eski bir isim. Bence de çok önemli değil ama önceden konuştuk bu konuyu sonradan önüme getirmesi canımı sıktı. Tamam koymayalım ben 1-2 ay üzülürüm falan dedi. Baskı altında kalıyorum öyle olunca
eski bir isim. Bence de çok önemli değil ama önceden konuştuk bu konuyu sonradan önüme getirmesi canımı sıktı. Tamam koymayalım ben 1-2 ay üzülürüm falan dedi. Baskı altında kalıyorum öyle olunca
alınan alınsın gücenen gücensin bebek senin 9 ay sen taşıdın sen doğuracaksın sen bakacaksın
üzerinde senin emeğin kimseyle kıyaslanamaz
bebeğine istediğin ismi koy
kocaman iki öğretmensiniz modern olunmalı artık...
60 sene öncesinin ismi yakışır mı minicik bebeğe..
herkesin çocuğu duru su naz ada ve türevleriyken atıyorum senin ki sebahat veyahut kadriye (sebahatlar kızmayın)(az kalsın bana kadriye ismini koyacaklarmış annem direnmiş ama göbek adım olmuş)
olur mu bu şimdi...
Sen de kendi annenin babanın ismini koymak istiyorum de eşine.
bakalım ne diyecek? :)
çocuğun ismi konmuş bile, ana karnındayken bile o isimle sevilmiş, kendi istediğin ismi koy
hatta nüfusa sende git, kötü bir süprizla karşılaşmamak için
valla ömür boyu içine dert olur
inan eşimin de öyle bir niyeti yoktu ama o da kendini arada kalmış hissediyor eminim. onun üzülmesini hiç istemem hiç kavgamız gürültümüz yokken böyle saçma bişeyden canım sıkıldı. Zaten fazla duygusalım çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?