buarada biz bebek için DR.Browns gaz önleyici biberon aldık bebek malzemesi satılan yerlerde vardır.
ben cok konustum ama gercekten uzuldum bebegın durumuna.
beslenme sonrası aglama gazdan degılse yanı buna emınsen açlık olabilir.
çeşitli mamalar war birinden birini mutlaka sevicektir diye dusunuyorum.
zor bi durum Allah yardımcın olsun ama kendını hırpalama.
bebek bu boyle boyle buyuyecek.
bu arada diş çıkarıyor falan olabilir mi? kaç aylık bebek?
bebbeğimi 1 saat önce besle3dim ve 1saat ağladı arada 5 dakika susup dinlenip yeniden ağladı gaz değil bu eminim kusma çok hafifdi.
fakat cok ağladı.
bende onunla ağladım yardım edmiyorumdiye hiç mutlu değilim.
dün aksama kadar hiç bişi yiyemedim besle gazını çıkar sakinlestir uyut altı değiş aralıksız gecen zaman dilimleri ve sonra bendede yiyecek iştah kalmıyor.
kendime çok kızıyorum anne sütü için biraz daha zorlasaydımm ama sütüm gelmedi.
yemediğim denemediğim yontem kalmadı.
malt içecekler bol meyva su meyve suları hosaf tahin dereotu cörek otu yeşil soğan ama gelmedi ne duyduysam denedim..
pompa ilede zor oldu bebeğim sabırsız sağdığım süt o öğüne zor yetti tabi ardından mama verdim hep yetersizdi ohh ohhh ohhh eşim ağladığımı grünce kızıyor biliyorum bebeğim hissediyor amam elimde değil...
her beslenmeden sonra buağlama krizleri beni öldürüyor. ne yapıcam bilmiyorum
Canım, tekrar çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.
Nerden aklıma geldiğini hatırlamıyorum, ama sanırım senin bebeğin 3-4 aylıktır.
Senin anlatın şeylerden ilk aklıma gelen şudur " Bebeğin aç".
3-4 aylık bir bebek bir kerede en az 120 ml mama tüketir. Eğer bebeğin bu miktardan daha az yediyse, aç kaldığı için ağlıyor. Mama miktarını artırman gerek.
Ama yeterli mama miktarı almışsa ve bebek halen ağlıyorsa, büyük ihtimalde karnı ağrıyordur. Radikal bir çözüm için mamayı değiştirmelisin. Kullandın mamayı bebeğine uygun değildir. Başka normal biberon mamaları dene arkadaşım.
Mama değiştirene kadar bebeğini kucağına dik pozisyona tut, gazını çıkart, dizin üzerinde, elini karnı altında tutarak sağla, karnı hafifçe ovala. Karnı üzerinde ılık bir havlu koy. Eminim ki sen bunlarını zaten yapıyorsun, ama hatırlatmak istedim arkadaşım.
Gaz damlası gibi ilaçları pek bir şey yaramıyor düşüncedeyim ben. Zaten sen bir çoğunu kullanmıştın, arkadaşım.
Bebeğim, tahmin ettim gibi 3-4 aylıksa, yavaş yavaş şu gaz ve karnı ağrısı atlatmalıydı.
Senin bu problemleri halen sürüyorsa, kullandım mamalardan kaynaklıdır. AR, Aptamil, Bebelac. Yani bebeğin bağırsak florasını dengeyi kaybetmiş. Kendine gelene kadar biraz zaman alacaktır, sabır arkadaşım.
Sana gelince, biraz sakin olmaya çalış. Stres yapma. Bunlar geçici şeylerdir. Düşün ki sen hastalanırsan, bebeğine kim bakar?
Bence mamayı değiştir ve aksine gerekmedikçe onu kullan.
Çok konuştum ben. kafamçokkarıştı
Bebeğine iyi bak, arkadaşım
Öpüyorum.
Durumdan haberdar et bizi.
Merhaba arkadaşım
Çok oluyorum, biliyorum ama yazmadan edemiyorum.
Yarın madem doktora gidiyorsan laktöz tolerans testini yaptır.
Onunla birlikte bi de idrar tahlili iste.
Bunlar temiz çıkarsa bi de karnı ultrasonu iste, arkadaşım.
Durumdan haberdar et, arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?