bebeğim ve ben babalar günü hediyesi düşünüyoruz???

hemxsxirem

gamzeli kelebeğim beniiim
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
667
5
96
İstanbul
selam kızlar 9+3 günlük hamileyim. babamıza sürpriz yapıp ilk babalar gününü kutlamayı düşünüyoruz bebeğimle :CüvCüv: ama öyle klasik saat, gömlek falan olmayacak bu sefer. çünkü bu babalık duygusunu taşıyacak ilk babalar günümüz olacak. aklıma hiçbir fikir gelmiyor. sizin aklınıza gelen birşyler var mı kızlaar??a.s.

muhteşem bir konu açmışsın.. harika.
takip edicem.. biz de 6+1 olduk, biz de hediye düşünüyoruz..
bakalım ne öneriler gelecek tecrübeli arkadaşlardan :)

hemsirem senınle aynı gundeyız..
o zaman sende anneler gununu hamıleyken gecırdın....
hedıye aklıma gelırse soylerım canımmm...

ne tasadüf gönülcüm... bana doğum tarihimizi 7 ocak dedi doktorum son gittiğimizde.. hayırlısıyla inşallah canım...
benim aklıma tişört yaptırmak geldi. bebeğimizin ağzından "babaların babası" falan gibi baskı yaptırmak... ama değişik fikirler bekliyorum..fisfisfis

canım güzel bir konu açmışsın ama bir erkeğe malesef alınabilecek çok fazla şey yok ben internette bir sitede çok güzel kristaller buldum belkiöyle birşey olabilir

cnm bende 9+3 günlük hamileyim aynı düşünce bizdede var ne hediye alıcaz karar veremedim az vaktimiz kaldı :1rolleyes:

tebrikler canım...Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiiiiinnnn....

selam tatlı annecikler. çok az zamanımız kaldı. keşke daha önceden düşünmeye başlasaydık.:uhm:kristal güzel bir fikir aslında, içine güzel bir not yazılabilinir. ay gerçekten, erkeklere hediye almak ne zor iş, pek seçenek yok. ben önceden hep ayakkabı alırdım ama bu sefer hiç karar veremiyorum.

belkide güzel bir pasta yapıp, babacık seni çok seviyoruz yazıp, fotoğrafını çekip, o anı ölümsüzleştirebilirim.sırnaşık şey

canım, bak sen benden önce yazmışsın.
şimdi pasta yapalım demek için geldim.

şık bir pasta yapalım... üstüne.. '''babacığım'a...''' yazalım.
gayet hoş bence.

selam kızlar ben bebeğimizin ultrasyon resmini çerçeleyip bebişimizin ağzından babasına duygusal bir mektup yazmıştımm. sevimli olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…