Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 aylık olucak ama bir aydan fazla böyle bu ara iyice çıldırdıBebeğiniz kaç aylık?
Gün içinde sürekli birlikte misiniz?7 aylık olucak ama bir aydan fazla böyle bu ara iyice çıldırdı
Emin olun panik bir anneyim ona verdiğim sevgi ve ilgi tarif edilemez bebeğim ayına göre beyin ve fiziksel anlamda çok ileride bu ona yazılmış kızgınlık belirtisi değil yetememe kaygısı kullandığım kelime bebeğimin kötülüğü için yazılmış birşey değil sizin görmek istediğiniz bir tabiri nitelendirmekKüçücük bir bebek için nasıl böyle bir tabir kullanabiliyorsunuz
7 aylık olucak ama bir aydan fazla böyle bu ara iyice çıldırdı
Evet her dakika birlikteyiz oyun oynamayı çok seviyor o uyanıkken sürekli aktivite yapıyoruz gece olunca babasıyla bir araya gelince ekstra uyumak istemiyorGün içinde sürekli birlikte misiniz?
3.aya kadar çok sakin bir bebekti hiç ağladığını bile duymadık ara ara büyüme atakları vardı zaten 2 saate meme kalkıyordu o da gözleri kapalı sonra tekrar uyurdu bu sefer yanıma alıyorum gözleri kapalı şekilde çığlık atarak uyanıyor doktora götürdüm diş kulak ya da herhangi birşey şu an yok dedi anlamadımSabır diliyorum size. Dönem dönem böyle şeyler olabilir.
Doktora götürdüm diş ve kulak ya da herhangi bir sıkıntısı yok dedi hava nemsiz olur diya hava nemlendirici aldım her akşam burun temizlik yapıyorum rahat uyusun diye bugün doktor ilginç birşey söyledi bebeğiniz ağlayarak birşeyler size yaptırmaya çalışıyor olabilir dedi meme de kalmak gibi çünkü bebeğim doğduğundan beri hiç emzik almadıBebekler sadece acıktıgın da emmek istemez, ten teması istiyordur gazı vardır vs vs bir sürü nedeni olabilir istedikçe verin yıpratıcı süreç ama geçiyor emin olun
Her an birlikteyiz yanımda yatırıyorum çok ağlıyor diye elini tutuyorum meme gelince susuyor doktorum kontrol etti herhangi bir sorun yok dedi daha diş için bu kadar fazla uyanmaz dedi sadece ağlayarak meme de kalmak isteyebilir dedi size bunu göstermek için uğraşıyor olabilir dedi çünkü doğduğundan beri emzik almadı parmak emiyordu onu unuttu şimdi bu sorun ortaya çıktıSizin kokunuza alistiysa.
Gündüz uykuları yeterli mi? Yaşına göre uyanıklık sürelerini takip ediyor musunuz? Yorgun düşüyor olabilir. Bebekler yorgun düşünce uyanıyorlar7 aylık olucak ama bir aydan fazla böyle bu ara iyice çıldırdı
Bebeğiniz delirmedi, cluster feeding yapıyor. Araştırın ve bu durumun geçici olduğunu anlayıp rahatlayın.Bebeğim iyice delirdi yarım saate bi uyanıyor aramızda yatırayım diyorum yok olmuyor delirmek üzereyim meme de kalmak istiyor bu ara meme de uyumak istiyor sallanmak istemiyor artık psikolojim yerlebir
Yooo tarife gerek yok ben de evladını herşeyden çok seven tüm ilgisini ona vermiş bir anneyim bana öyle seviyorum böyle ilgileniyorum kaygılanıyorum diye savunmaya geçmeniz gereksiz, siz benden yada bir başka anneden daha çok sevmiyorsunuz çocuğunuzu. Ayına göre gelişimi ilerde diye mi kızgınlık belirtisi değil? Ben niye birşey görmek isteyeyim hanımefendi ne saçmalıyorsunuz sizEmin olun panik bir anneyim ona verdiğim sevgi ve ilgi tarif edilemez bebeğim ayına göre beyin ve fiziksel anlamda çok ileride bu ona yazılmış kızgınlık belirtisi değil yetememe kaygısı kullandığım kelime bebeğimin kötülüğü için yazılmış birşey değil sizin görmek istediğiniz bir tabiri nitelendirmek
Siz iyi bir ebeveyn olsanız kendi hem cinsiniz rahatlatmak yerine kendi egonuz tatmin etmekle uğraşıyorsunuz siz benim muhatapım değilsiniz kendi cinsine bu kadar kötümser davranan biriyle laf dalaşına giremem birini yargılamadan önce biraz iyi insan olmaya çalışınYooo tarife gerek yok ben de evladını herşeyden çok seven tüm ilgisini ona vermiş bir anneyim bana öyle seviyorum böyle ilgileniyorum kaygılanıyorum diye savunmaya geçmeniz gereksiz, siz benden yada bir başka anneden daha çok sevmiyorsunuz çocuğunuzu. Ayına göre gelişimi ilerde diye mi kızgınlık belirtisi değil? Ben niye birşey görmek isteyeyim hanımefendi ne saçmalıyorsunuz siz
El kadar bebek için delirdi-çıldırdı diyorsunuz tepki alınca öyle seviyorum böyle ileri…kendi evladınıza nasıl diliniz varıyor yüreğiniz elveriyor böyle bir şey söylemeyi
Teşekkür ederim bi araştırayım bebeğim dün neden ağladığını çözdüm doktordan sonra bebeğim emzik almadığı için beni emzik olarak kıllanıyor eskiden parmak emiyordu onu bıraktıktan sonra bu sorun çıktı dün gece hep meme de uyudu ve hiç ağlamadıBebeğiniz delirmedi, cluster feeding yapıyor. Araştırın ve bu durumun geçici olduğunu anlayıp rahatlayın.