Canım inşallah iyisinizdir gelip gittikçe bakıyorum ama bu sefer en son ayın 13 girmişsin .Lütfen bizlere gelince haber bırak olur mu.İnan yavrun için herzaman dua ediyorum.İnşallah iyisinizdir.Sevgilerimle.
Canim benim, bak görüceksin dahada iyi olacak insallah, burda mutluluktan uctugnuz haberlerde yazcaksin, eve geldik oglumla hersey cok güzel ve iyi oldu diye müjde vereceksin....sen cok güclü bir kadinsin, güclü olmalisin cünkü sen bir annesin...kaydirigubbakcemile5
Evlatlarinin sana ihtiyaci var, sen iyi olmadan onlara hic bir faydan olmaz....
Evlat hem acin, hem tesellin, hem sevincin, hemde hüzünün olabilyor...annemi kaybettigimde bende teselliyi kizlarimda buldum, kendimi sallmamama kafayi yemememe firsat vermediler...onlar olmasaydi ne yapardim bilmiyorum...:çok üzgünüm:
Ne olur iyi haberlerini bizle paylas tatosum, kendine iyi bak, rabbim koruyucu meleklerini tolgahanimizin basindan eksik etmesin..:Saruboceq:
canım benim çok geçmiş olsun bende daha bu gün katıldım aranıza ve kaaltıldığım anda site sayesinde hamile olduğumu öğrendim..hihoyyytcanlarım miniğim biberonu tutmaya başladığı an hastaneden çıkaracaklar...
küvezde kaldığı sürece enfeksiyon kapmamasına karşı daha fazla tutamayacaklarını söylediler..
canıma minnet tabiiki ama benim tembel oğlum biberonu tutmayı tam beceremediği için bu süreç biraz uzuyor ama evime gelecek düşüncesi beni heyecanlandırıyor bir o kadarda mutlu hissettiriyor...
ama herşey 4 aydan sonra belli olacak..ve 4 aylıkdan sonra tedavilere başlanacak...
şuan için kilosu 2,5 kilo oldu cici teyzeleri..
bizlerden dualarınıı eksik etmeyen herkese binlerce teşekkürler...
rasbbim hepinizden razı olsun......
çok saol birtanem..evet inan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum..halen sanki yeni doğum yapmışım gibi geliyor...
canım sizlerin dualarıyla bu günlere geldik ve artık inanıyorum ki benim oğlum kolay kolay annesini terketmeyecek...:Saruboceq:
allah razı olsun canım...:1hug:
canlarım miniğim biberonu tutmaya başladığı an hastaneden çıkaracaklar...
küvezde kaldığı sürece enfeksiyon kapmamasına karşı daha fazla tutamayacaklarını söylediler..
canıma minnet tabiiki ama benim tembel oğlum biberonu tutmayı tam beceremediği için bu süreç biraz uzuyor ama evime gelecek düşüncesi beni heyecanlandırıyor bir o kadarda mutlu hissettiriyor...
ama herşey 4 aydan sonra belli olacak..ve 4 aylıkdan sonra tedavilere başlanacak...
canlarım miniğim biberonu tutmaya başladığı an hastaneden çıkaracaklar...
bugün hastaneden miniğim taburcu oluyor..
54 günün sonunda artık kuşum evime annesinin ve babasının kollarında uyuyacak..
RABBİME binlerce kere şükürler olsun ..
bizlerden dualarını eksik etmeyen tüm can dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..
ama asıl mücadelemiz bundan sonra başlıyor..
oğluma yüzde 30 yaşama şansı veriyor doktorlar tabiiki ana baba olarak elimizden ne geliyorsa yavrumuz için yapacağız...ne olur canlarım dualarınızı oğlumdan eksik etmeyin..
rabbimden herşeyin hayırlısını istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?