Doğuma Hazırlık Bebeğime isim anketi,lütfen katılın ben hepinize katıldım:)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeğimin adı ne olsun...?

• OZAN

OY: 101 30,5%
  • YAMAN

OY: 73 22,1%
  • GÖKTUĞ

OY: 111 33,5%
  • BİLGEHAN

OY: 43 13,0%
  • GÜNEY

OY: 97 29,3%

• Ankete Katılan
    331
  • Anket Kapalı .
Gökdeniz

Göktuğ'dan yana kullandım ama üzgünüm kötünün iyisi olduğu için.
Ne sizinkileri ne de diğer tavsiyeleri beğenmedim,yalnızca bir arkadaşın yorumu hoşuma gitti.
"DENİZ"

YAmandan yana kullandim. Cinsiyet daha belli degil. Erkek ismi olarak uras, aslan, poyraz suan seceneklerim arasinda. Herkesin zevki kendine. İcine sineni koy icinde kalmasin . Suan nasil ahmet mehmet ler var ilerde daha farkli isimler olacak 200 sene oncede daha farkli isimler vardi. İsimler cok etkiledigine inanmiyorum. Cok iyi isim olup dini olup kotu aliskanlik sahibi olan kisiler var.

İsimlere baktim Demiri ekledim kendi listeme. Unisex ismi sevmiyorum. Deniz kiza daha iyi gidiyor bence. İcinde A, u gibi unluler daha erkeksi duruyor bana gore. Demirde yok ama anlam olarak sert. Hanli canli begenmiyorum. Ozellikle birseyler olsun olmasin istiyorsan isim elemen daha kolay oluyor. Bulunca zaten iste bu olsun diyorsun zaten

Ben isimleri pek Beğenmedim açıkçası
Benim oğlumun adı yuşa belki fikir olabilir eğer bir daha oğlum olursa adını Affan koymak istiyorum tabi herkesin hoşuna gitmeye bilir sadece fikir olsun size

Ertugrul yahya rauf kemal ihsan anlamlari guzel
Ufuk umut ılgaz yusuf yunus ben bunlari da seviyorum saglikla gelsin bebisiniz ins. Allah bana da bir oglus nasip eder

Göktuğ güzel. Ozanda olabilir. 2. Oğlum olursa göktuğ düşünüyorum bende bertuğ a uyumlu :)

Yaman koymayın derim zor bi çocuk olabilir

Yaman ve güney begendim. Göktug da güzel ama cok yaramaz oluyorlar :)

Bence bunlardan hic biri guzel isimler degil benim eger ilerde cocugum olursa miran yada zana 'zeyd. Eymen falan bence bunlarida degerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…