Doğuma Hazırlık Bebeğime isim anketi,lütfen katılın ben hepinize katıldım:)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeğimin adı ne olsun...?

• OZAN

OY: 101 30,5%
  • YAMAN

OY: 73 22,1%
  • GÖKTUĞ

OY: 111 33,5%
  • BİLGEHAN

OY: 43 13,0%
  • GÜNEY

OY: 97 29,3%

• Ankete Katılan
    331
  • Anket Kapalı .
Kız cocuklarinin anne ile uyumlu erkek cocuklarinin baba ile uyumlu isimlerde olmasi cok hosuma gider. :) isimleriniz nedir acaba?

Bunun disinda Eser ismine ben coook merak ediyordum evlenmeden once. Suan oglum olacak ama kp yasamadigi icin ve tek oglu benim esim olduğu icin babasinin adini takmaya heves ediyor. 2. Bir ismi olsun istemiyor.

Kac kişiye onerdim Eser diye :) belki birileri kulak verir

Aaa öyle mi:) ben de çocukluğumdan beri beğenirdim bu ismi:) ımm ona benzer gökmen olabilir:KK66:

evet onuda eklemiştim listeye ama görkemle çok yakın buldu eşim.
Göktuğ da aslında eşimin ismine yakın dıye sırf..
Kız cocuklarinin anne ile uyumlu erkek cocuklarinin baba ile uyumlu isimlerde olmasi cok hosuma gider. :) isimleriniz nedir acaba?

Bunun disinda Eser ismine ben coook merak ediyordum evlenmeden once. Suan oglum olacak ama kp yasamadigi icin ve tek oglu benim esim olduğu icin babasinin adini takmaya heves ediyor. 2. Bir ismi olsun istemiyor.

Kac kişiye onerdim Eser diye :) belki birileri kulak verir
görkem babişkonun adı

ısınamadım dediğin için rahatça söylüyorum hiç biri güzel değil. kaan güzel ama ğ konusu dediğin gibi sıkıntı, zaten söylerken ğ varmış gibi çıkıyo. o yüzden olursa kaan olsun. onun dışında ömer, kerem, yusuf, taha beğendiğim isimler. hem eski değil hemde yeni nesil uydurma isimlerden değil, senin istediğin gibi

Berkem nasıl :) Sesli bir sekilde seslenin Görkeeeeeem!!! Berkeeeeem!!! diye :) B biruye7410
Hah haah,bunu birebir yaşadım,bir yakınım çok sevdiği torunlarına sesleniyordu,gööörkeeeem,beeerkeeeem diye,öylede tatlı çağırıyordu ki,sevgisi dağılıyordu sanki etrafa...Onu hatırlattınız bana:cry:

Vefat mi etti yakininiz? Biruye7410 Hnmin esinin ismiymis Görkem. Bende bebisinin ismi babasina uysun diye Berkem diye öneride bulundum. Ama pespese seslenince cok hos oldu bence :) tabi yine karari anne ve babasına ait

Vefat mi etti yakininiz? Biruye7410 Hnmin esinin ismiymis Görkem. Bende bebisinin ismi babasina uysun diye Berkem diye öneride bulundum. Ama pespese seslenince cok hos oldu bence :) tabi yine karari anne ve babasına ait
Hah haah,bunu birebir yaşadım,bir yakınım çok sevdiği torunlarına sesleniyordu,gööörkeeeem,beeerkeeeem diye,öylede tatlı çağırıyordu ki,sevgisi dağılıyordu sanki etrafa...Onu hatırlattınız bana:cry:

Aslında hiç birine tam anlamıyla ısınamadım. İşte bu diyemedim.
bunlar dışında isim önerisinede açığım.
eymen, çınar, aden ,poyraz,rüzgar tarzı isimleri sevmiyorum.
çok klasik ali, Ahmet ,Abdullah isimlerinide sevmiyorum.
offf bir yardımcı olun lütfen....
Aslında hiç birine tam anlamıyla ısınamadım. İşte bu diyemedim.
bunlar dışında isim önerisinede açığım.
eymen, çınar, aden ,poyraz,rüzgar tarzı isimleri sevmiyorum.
çok klasik ali, Ahmet ,Abdullah isimlerinide sevmiyorum.
offf bir yardımcı olun lütfen....
Arda ismini de severim

Evet vefat etti yakınlarda,babaannecim gibi severdim onu da,bu isimleri 90lı yılların başlarında duymuştuk onlardan,o zamanlar frapan kaçıyordu biraz,ama şimdinin dandik isimlerinden çok daha güzel..Ben biraz ortalardan sectim çocuklarıma isimlerini ama
..Güncel,moda değil de,her zaman kulağa hoş gelecek şekilde...

En cok oy kullanilan benim anket oldu sanirim:KK66:)))

Ben Bilgehan ismini çok begendim.Ozan da çok güzel.Bence diğerlerini eleyin bor öğretmen olarak her 3 çocuktan 2 sinin adı diyebilirim. Ben de size birkaç isim önerebilirim. Gündüz ,Uygar , Çağrı , Kıvanç, Güvenç , Başar.

Ben Bilgehan ismini çok begendim.Ozan da çok güzel.Bence diğerlerini eleyin bor öğretmen olarak her 3 çocuktan 2 sinin adı diyebilirim. Ben de size birkaç isim önerebilirim. Gündüz ,Uygar , Çağrı , Kıvanç, Güvenç , Başar.
teşekkür ederim.
çağrı güzelmiş...

Bilgehan demir diye bir spor spikeri var boks maçlarını sunar genellikle adamın sesi ve tavrı cook karızmadır Bilgehan ismini ondan dolayı çok severim hayırlısı canım :KK30:

X