Siz iyi bir ebeveyn olsanız kendi hem cinsiniz rahatlatmak yerine kendi egonuz tatmin etmekle uğraşıyorsunuz siz benim muhatapım değilsiniz kendi cinsine bu kadar kötümser davranan biriyle laf dalaşına giremem birini yargılamadan önce biraz iyi insan olmaya çalışın
Ben bir ebeveyn olduğum için bir anne olduğum için el kadar sübyana delirdi çıldırdı denmesine tepki gösteriyorum, çoooook iyi bir anneyim, evladıma negatif hiçbirşey yakıştırmayacak kadar gönlüm dilim söylemeye elvermeyecek kadar analıktan insanlıktan nasibimi aldım çok şükür. Ben elin evladı için tepki gösteriyorum, kendi evladına bunları söyleyebilen başkasının evladına neler yakıştırmaz
Siz ne olarak bunları hiiiiç umursamadan söylüyorsunuz?
Kendi bebeğine bile bunları yakıştıran kadının nesini rahatlatacam ben
Bir bebeğe kullanılan kelimelerin berbatlığıyla benim egomun ne ilgisi var?
Bu siteye girip konu açtığınızda direk ben, muhatap almış oldunuz
Evladı için kötü yakıştırmalar yapan herkesi yargılarım kimseden de bunun iznini almam, doğurdunuz diye her türlü yakıştırma yapma hakkına sahip olmadınız
Ağzı süt kokan masum delirmiş-çıldırmış, bu yakıştırdıklarınız gerçekleşirse ki Rabbim tüm masumları anaları babaları dahil her türlü kötülükten hastalıktan olumsuzluktan korusun sakın ah vah etmeyin.
İyi insan olan bir bebek için bir yakıştırma yapacaksa on kere düşünür ben ne diyorum diye
Sizin doğurduğunuz bebeği savunan insana kötü insan diyecek kadar körsünüz kalbiniz taşlaşmış aksi halde o kelimeleri kullanıp bir de matah bir halt etmiş gibi laf yetiştirmezdiniz
Biri gelip bebeğiniz için “aaa bu bebek deli, çıldırmış” dese ne yaparsınız? Umrunuzda olmaz mı, hoşunuza gider mi, çok iyi insan doğru söylüyor mu dersiniz? Başkasına dedirtmeyeceğiniz şeyi kendiniz de söyleyemezsiniz
Sizinle aynı cinsiyete sahip olmam yanlışınızı alkışlamamı mı gerektiriyor
Benim cinsim insan. Sizinki ne?