Doğuma Hazırlık Bebeğime isim anketi,lütfen katılın ben hepinize katıldım:)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeğimin adı ne olsun...?

• OZAN

OY: 101 30,5%
  • YAMAN

OY: 73 22,1%
  • GÖKTUĞ

OY: 111 33,5%
  • BİLGEHAN

OY: 43 13,0%
  • GÜNEY

OY: 97 29,3%

• Ankete Katılan
    331
  • Anket Kapalı .
Benim kızım var erkek ismi hiç düşünmedim ama komsumuzun oğlu tunca Bera anlamı ne bilmiyorum ama hoşuma gidiyo

henüz karar veremediyseniz bence bekleyin. Bebek ismiyle doğar derler bizim oralarda. bunun bir örneğini de yaşadım. bir arkadaşım oğlunun adını hamza koymayı düşünüyordu. Doğduğu gün arkadaşımın babası "Mustafa" ismini neden düşünmüyorsunuz diye sormuş. çocuğa bakıp önce hamza demişler sonra da mustafa demişler; mustafa ismini daha çok yakıştırınca mustafa koymuşlar ismini. Sizde bebeğinizi görünce karar verebilirsiniz ismine. Fazla dert etmeyin bence :)
Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah.

evet aslında bunu çok duydum.
hatta iş arkadaşımın eşi 9 ay çocuğa aras demiş doğunca hiç aklına aras gelmemiş direk başka isim koymuş.:)
zaten acelem yok. mayıs sonu inşallah doğacak bebeğim...

Bu arada erkek ismi koymak çok kolay gerçekten. .ben hamileyken bi sürü erkek ismi gelirken aklıma kız ismi hiç gelmedi. Aslında bi sebebi hangi kız ismini düşünsem sevmediğim birinin ismi çıktı

Bu arada ismim çok kullanılan bir isim.. ortaokulda sınıfta 5 tane aynı isimde kız vardı. Hep soy ismimle hitap ettiler. Hatta bi arkadaş adımın ilk harfiyle soyadımı birleştirdi.çünkü soyadım çok kötüydü. Evlendim de değişti Allahtan. .

Ama o da,böyle önemli bir konuyu,tesadüfün ellerine bırakmak olmaz mı? Cocuklarımın birinin ismi,evlenmeden önce karar verdiğim isim...Kuzenım,bir çok güzel oneriden seçemeyip son ana bırakınca,kayınpederi pat diye klasik ama kızın sevmediği bir isim attı ortaya,ve o koyuldu.Bu riski ben alamazdım.Malum,tabiat boşluk kabul etmez

Ben iki oğlumun da ismini cinsiyeti belli olur olmaz koydum. Sonra sürekli herkese söyledim. Eşime empoze ettim. Herkese aslında. .kimse fikir beyan edemedi..

Elim varmaya varmaya oyumu göktuğa kullandım konu sahibi,sırf sonucları görebilmek için,beni saymayın

Ozan goktug guney basabas,onlar arasında guney derim ama, vebal almaktan korkuyorum,bence siz mesaiye de kalın gerekirse bu isim mevzuunda

OGUZ KAGAN veya Alparslan yada metehan olabilir ertugrulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…