• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim yarım saate bir kalkıp memeden ayrılmak istemiyor delirmek üzereyim

Gündüz uykuları yeterli mi? Yaşına göre uyanıklık sürelerini takip ediyor musunuz? Yorgun düşüyor olabilir. Bebekler yorgun düşünce uyanıyorlar
Gündüz iki saat ayakta kalıp bir saat aralıklarla uyuyor internetten baktığım kadarıyla ayına göre fazla bile uyuduğu oluyor gündüzleri problem gece başlıyor aslında ama onu da çözdüm gece doktora gittikten sonra emzik almadı parmak emiyprdu onu unuttu sonra bunlar başladı gece boyu hep meme de kaldı ağlama krizleri bitti

Teşekkür ederim bi araştırayım bebeğim dün neden ağladığını çözdüm doktordan sonra bebeğim emzik almadığı için beni emzik olarak kıllanıyor eskiden parmak emiyordu onu bıraktıktan sonra bu sorun çıktı dün gece hep meme de uyudu ve hiç ağlamadı
Aslında sizi emzik olarak kullanmıyor, emziği meme olarak kullanıyordu. ❤️

Gündüz iki saat ayakta kalıp bir saat aralıklarla uyuyor internetten baktığım kadarıyla ayına göre fazla bile uyuduğu oluyor gündüzleri problem gece başlıyor aslında ama onu da çözdüm gece doktora gittikten sonra emzik almadı parmak emiyprdu onu unuttu sonra bunlar başladı gece boyu hep meme de kaldı ağlama krizleri bitti
bazı bebeklerin emme güdüsü yüksek oluyor. benim bebeğim de öyleydi. büyüdükçe daha iyi olacak. zor dönemler. :( uykusuzluğunu yorgunluğunuzu anlayabiliyorum.

Siz iyi bir ebeveyn olsanız kendi hem cinsiniz rahatlatmak yerine kendi egonuz tatmin etmekle uğraşıyorsunuz siz benim muhatapım değilsiniz kendi cinsine bu kadar kötümser davranan biriyle laf dalaşına giremem birini yargılamadan önce biraz iyi insan olmaya çalışın
Ben bir ebeveyn olduğum için bir anne olduğum için el kadar sübyana delirdi çıldırdı denmesine tepki gösteriyorum, çoooook iyi bir anneyim, evladıma negatif hiçbirşey yakıştırmayacak kadar gönlüm dilim söylemeye elvermeyecek kadar analıktan insanlıktan nasibimi aldım çok şükür. Ben elin evladı için tepki gösteriyorum, kendi evladına bunları söyleyebilen başkasının evladına neler yakıştırmaz
Siz ne olarak bunları hiiiiç umursamadan söylüyorsunuz?
Kendi bebeğine bile bunları yakıştıran kadının nesini rahatlatacam ben
Bir bebeğe kullanılan kelimelerin berbatlığıyla benim egomun ne ilgisi var?
Bu siteye girip konu açtığınızda direk ben, muhatap almış oldunuz
Evladı için kötü yakıştırmalar yapan herkesi yargılarım kimseden de bunun iznini almam, doğurdunuz diye her türlü yakıştırma yapma hakkına sahip olmadınız
Ağzı süt kokan masum delirmiş-çıldırmış, bu yakıştırdıklarınız gerçekleşirse ki Rabbim tüm masumları anaları babaları dahil her türlü kötülükten hastalıktan olumsuzluktan korusun sakın ah vah etmeyin.
İyi insan olan bir bebek için bir yakıştırma yapacaksa on kere düşünür ben ne diyorum diye
Sizin doğurduğunuz bebeği savunan insana kötü insan diyecek kadar körsünüz kalbiniz taşlaşmış aksi halde o kelimeleri kullanıp bir de matah bir halt etmiş gibi laf yetiştirmezdiniz
Biri gelip bebeğiniz için “aaa bu bebek deli, çıldırmış” dese ne yaparsınız? Umrunuzda olmaz mı, hoşunuza gider mi, çok iyi insan doğru söylüyor mu dersiniz? Başkasına dedirtmeyeceğiniz şeyi kendiniz de söyleyemezsiniz
Sizinle aynı cinsiyete sahip olmam yanlışınızı alkışlamamı mı gerektiriyor
Benim cinsim insan. Sizinki ne?

Ben bir ebeveyn olduğum için bir anne olduğum için el kadar sübyana delirdi çıldırdı denmesine tepki gösteriyorum, çoooook iyi bir anneyim, evladıma negatif hiçbirşey yakıştırmayacak kadar gönlüm dilim söylemeye elvermeyecek kadar analıktan insanlıktan nasibimi aldım çok şükür. Ben elin evladı için tepki gösteriyorum, kendi evladına bunları söyleyebilen başkasının evladına neler yakıştırmaz
Siz ne olarak bunları hiiiiç umursamadan söylüyorsunuz?
Kendi bebeğine bile bunları yakıştıran kadının nesini rahatlatacam ben
Bir bebeğe kullanılan kelimelerin berbatlığıyla benim egomun ne ilgisi var?
Bu siteye girip konu açtığınızda direk ben, muhatap almış oldunuz
Evladı için kötü yakıştırmalar yapan herkesi yargılarım kimseden de bunun iznini almam, doğurdunuz diye her türlü yakıştırma yapma hakkına sahip olmadınız
Ağzı süt kokan masum delirmiş-çıldırmış, bu yakıştırdıklarınız gerçekleşirse ki Rabbim tüm masumları anaları babaları dahil her türlü kötülükten hastalıktan olumsuzluktan korusun sakın ah vah etmeyin.
İyi insan olan bir bebek için bir yakıştırma yapacaksa on kere düşünür ben ne diyorum diye
Sizin doğurduğunuz bebeği savunan insana kötü insan diyecek kadar körsünüz kalbiniz taşlaşmış aksi halde o kelimeleri kullanıp bir de matah bir halt etmiş gibi laf yetiştirmezdiniz
Biri gelip bebeğiniz için “aaa bu bebek deli, çıldırmış” dese ne yaparsınız? Umrunuzda olmaz mı, hoşunuza gider mi, çok iyi insan doğru söylüyor mu dersiniz? Başkasına dedirtmeyeceğiniz şeyi kendiniz de söyleyemezsiniz
Sizinle aynı cinsiyete sahip olmam yanlışınızı alkışlamamı mı gerektiriyor
Benim cinsim insan. Sizinki ne?
Şu an bunu okuyacak kadar sizi kayile almıyorum onu ben doğurdum benim sevgimi senin gibi vaktini çocuğuna değilde bana burda laf yetiştirecek kadar zaman harcamandan belli kocanla sorunlarını başka kadınların üzerinden eleştirme çocuğunla ilgilen

bazı bebeklerin emme güdüsü yüksek oluyor. benim bebeğim de öyleydi. büyüdükçe daha iyi olacak. zor dönemler. :KK43: uykusuzluğunu yorgunluğunuzu anlayabiliyorum.
Gündüz aşırı mutlu bir bebek bende korkuyorum geceleri bi yeri mi ağrıyor ben mi bulamıyorum diye hayatın içinde bulunduğumuz çevre baskısı psikolojisi bi de üzerine yorgunluk uykusuzluk depresif bir hal alıyor bebeğime yetememek onun ağlaması ilk annelik tecrübesizlik içinde olunca insanın elinden bişey gelmiyor

Benim pitircikda 6 aylik oda ayni demekki bu donemlerde normal .kizim kac aylik hatirlamiyorum oda dis cikarma doneminde memedeydi.bazen sabrim kalmiyor sapur supur opuyorum geciyor 😊 rabbimin hediyeleri onlar onceki 8 saat uyudugunuz donemlere sayin ben.oyle yapiyorum

Şu an bunu okuyacak kadar sizi kayile almıyorum onu ben doğurdum benim sevgimi senin gibi vaktini çocuğuna değilde bana burda laf yetiştirecek kadar zaman harcamandan belli kocanla sorunlarını başka kadınların üzerinden eleştirme çocuğunla ilgilen
Kayile nedir?
Sen doğurdun diye deli deme hakkını kim verdi sana? Evladını seven ana delirdi der mi el kadar bebeğine? Gözün dönmüş resmen edepsizliğini bastırmak yaptığın çirkinliği örtmek için nereye pislik atacağını şaşırdın
Benim çocuğum seninki gibi süt bebesi değil 9 yaşında, gündüz sana yazarken okuldaydı, şu anda da karşımda mışıl mışıl uyuyor
Bir kocam olduğunu yada onunla sorunlarım olduğunu nerenden uydurdun?
Hatanızı söyleyince hemen mutsuz insan oluyoruz nedense, pışpışlasak yaaaa canıııım dersiniz

Ya bir de şunu bir açıkla Allah aşkına: kocanla sorunlarını başka kadınlar üzerinden eleştirme, ne demek? Benim kocamla olan sorunumun senin bir bebeğe delirdi-çıldırdı demenle benim bunu kınamamla nasıl bir ilgisi olabilir?
Birinin ayıbını terbiyesizliğini hatasını söyleyen herkes yanlışa yanlış diyen herkes mutsuz-sevilmemiş-sorunlu-kocasıyla sorunu var-kötü insan senin gibilere göre. Böyle mi tatmin oluyorsunuz

Gündüz aşırı mutlu bir bebek bende korkuyorum geceleri bi yeri mi ağrıyor ben mi bulamıyorum diye hayatın içinde bulunduğumuz çevre baskısı psikolojisi bi de üzerine yorgunluk uykusuzluk depresif bir hal alıyor bebeğime yetememek onun ağlaması ilk annelik tecrübesizlik içinde olunca insanın elinden bişey gelmiyor
evet haklısınız oldukça zor bir süreç. ben de 7-8 aylıkken çok zorlanmıştım. belki dişi de çıkıyordur bizim o dönem diş çıkmıştı. kendinizi telkin edin. varsa yardım edecek biri gün içinde yarım saat de olsa kendinize ayırmaya çalışsanız çok iyi gelir.

Back