Bebeğimde geçmeyen sarılık iki buçuk aylık olduk hemn hemn

Kuvesteyken sarılığı başladı ve hala gecemedi öyle olup sonradan geçen varmı doktor hemotoloji bölümüne git dedi uzamış dedi karaciğer sorunu faln olabilir dedi öyle olup geçen oldumh
Gözunden gitmişmi sarılık? Sadece bedenının bazı yerlerınde varsa korkma yavaş yavaş gidiyo 3 ayda anca temızlenır benım bebeklerde öyleydi

Şu an 40 günlük sürekli emziriyorum parmağımı basıp kaldırınca alrta sarı renk çıkıyor ama daha sarılığını atmadığı için diyorlar

Şu an 40 günlük sürekli emziriyorum parmağımı basıp kaldırınca alrta sarı renk çıkıyor ama daha sarılığını atmadığı için diyorlar
Evet sariligini atmadigi icin dogru demisler, degeri 13'un altinda oldugu surece sorun yok merak etmeyin ama yine de kontrol altinda tutmakta fayda var, bazen daha sonrasinda artis gosterebiliyor.

Bebeğimin gözlerinde sarılık yok sadece yeni koyu oda olabiliyormuş deniliyor ama ben parmağımı basıp kaldırınca sapsarı iz çıkıyor değeri 7 olmasına göre rengi sarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…