bebegim zayifliyor: :(

seniseviyorumbennn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
54
4
6
Almanya
Kizlar merhabami desem iyi gecelermi desem ne desem...oglusum su an 8.5 aylik ek gidaya 4úncú ayinda gecis yaptik boyu 74 kilosu 6.5 ek gidaya geceli istahi kapandi resmen emmek bile istemiyor sadece geceleri yalanci emzigin yerini tutuyorum siviyi cok ama cok fazla tüketiyor yemek aralarinda bile yaygarayi kopariyor bi kasik yemek gerisi su napmaliyim doktorum suyu az ver fazla yesin veya ac birak bi 5-6 saat yer diyor ama onun ac olmasina dayanamiyorum ha birde cok hareketli bi bebek pesinde elimde yemek kasik kosturmaktan biktim diye bilirim artik cok úzúlúyorum birde ac olsa yer demiuormu esimde beni ayri hasta ediyor suyla doyuruyor kendini cocuk zaten
Nasil kilo aldira bilirim???nasil istahinin acilmasina yardimci olabilirim???

Son düzenleme:
doktor boy ve kilosu hakkında ne dedi .herhangi bir olumsuzluk söyledi mi ki.benim büyük kızımda çok zayıftı.8 yaşına geldi.19 kilo ama doktor normal diyordu.

doktor boy ve kilosu hakkında ne dedi .herhangi bir olumsuzluk söyledi mi ki.benim büyük kızımda çok zayıftı.8 yaşına geldi.19 kilo ama doktor normal diyordu.

doktor son kontrolünde boyunu normal ama kilosunu az buldu... ac birakirsam yiyecegini sóyledi bir sefer denedim 5saat gecmesine ragmen kasigi reddetti bende dayanamiyorum onun ac kalmasina geceleri 80cc en faZla annesútü iciyor gógsúmú yalanci emzik niyetine kullaniyor 4 aydir emmiyor dûZgún bende sagiyorum sútüm az zaten mamayi sevmiyor kac cesit denediysem aptamilden tut milumile kadar bastan biberonuda reddetti anca alisti bebisimin oyunda akli fikri yemegi hic istemiyor daha cok suyla doyunuyor geceleri bile suya kaalkiyor hic aclik hissi olmazmi insaanin sabah kahvaltisinda yedirdigimi yedirdim yoksa gün boyu 3kasiktan fazla yemiyor bi kasik yerse pesinden su diye agliyooo biktim degilde daha cok perisan oldum hergún ayni sahneyi yasamaktan...ha birde mama sandalyesinde degilde yürütecte oturarak yiyor sabahlari yoksa kiyameti kopartiyor...o yürütecde ben pesinde geciyor gúnlerimiz

Son düzenleme:
ah bız anneler... Şimdı önce sakın ol artık büyümüş o kendi kararını verebilir. Şöyle dûsün açlıktan ölen yok yeme imkani varken. Su verme! Yok ana ögün ara ögün bıdı bıdı lapa yok bilmemne. Biseyı bebege vermeden tadına bak! Kahvaltıya oturdun bebeginide al kır ikı yumurta BEraber yiyin veya ögle akşam. Normal yemek ver tuzunu yagınh az koy. onunda damak zevki olussun. İcinde milyon tane şey olan bulamaçlardan verme normal insan yemegi yesin. Asla zorlama pesinden koşma yemek saati beraber yeyın. o artık insan onun düşuncelerını göz ardı etme ÇÜNKÜ
5 yaşına gelır anne ben doydum mu? Diye sorar
4 yaşına gelır blendırdan gecmeyen katı şey yiyemez
Bu örnekler vahim ama gerçek.
Ben ne yapıyorum.
Yüzde 90 anne sütü. Ve her sofraya bizimle oturur biz ne yersek yer. Sonuç rahat anne rahat bebek.
Ev yemeklerı az tuz az salça hiç baharat...

Kesinlikle size katılıyorum. Benimde 8 aylık bebeğim 3 5 gün öncesine kadar iştahlı bir bebekti 7 aylık olana kadar annem yanımızdaydı herşeyi yalatır veya yedirirdi ben hep kızardım o 1 yaşından sonra yok bu 8 ay sonra gibi annem gitti ben bebeğime hergüm özenle hazırlanmış bebek yemekleri vs sonuç artık kahvaltı harici birşey yemeyen hatta 3 gündür mide bulantısı çeken bir bebeğim var artık. Dün akşam sofrada onca hazırladığim yiyecekler yerine salataya banılmış ekmek yedi biraz. Bende artık rahat olmaya kadar verdim. Sizin yaptığınız gibi yapıcam bundan sonra.

ilk kez bugún takmadim yemesini oda sasirdi ikide bir yanima yútecte gelip mam dedi durdu sanki beni siniyor pasam ógúnleri bizimle yedi ve gercekten ara ógún vermedim ve dikkatini oyuncaklariyla veya masadan eline kasik plastik bardak vs verek dagattimki su istemesin ve gercekten bi kasiktan sonra su diye diretmedi yarim tabagin ardindan artik susadi ve sonuc zafer benim oyun oynuyarak yavas yavas yemek istiyomus meger dogru olan o degil biliyorum oyununda yemeninde bi vakti var ama napim artik bugün bóyle yedi ve gercekten rahatladim stressden sisdim artik yeterki yesin yapmadigim saklabanlik kalmamisti insallah bóyle devam eder geceleri elimden geldigince emzirmeye calisicam gún icinde istemiyor kendimi yalanci emzik niyetine kullandittirmiycam isterse uyansin ama emsin biraz olsum yeterki iki kez cekse benim gónlümü hos tutucak :/ birde bóyle deniycem bakalim insallah tutar... mesajiniz hatta yardiminiz icin tesekkúr ederim haa zaten ek gidaya basliyali bulamac olarak vermiyorum yumurtayi ayri peyniri ekmegi ayri ayri taddiriyorum bulamaca karsiyim cocuk ileridede bulamac yemiycek bi dúzeni olsun damak zevki olsun istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…