- 13 Aralık 2018
- 29
- 11
- 38
- 36
- Konu Sahibi elif_ceko20
-
Allah yardımcın olsun cnm benm bi arkadaşım kan testinde down sendrom ihtimali yüksek çıkmıştı amniyosentez riskli diye 20. Haftada 4d detaylı ultrason yaptırdı orda kesin sağlıklı olup olmadığı çıkıyormuş ama aldırmayı hiç düşünmediği için o haftayı bekledi inşallah bebeğini sağlıkla kucagna alırsın yanılma ihtimali çok olduğunu duymuştum inşallah öyle çıkar12 haftamda gittiğim doktor kontrolünde bebeğimin ense kalınlığı 3.6 mm ölçüldü. Doktorum riskli gördüğü için NİPT testi yaptırmamızı önerdi. Testi yaptırdım, sonuçlarını önümüzdeki günlerde bekliyorum. 4 gün sonra riskli gebelik uzmanı bir profesöre tekrar gittim, ense kalınlığını 4 ün üzerinde ölçtüğünü belirtti. Eğer bebeği aldırmayı düşünüyorsam aminosentez testini yaptırmayı önerdi. Ağlamaktan harap olmuş haldeyim, lütfen bu durumda olan veya bu şekilde doğum yapan kişilere tanık olanlarınız varsa fikirlerinizi Allah rızası için esirgemeyin..
benim de sizden çok farkım yok,sayfa sayfa okuyup bir teselli arıyorum kendime resmen...Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız o günlerde burdan birbirimize haber vermeyi nasip et lütfen12 haftamda gittiğim doktor kontrolünde bebeğimin ense kalınlığı 3.6 mm ölçüldü. Doktorum riskli gördüğü için NİPT testi yaptırmamızı önerdi. Testi yaptırdım, sonuçlarını önümüzdeki günlerde bekliyorum. 4 gün sonra riskli gebelik uzmanı bir profesöre tekrar gittim, ense kalınlığını 4 ün üzerinde ölçtüğünü belirtti. Eğer bebeği aldırmayı düşünüyorsam aminosentez testini yaptırmayı önerdi. Ağlamaktan harap olmuş haldeyim, lütfen bu durumda olan veya bu şekilde doğum yapan kişilere tanık olanlarınız varsa fikirlerinizi Allah rızası için esirgemeyin..[/QUOTE
Amin inşallah Allah yardımcımız olsun sizin kaç ende kalınlığıbenim de sizden çok farkım yok,sayfa sayfa okuyup bir teselli arıyorum kendime resmen...Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız o günlerde burdan birbirimize haber vermeyi nasip et lütfen
12 haftalık kontrolümüzde kendi doktorum 4,5 mm ölçtü,perinatolog iki gün sonra 6,5 mm ölçtü.Şu an 14 hafta başındayız ne olacak hiç bilemiyorum,Allah’a sığındım bekliyorum sadeceAmin inşallah Allah yardımcımız olsun sizin kaç ende kalınlığı
Herhangi bir test yaptırmadınız mı12 haftalık kontrolümüzde kendi doktorum 4,5 mm ölçtü,perinatolog iki gün sonra 6,5 mm ölçtü.Şu an 14 hafta başındayız ne olacak hiç bilemiyorum,Allah’a sığındım bekliyorum sadece
Hayır yaptırmadım,aldırmayı düşünmüyorsanız bu testlerin hiçbir anlamı yok dedi doktorumuz,kararımız üzerine...ilerleyen haftalarda belki amniyosentez düşüneceğimHerhangi bir test yaptırmadınız mı
İnşallah dediğiniz gibi olur Allah razı olsunense kalınlığı tek bır bulgu olunca birşey ifade etmez umarım başka sıkıntılar yoktur bence içini rahat tut birşey çıkmayacak...
Evet haklısınız yok bencede ama böyle belirsizlikle yaşamamak için yaptırmak istiyorumHayır yaptırmadım,aldırmayı düşünmüyorsanız bu testlerin hiçbir anlamı yok dedi doktorumuz,kararımız üzerine...ilerleyen haftalarda belki amniyosentez düşüneceğim
Tevekkül halinizi gerçekten çok takdir ettim...testlerin hiç birini yaptırmama kararım benim de net...ama kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum bi türlü...Bebeklerimiz sağlıkla gelecek inşAllah,siz 2 haftaya kadar biz de sizden sonra sağlıkla doğdukları haberlerini vereceğiz inşAllah....arkadaşım bizim 2li testte 1.0 çıktı
fakat 21.hafta detaylı ultrasonumuzda 6.2 çıktı diğer organlarda birşey görülmedi
nifty önerildi bizede yaptırdık
eşim panik olduğu için
ben bir kere bile şüphe etmedim
ve ben doğuracağımı söyledim ne olursa olsun çünkü hareketlerini bile hissetmeye başlamıştım
sonucumuz şükür temiz çıktı
fakat doktorlar yine kesin olmadığını doğumda anlaşılacağını söylüyorlar
ben gerçekten bu gibi testlerin artık ticaret olduğunu düşünmeye başladım
kesin sonuç dedikleri amniyosentez bile yanılma payı var
ve malesef sağlıklı bebeklerini düşürenler var
böyle sonuçla insan kahrolmaz mı
biz şu an 38. haftamızdayız ve çevremdeki herkesi o zamanlar ben teselli ettim
bir kere bile ağlamadım
Allah bize mucizemizi nasip etmiş
lütfen anneler sizde inanın sağlıklı olacağına
sağlıklı denilen bebekler bile türlü rahatsızlıklarda doğabiliyor ya da doğumdan aylar sonra hastalanabiliyor
sokağamı atılıyorlar
hayır haberlerde bile çare arıyorlar
insanın yazgısında varsa kocaman olduğunda bile
hatta bizim veya eşimizin sağlığının hep yerinde olacağının garantisi yok
yaklaşık 2 hafta sonra ALLAHIN İZNİYLE KUCAĞIMA ALACAĞIM ve şükredeceğim
hep dua ediyorum hepimizin yavrusu sağlıkla hayırlarla gelsin analı babalı büyüsünler diye
arkadaşım bizim 2li testte 1.0 çıktı
fakat 21.hafta detaylı ultrasonumuzda 6.2 çıktı diğer organlarda birşey görülmedi
eşim panik olduğu için
ve ben doğuracağımı söyledim ne olursa olsun çünkü hareketlerini bile hissetmeye başlamıştım
bir kere bile ağlamadım
sağlıklı denilen bebekler bile türlü rahatsızlıklarda doğabiliyor ya da doğumdan aylar sonra hastalanabiliyor
sokağamı atılıyorlar
hep dua ediyorum hepimizin yavrusu sağlıkla hayırlarla gelsin analı babalı büyüsünler diye
nifty yi ben de yaptirmistim, hatta konu acmistim . linki atayım mi?12 haftamda gittiğim doktor kontrolünde bebeğimin ense kalınlığı 3.6 mm ölçüldü. Doktorum riskli gördüğü için NİPT testi yaptırmamızı önerdi. Testi yaptırdım, sonuçlarını önümüzdeki günlerde bekliyorum. 4 gün sonra riskli gebelik uzmanı bir profesöre tekrar gittim, ense kalınlığını 4 ün üzerinde ölçtüğünü belirtti. Eğer bebeği aldırmayı düşünüyorsam aminosentez testini yaptırmayı önerdi. Ağlamaktan harap olmuş haldeyim, lütfen bu durumda olan veya bu şekilde doğum yapan kişilere tanık olanlarınız varsa fikirlerinizi Allah rızası için esirgemeyin..
Lütfen memnun olurumnifty yi ben de yaptirmistim, hatta konu acmistim . linki atayım mi?
Amin amin inşallh gerçekten metanetiniz hepimiz için bir örnek rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizi evlatlarımızla imtihan etmesinarkadaşım bizim 2li testte 1.0 çıktı
eşim panik olduğu için
bir kere bile ağlamadım
sokağamı atılıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?