- 5 Ağustos 2019
- 1.113
- 2.394
- 28
Ben yeni doğum yaptım kızlar biliyorsunuz oğlum 1 haftalik oldu bugün çok şükür. Kedimizin kıskançlık yapacağını biliyorduk ama bu kadarı tahmin edemedik.Bebek olmadan önce İran kedisi benim kedim çok tüylü tras ettirelim dedik hem kendisi de rahatlar normalde de yaz gelince yapıtyoruz bu sefer bebegi bekledik iki kez üzülmesin diye çünkü tüyleri gidince bir gün boyunca çok üzgün oluyor neyse.carsamba tras oldu eşim götürdü o gün narkoz aliyor sersem oliyor genelde zaten perşembe günü de öyle idi biz yanımıza aldık bir şeyler yedirmeye çalıştık narkozu atmış haraketli idi ama bir şey yemedi hiç uyumadı sonra kriz geçirdi bebeğim baya kendini attı titremeye başladı zangır zangır nasil korktuk eşim aldığı gibi en yakın veterinere götürdü çok stres üzüntü bunalımdan olmuş demis iste burnuda tikanikmis nefes alamamış dedi hava makinesi vermiş o günden beri evde yapıyoruz şükür iyi simdi mama yiyor su içiyor ödül maması yaş mama veriyoruz üzülmesin diye seviyoruz sürekli ama yanımıza gelmiyor oturma odasına yani bebek var diye asla hep yukarı da tek başına duruyor ya da salonda yalnız oturuyor onu öyle gördükçe o kadar üzülüyorum ki dün dayanamadım ağladım neden böyle yapıyor diye zamanla alışır diyo annem eşim ama çok üzülüyorum sanki onu dışlıyoruz istemiyoruz gibi davranıyor nasıl bebeğe alıştirabilirim eskisi gibi yine bizimle otursun istiyorum .