdahele şartmış solunum cihazından çıkması için ameliyar gerekliymiş ameliyat çok riskliymiş ama böyle beklemek daha riskliymiş
başına böyle birşey gelen varsa bana bilgi versin çok endişeliyorum lütfen dua edin bebeğim iyi olsun
İnşallah bebeğin bir an önce sağlığına kavuşur. Allah onu size bağışlasın. Kardeşleri ayırmasın:Saruboceq:

utku karan ameliyattan kurtuldu kalbindeki delik kapanmış mucize gibi 2 defa ekg çektiler kapalı çıktı dr burada yapacağımız birşey yok diye bizi 9 eylülden tekrar tepeciğe göndedi ambulansla bebeğimizi geri kardeşinin yanına götürdük kesilmekten kurtuldu yavrum ama solunum sorunu devam ediyor makineden ayrılamıyor ciğerleride iyileşince hayati riski bitecek inşallah

bu güzel habere çok sevindim.
solunum sorunuda bir an önce biter inşallah :Saruboceq:
tekrar geçmiş olsun.

canım yaaaaa........maşallah utku bebeğe....allahım esirgesin..çok sevindim bircecim çok...bugün kaç kere açtım pc haberini almak için...gözlerin aydın..

utku karan ameliyattan kurtuldu kalbindeki delik kapanmış mucize gibi 2 defa ekg çektiler kapalı çıktı dr burada yapacağımız birşey yok diye bizi 9 eylülden tekrar tepeciğe göndedi ambulansla bebeğimizi geri kardeşinin yanına götürdük kesilmekten kurtuldu yavrum ama solunum sorunu devam ediyor makineden ayrılamıyor ciğerleride iyileşince hayati riski bitecek inşallah

Çok sevindim bebekler güçlüdür atlatır demiştim.Merak etme belki biraz uzun sürer ama solunum cihazındanda kurtulmayı başarır.Allah yoğun bakımda yatan bütün beblere tez zamanda şifa verir inşallah...

ne güzel bir haber inşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur... çok geçmiş olsun

merhaba canim..artik ihtiyaccin kalmamis bebgin iyilesmis ama yinede söyleyeyim dedim benim bebegim 800 grdi ve kalp ameliyati oldu..ayni senin bebegin gibi kalbindeki delik büyüktü ve nefes alisini etkiliyodu aniden bir gün icinde karar verilip ameliyata alindi,, ameliyat 1 saat sürdü ,,, uzak bir yerden uzman doktorlar geldi kuzumun ameliyati icin ,, tabi cok riskli bir ameliyat ,, bebegimin parmaklari ip gibiydi ,,, ben kalp damarlarini nasil görcekelr nerden anlicakalr diye düsünmekten mahvolmustum...ama allahin izniyle kuzum atlatti ... biz bu ameliyattan sonra cok daha zor ,, cok daha tehlikeli 2 ameliyat daha gecirdimiz icin ben kalp ameliyatini okadar zor bulmadim..bebegim cabuk toparlanmisti...ama allaha sükür bebginin kalbi kendiliginden kapanmis .. cok gecmis olsun rabbim tez zamanda kavustursun insallah....

utku karan bebek 3 hastane gezdi ambulanlarda üşüdü ameliyattan kurtuldu çok şükür ama şimdide zatüre olmuş yavrum Allah hayırlısını versin ciğerleride bir iyileşse röntgende pek iyi gözükmüyormuş tedaviye başlanmış rabbim kurtarır yine inşallah

inşallah bircecim..neler atlattı onu da atlatır inşallah aalah şifasını verecek üzülme sen...diğeri ne durumda..

kıyamam.. inşallah bebeğiniz eskisinden çok daha sağlıklı olacak, siz içinizi ferah tutun. ben de bebekken çoğu kez ameliyatlardan dönmüşüm ama şimdi turp gibiyim. hiç sıkmayın canınızı.

Back