- 25 Ocak 2019
- 519
- 2.109
- 43
- 39
- Konu Sahibi elif_ceko20
Benim bebegiminde 3.4 çıktı ense kalinligi 25 şubatta amiyosentez yapılacak Allah büyük kotu düşünmüyorum Hayır olsun .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık bebeğiniz?Benim bebegiminde 3.4 çıktı ense kalinligi 25 şubatta amiyosentez yapılacak Allah büyük kotu düşünmüyorum Hayır olsun .
16. HaftadayimKaç haftalık bebeğiniz?
Mesajını okuduğumda o kadar mutlu oldum ki Allah sizden razı olsun...heyacanla beklediğim kontrol günleri bile ızdırap oluyor artık bana,bebeğimle ilgili olumsuz yeni birşey söyleyecek doktor diye aklım çıkıyor resmen...Sizin durumunuz bizim için bir umut,bir teselli...Rabbim bu mübarek gününde şu mübarek saatlernde hepimizin yavrularına sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin...Bebeğinizi sağlıcakla büyütün siz de,bizlere de dua edin lütfen...Arkadaşlar merhaba Allah hepiniin yardımcısı olsun,hepinizi çok iyi anlıyorum,benim 3 aylık bebeğim var, gebeliğim boyınca devamlı sıkıntı stres içimdeydim 9 ay boyunca ağladım diyebilim,11.haftada ultrasonda ense kalınlığı 6.9 cm di,kalp yermezliği olanilir burun kökü görünmüyor dediler dünya başıma yıkıldo tabi,amniyosentez önerdiler aldırma gibi bi dişincem hiç olmadı ama diğer gebeliklerim için yaptırmam gerektiğini söylediler genetik bişey varsa ona göre gebelik planlanır diye,yaptrıdık çok şükür temiz geldi fetal eko yaptırdık onda da bişey çıkmadı, ama rnse kalınlığı bikaç ay devam etti,inanın güzel çıkan sonuçlara rağmen doktor hiç rAhatlatmadı bizi herşey olabilir kafasındaydıv, imsan o dönem az da olsa güzel şeylerduymak istiyor,sonuö olarak bebeğim dünyaya geldi hiçbir sıkıntısı yok çok şükür inşaallah böylede devam eder,doğar doğmaz yanıma verdiler bi sıkıntı olmadı şükğr,kalbinizi ferah tutun,sizi çok iyi anlıyorum sağlıklı olma ihtimali yüzde 5 10 arası demişlerdi bana anne karnında ölebilir demişlerdi ,inanın devamlı ultrason yaptırıyodum yaşıyır mu diye çok Zor bi süreç Rabbim yardımcınız olsun içinizi ferah turun
Geçmiş olsun.Neden cvs yapıldı?Sonuc ne cikarsa ciksin bende istemiyorum aldirmak
Tevekkül halinizi gerçekten çok takdir ettim...testlerin hiç birini yaptırmama kararım benim de net...ama kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum bi türlü...Bebeklerimiz sağlıkla gelecek inşAllah,siz 2 haftaya kadar biz de sizden sonra sağlıkla doğdukları haberlerini vereceğiz inşAllah....
Rabbim sağlıkla, kedersiz şekilde kucağınıza almak nasip etsin inşallah.
Ne kadar güzel teslim olmuşsunuz Rabbime maşallah subhanAllah...
Işin ticaret boyutunu bilemem ama ben baştan kabul etmedim 2li test yaptırmayı cunku hasta bile ciksa sonuç değişmeyecek o bana Rabbimin en güzel hediyesi olacak, hic beklemediğim anda Rabbimin ol emri ile verildi.
Ne cinsiyet ne kıyafet hicbirsey umrumda degil her gun Rabbime tek duam sağ sağlıklı kucağıma almayi nasip etsin inşallah bana da cümlesine de inşallah....
Bebegim cok saglikliydi k.bakmayin anca dönebiliyorum Allaha şükürü hala bırakmıyorum bırakmayacağım inancımız hepimizin bol olsunAmin amin inşallh gerçekten metanetiniz hepimiz için bir örnek rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizi evlatlarımızla imtihan etmesin
Ense kalinligi icinGeçmiş olsun.Neden cvs yapıldı?
Bebeğinizin durumu nasıl merak ettimBebegim cok saglikliydi k.bakmayin anca dönebiliyorum Allaha şükürü hala bırakmıyorum bırakmayacağım inancımız hepimizin bol olsun