- 28 Şubat 2017
- 50
- 27
- 39
- Konu Sahibi biruye7410
aslında hiç izlediğim bir dizi yok desem...Keske hicbiri diye bi secenekte olsaydii tum adlari dizilerden mii aldinizz ben pekk sevemedmm
hiç bir isme ısınamadım ama en sona hep bunlar kaldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında hiç izlediğim bir dizi yok desem...Keske hicbiri diye bi secenekte olsaydii tum adlari dizilerden mii aldinizz ben pekk sevemedmm
Neden olmasın,Bilge Kağan nasıl,
kardeşimin ısrarı üzerine yazıyorum...:)
Kuzemim oğluna zorla koydurdular. Onun için kullanmıyor kuzenim. . Ömer diyor oğluna.. kız ismi bi kere Bilge..Bilge Kağan nasıl,
kardeşimin ısrarı üzerine yazıyorum...:)
henüz karar veremediyseniz bence bekleyin. Bebek ismiyle doğar derler bizim oralarda. bunun bir örneğini de yaşadım. bir arkadaşım oğlunun adını hamza koymayı düşünüyordu. Doğduğu gün arkadaşımın babası "Mustafa" ismini neden düşünmüyorsunuz diye sormuş. çocuğa bakıp önce hamza demişler sonra da mustafa demişler; mustafa ismini daha çok yakıştırınca mustafa koymuşlar ismini. Sizde bebeğinizi görünce karar verebilirsiniz ismine. Fazla dert etmeyin bence :)
Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah.
Bilge uniseks bir isim. Hatta eski Türk hükümdarı Bilge Kağan var ve erkek.Kuzemim oğluna zorla koydurdular. Onun için kullanmıyor kuzenim. . Ömer diyor oğluna.. kız ismi bi kere Bilge..
Ama o da,böyle önemli bir konuyu,tesadüfün ellerine bırakmak olmaz mı? Cocuklarımın birinin ismi,evlenmeden önce karar verdiğim isim...Kuzenım,bir çok güzel oneriden seçemeyip son ana bırakınca,kayınpederi pat diye klasik ama kızın sevmediği bir isim attı ortaya,ve o koyuldu.Bu riski ben alamazdım.Malum,tabiat boşluk kabul etmezhenüz karar veremediyseniz bence bekleyin. Bebek ismiyle doğar derler bizim oralarda. bunun bir örneğini de yaşadım. bir arkadaşım oğlunun adını hamza koymayı düşünüyordu. Doğduğu gün arkadaşımın babası "Mustafa" ismini neden düşünmüyorsunuz diye sormuş. çocuğa bakıp önce hamza demişler sonra da mustafa demişler; mustafa ismini daha çok yakıştırınca mustafa koymuşlar ismini. Sizde bebeğinizi görünce karar verebilirsiniz ismine. Fazla dert etmeyin bence :)
Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah.
Doğrudur ama şu an Bilge diyince direk aklıma kız ismi geliyor. Bide onu zorladılar ya isim için.. ondan da sevmiyor. .Bilge uniseks bir isim. Hatta eski Türk hükümdarı Bilge Kağan var ve erkek.
Ben iki oğlumun da ismini cinsiyeti belli olur olmaz koydum. Sonra sürekli herkese söyledim. Eşime empoze ettim. Herkese aslında. .kimse fikir beyan edemedi..Ama o da,böyle önemli bir konuyu,tesadüfün ellerine bırakmak olmaz mı? Cocuklarımın birinin ismi,evlenmeden önce karar verdiğim isim...Kuzenım,bir çok güzel oneriden seçemeyip son ana bırakınca,kayınpederi pat diye klasik ama kızın sevmediği bir isim attı ortaya,ve o koyuldu.Bu riski ben alamazdım.Malum,tabiat boşluk kabul etmez
sonuçlar hakkında ne düşünüyorsunuz peki:)? çok çok yakınlar çunkuElim varmaya varmaya oyumu göktuğa kullandım konu sahibi,sırf sonucları görebilmek için,beni saymayın
Tuna öneren çok oldu. tek kötü yanı İngilizcesi ton balığı.Tuna koy , tunalar hem akıllı hem cool oluyor
OGUZ KAGAN veya Alparslan yada metehan olabilir ertugruldaAslında hiç birine tam anlamıyla ısınamadım. İşte bu diyemedim.
bunlar dışında isim önerisinede açığım.
eymen, çınar, aden ,poyraz,rüzgar tarzı isimleri sevmiyorum.
çok klasik ali, Ahmet ,Abdullah isimlerinide sevmiyorum.
offf bir yardımcı olun lütfen....
İngilizceye bakarsan,scarlett kırmızı kumaş gibi bir şey ama,onlar isim olarak kullanıyor,rüzgar gibi geçti'nin güzel kızına selamTuna öneren çok oldu. tek kötü yanı İngilizcesi ton balığı.