- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi tac_yaprak
gitseydin diyosun iyi diyosunda bi bayan olarak ve herşeyden önce evini ailesini düşünen bi insan olarak önünü arkasını düşünmesi lazım herşeyden önce maddiyatı düşünecek başka bi üülkeden türkiyeye hiç masraf yapmadan bi gelip gitmesi bile nekadara patlar biliyomusun arkasından eşini düşüncek o ailesinin yanına gittiğinde eşi nerde kalcak nasıl kalcak yalnız kalmasın diye düşünecek tabi şahsen bende olsam bende gidemem eşimi bırakıp
tamam belki kira vermesi normal olabilir ama diğeride çocukları buda çocukları üstelik bu bide ev geçindiriyo bende kirada oturuyorum kirada mantık şudur eve herhangi bir bakım yaparsan kiradan düşülür ama burcunun kocası aksine tamir bilmemne şu bu işlerini yapıp bide üzerine para veriyo onlara kira dışında yamadığı paralarda cabası nedemek mutfak harçlığı bilmemne yamam annesidir saygı duyacak sevecek muhakkak ama bu adamın karısı hamile hamile para kazanmak için çalışıyo kocasıda annesinin evini idare ediyo annesinin kocası olmasa geliri olmasa zor durumda olsa yine kabul edilebilir ama bu durumda kabul edilemez ayda yılda bikere olur ama sürekli oluyosa bu kerizliktir ve adam sömürmeden başka bişey değildir
çekip gidebilirler tabi ama kocası iyi niyetli çıkmak istemiyo onlarda bunu kullanıyo zaten eminim burcu kocasını ikna etse çıkmaya kalksalar annesi bi şekilde duygu sömürüsü yapıp aklını çelecektir.
insan düşmanı olsa bile azcık düşünür aynı bahçede mangal yapıosun azıcıkta hamile senin oğlunun çocuğunu taşıcak gelinine göndermiceksin varmı böyle bişey belki hergün mangal yiyo olabilir ama olur ya onların o gün yaptığı burnuna başka kokar azcık gönderse en azından teklif etse azalacakmıydı açmı kalacaktı sanki bazen çok acıkıyorum yolda elime poğaça simit bilmemne alıyorumda utanıyorum ya milletin canı çekerse ya alamayan varsa ya hamile biri varsa kokarsa diye
yok öyle hamilesin duygusalsın büyütüyosun kzıın iyice canına tak etmiş artık
tabiiki biliyorum yurtdisindan turkiyeye gelip gitmenin bedava olmadigini ve kaca patladigini …sunu demek istiyorum ben…esek olursan semer vuran cok oluyor bu devirde…sen disini tirnagina takip karnin burnunda calis…baskalarina yedir mantikli degil bana gore…
hersey ama hersey yuksek beklentiler yuzunden oluyor…yakin bir yerde oturmasalar bu kadar buyutmez emin ol..cunku gozu gormez. Dolayisiyla bu kadar batmaz gozune…
keske hayatta herkesler adil olsa, evlatlari arasindada..ama boyle olmuyor..ancak pembe hayallerde boyledir..realist olmak lazim. Insanlari degil kendimizi degistirmek lazim belkide..diger turlu ancak depresyona gireriz..soyledigim seyler garip seyler degil, bi dusunun derim.