Çocuk Hastalıkları bebeğimde çapak oluştu sizce sebebi nedir üşümekmi mikropmu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

reyhan1302

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
81
1
86
40
Edirne
bebeğimde çapak oluştu sizce sebebi nedir üşümekmi mikropmu kızlar başına gelen varsa lütfen cevap yazsın anne sütü damlat diyorlar doktoro götürmelimiyim bu arada yeşilimsi bi rengi var akıyo gibi yavrumun gözü:çok üzgünüm:

Canim bence hemen yarin doktora götür...
Büyük ihtimalle mikrop kapmistir...

Benim büyük kizimdada oluyordu süt falan damlatiyordum ama gecici bir faydasi oluyordu sadece, cok güzel göz damlalari var 2 gün sürmüyor geciyor...

Gecmis olsuna.s.

doktor damla önericektir.mutlaka kullan. ama göz pınarı ile burun kökü arasına masaj yapmanda önemli.yeni doğanlarda gözyaşı kanalının açılmasına yardımcı oluyor. doktora nasıl yapacağını sorarasın.korkma çok sık görülen bir durum.

benım kıızmdada oldu korkma damla verdi bi masaj önerdi bazı bebeklerin göz pınarları kapalı olurmuş masaj çok önemlıymış açılmazsa küçük bi operasyonla açılıyor dedi korkma geçmiş olsun doktora kesin göster

Canım benim kızımda da oldu ama hala geçmedi. Doğduğundan beri var hemen hemen. Doktor tobrex damla verdi ama geçmek bilmedi malesef. Yarın doktora götüreceğim, tekrar soracağım bakalım ne diyecek.

oncelıklegecmıs olsun benım kızımında 2 aylıkken akıntısı olmustu gozunde.ben kaynatılmıs ılıtılmıs suya sterıl gazlı bezı batırıp sıldım 2 gunde ıyılestı.umarım sızın gozunuzde yakın zamanda ıyılesır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…