• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim ve yanlizligim ..

benim esim de yabanci. Esimin bir erkek kardesi var. Onlar da ona yardim ederler. Hatta vasiyette ona diger kardeslerden daha fazla sey vermis, esimin babasi. Ama esim de ben de bunu sorun yapmadik. Hem onun daha cok ihtiyaci var (diger kardesler icinde durumu daha kotu) hem ben anne-babalardan bir sey beklemiyorum. Ama sizin durumunuz tabi daha farkli, ayni ortamda yasiyirmussunuz, bunaltmislar sizi. Ama birakin, kime ne deger verirlerse versinler. Siz kendi degerinizin farkinda olun. ben yapi olarak boyle seylere pek takilmam, belki ondan boyle diyebiliyorum. Esiniz size iyiyse, gerisi cok ta onemli degil.

eşin mangal yapıldığında senin davet edilmediğini biliyomu biliyoda ynede anlamıyo yada umursamıyosa.... nediyim allah yardımcın olsun

Takma cnm takma, vallahi takma, senin ne güzel bebeğin olacak insallah, öbürü gayrımesru mu ne, yazık acıdım bebeğe, bosver. Mangalmışş aman alsınlar............... Sorumsuz kaynına da anca acıdım ben, omru boyunca parazit yaşayacak. Kim ederse kendine eder (kaynananlar için), o ne öyle be evlilik yok baba olcak bilmem ne.. her yatan kalkanın adı baba olsaydııı....babalık farklı bişey ve o adam baba olamaz. Bence sen de yeri geldiğinde hava atmayı bil (bilmiyorsan) azcık arsız ol yani istenmediğin yerde dur biraz da onlar gıcık olsun.

Bu yaban ellerinde ne kadar da normalmiş bu olaylar.
Bizim burda evlenmeden çocuk olacak ve erkeğin ailesi sarıp sarmalayacaklar anneyi çocuğu.
Ve üstelik esas evli olana da üvey muamelesi yapıyorlar. Çok üzücü bir durum.

Şu durumda sabretmekten başka birşey gelmez elden.
Eşini ailesinden koparamayacağına göre böyle yaşamaya alışmalı ve kendini bu olaylara karşı güçlü tutmak zorundasın.

Her şeye rağmen senin de bir bebeğin olacak ve bebeği olmayan bunun için uğraşan bir çok kişiden ne kadar şanslı olduğunu düşünerek kendini iyi hisstmeye çalışarak başlayabilirsin bu güçlü duruşa.

Belki konu dışı ama bir çocuğum olsun ne olursa olsun ne sorun olursa olsun kimseyi görmem diyen insanlar var bu dünyada.
Lütfen sabırlı ol.Orda ki birlikteliklerin, evlilik dışı beraberlerin sonu ayrılık. Ne olacağını kimse bilemez. Belki kız sonradan kötü çıkacak, belki gerçek yüzünü sonradan görecekler ve senin kıymetini bilecekler. Sakin ol ve hamileliğin tadını çıkar.

ne kadar iyiniyetli bir kadınsın,benim gibi.ama ya-ra-nıl-maz! ol-maz!.yanlış yapıyorsun.sen 2 canına çalış,nafakanızı eşin kardeşine yedirsin,kira ver bilmem ne..saçmalık tabiki ama burda senin ilk yapacağın şey çalışmayı bırakmak.madem ki eşinin çamaşırını bulaşığını yıkyorsun devam et,de ki işlere ve bebeğe yetişemiycem bir kaç yıl çalışmayacağım de.kardeşini besleyen eşini haydi haydi besleyecek.hah,önce kendi evine yetmeyi öğrenmesi lazım kocanın.kadının getirdiği para fazladan para olarak görülüyor.
benim eşim de salak.yıllarca beraber olacağı kadının sözünü dinlemek yerine bazen ailesini dinliyor ve kaynıma para yediriyor.ben de çalışıyorum ama kaynımın karısı çalışmıyor keyfi yerinde gezip tozuyor.hakkımı helal etmiyorum ben.neyse ben öğretmen olduğum için istifa etmem zor çünkü geri dönmek problemli ve mesleğimi seviyorum+ yarım gün.neyse bence 1-öncelikle para makinası olmaktan çık o aileye.2-eşine nazlanarak evi değiştir bebkten sonra,sık sık gelir gideriz de,politika yap filan yani ne bileyim kadınlığını kullan.3-ailesine artık çalışmayacağını söyle,(ilerde çalışacak ta olsan) gözünün açıldığını sansınlar,seni aptal görüyorlar çünkü kusura bakma.türkün ne zaman dostu oldu ki bu dünyada:( 4-eşini kendine çek.her yolu dene.üstte arkadaşındediği gibi doğumdan sonra memleketime dönmek istiyorum,herşeyimi verdim ama aile olamamışız filan de.5-dil biliyorsan kayınvalidenle de konuşmayı deneyebilirsin.

erkek heryerde erkek işte...
sende onlarla arana mesafe koy artık...
madem değer vermiyolar sana sende hiç muhabbetlerini bile açma eşine..

Back