Premature Bebekler bebeğime kalp ameliyatı yapacaklar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ucrubana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
814
3
96
İzmir
28 haftalık doğan ikiz bebeklerim var.1050GR DOĞAN BEBEĞİMİN KALBİNDEKİ DELİK KAPANMADI 3 KEZ ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ ALDI ama bir gelişme olmadı kalbindeki pda açığı fazla olduğundan ciğerlerine kan akıyormuş cerrahi müdahele şartmış solunum cihazından çıkması için ameliyar gerekliymiş ameliyat çok riskliymiş ama böyle beklemek daha riskliymiş
başına böyle birşey gelen varsa bana bilgi versin çok endişeliyorum lütfen dua edin bebeğim iyi olsun

Rabbim acil şifalar versin inşallah atlatırsınız bu sorunu , ameliyat hakkında bi fikrim yok, kızımın PDA sı iilaçla kapanmıştı, eğer ilaçla sonuç alınmazsa ameliyat şart diye biliyorum bende.Her şey onun sağlığı için duayla...

:Saruboceq:

cnm benimkinin pda kendinden kapandı ama ameliyat olan 500 gramlık bebek gördüm çok fazla var endişe etme cnm inş iyi olacak

Çok büyük geçmiş olsun bebekler çok güçlü bebeğin bunu da atlatır.Ayrıca çözümü buysa yaptırmaktan başka çağre yok.Sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü bi şekilde ameliyatı atlatsın.Dualarım sizinle inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

arkadaşlar yokmu aynı durumları yaşayan?bu ameliyat nasıl yapılır?sonrası nasıldır?
lütfen bilgilerinizi paylaşın

ameliyat yarın yapılacakmış Allahım yardım et bebeğime onu bana bağışla kalp ameliyatını kaldırır inşallah miniğim kızlar dualarınızla destekleyin Allah tüm bebekleri korusun

Bebekler çok güçlüdür tahmin ettiğinden iyi atlatacak.Kalbini ferah tut.Dualarım sizinle...

İnşallah canım en kısa sürede sağlıcakla kucağına alırsın miniğini. Allah kuzucuğuna güç, kuvvet sana da bunlara dayanma gücü versin inşallah.

çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum.
güzel haberlerle gel inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…