Bebeğimde ense kalınlığının 4'ün üzerinde olması

Benim bebegiminde 3.4 çıktı ense kalinligi 25 şubatta amiyosentez yapılacak Allah büyük kotu düşünmüyorum Hayır olsun .

Birde bebeği aldırmak olarak değil dogum öncesi detaylı bilgi almak icin yaptırıyorum Kimse 5 aylik bebeğini aldırmayı istemez .içimin rahat etmesi icin ben yaptıracağım Olacak kaderde varsa zaten olur.

Arkadaşlar merhaba Allah hepiniin yardımcısı olsun,hepinizi çok iyi anlıyorum,benim 3 aylık bebeğim var, gebeliğim boyınca devamlı sıkıntı stres içimdeydim 9 ay boyunca ağladım diyebilim,11.haftada ultrasonda ense kalınlığı 6.9 cm di,kalp yermezliği olanilir burun kökü görünmüyor dediler dünya başıma yıkıldo tabi,amniyosentez önerdiler aldırma gibi bi dişincem hiç olmadı ama diğer gebeliklerim için yaptırmam gerektiğini söylediler genetik bişey varsa ona göre gebelik planlanır diye,yaptrıdık çok şükür temiz geldi fetal eko yaptırdık onda da bişey çıkmadı, ama rnse kalınlığı bikaç ay devam etti,inanın güzel çıkan sonuçlara rağmen doktor hiç rAhatlatmadı bizi herşey olabilir kafasındaydıv, imsan o dönem az da olsa güzel şeylerduymak istiyor,sonuö olarak bebeğim dünyaya geldi hiçbir sıkıntısı yok çok şükür inşaallah böylede devam eder,doğar doğmaz yanıma verdiler bi sıkıntı olmadı şükğr,kalbinizi ferah tutun,sizi çok iyi anlıyorum sağlıklı olma ihtimali yüzde 5 10 arası demişlerdi bana anne karnında ölebilir demişlerdi ,inanın devamlı ultrason yaptırıyodum yaşıyır mu diye çok Zor bi süreç Rabbim yardımcınız olsun içinizi ferah turun

Mesajını okuduğumda o kadar mutlu oldum ki Allah sizden razı olsun...heyacanla beklediğim kontrol günleri bile ızdırap oluyor artık bana,bebeğimle ilgili olumsuz yeni birşey söyleyecek doktor diye aklım çıkıyor resmen...Sizin durumunuz bizim için bir umut,bir teselli...Rabbim bu mübarek gününde şu mübarek saatlernde hepimizin yavrularına sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin...Bebeğinizi sağlıcakla büyütün siz de,bizlere de dua edin lütfen...

Sizi çok iyi anlıyorum her muayene öncesi strese giriyordum,doktor usg yaparken mimiklerini kontrol ediyordum acaba kötü birşey mi var diye,çok dua edin kalbinizi ferah tutun herşey Allah tan,doktorların çoğu çok acımasız hiç rahatlatmıyor insanı,en kötüsünü pat diye söylüyolar ,çok çok dua edin,Cuma vakti Allah bebeklerimize şifa versin kimseyi onların yaşama hakkını size bırakmakla imtihan etmesin,çok fazla var böyle olup sağlıklı doğan çok sıkıntı yapıp gebeliğinizi zehir etmeyin,ben hiçbirşey anlamamıştım gebeliğimden hep imreniyordum mutlu gebelere rahat olmaya çalışın

Amin amin inşallh gerçekten metanetiniz hepimiz için bir örnek rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizi evlatlarımızla imtihan etmesin
Bebegim cok saglikliydi k.bakmayin anca dönebiliyorum Allaha şükürü hala bırakmıyorum bırakmayacağım inancımız hepimizin bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…