• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim uyumuyor

dyln

meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
147
4
96
İzmir
arkadaşlar 13 gün önce doğum yaptım ve bir kız bebeğim oldu ancak uyumuyor gazı yok olsada kendi çıkarıyo ne yapmam gerekiyo bilemiyorum gece uykularım hiç yok 2 saat uyuyo 1 saat uyuyo uyanıyo hiç uyumuyo lütfen yardım edin ne yapmam gerek

endişelenecek birşey yok... normal bir süreç.. iyice doyduğuna eminsen, gazıda yoksa bol bol sarılminicik bebeğinde hiçbilmediği bu dünyaya adapte olmaya çalışıyor... onu bol bol öp, sarıl ve sakın streslenme..sevgiler.

Allah analı babalı büyütsün canım.bizimki de öyleydi hatta daha fena.ama geçici bir süreç.gazı yok gibi geliyordur ama gazı olabilir.bizimki gayet güzel gaz çıkarıyordu ama yine de tam çıkaramıyormuş.gaz damlası kullanmaya başladıktan sonra biraz rahatladık.daha çok küçük zaten.sık acıkır.2 saatte bir uyanması da normal aslında.tam karnı doymuyor olabilir.

Canım benim 40'ı çıkmamış daha, kıyamam. Daha dur yolun başındasın. Bebekler ilk 3 ay annelerinden bağımsız bireyler olduklarını anlayamazlar. Benim oğlum öyle huysuzdu ki tuvalette hacetimi görmeye onunla giderdim. Şimdi yürüteçle kapılara vuruyor :)) bebeklerin uykusuzluğu basit şeylerden kaynaklanır canım; açsa, gazı varsa, yavrum kakayı sıvı yapıyor karnı ağrıyor olabilir de ya da sadece kokunu arıyordur. Dert etme geçecek elbet.

Back