• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEĞİM UYKUSUNDA KALKIP OTURUYOR

Fatmanur 42

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2023
19
4
1
26
1 yaşına girmeye 3 gün kalmış olan bebeğim gece uyurken bir an da uyanıp gözü kapalı şekilde oturur pozisyona geçerek ağlıyor. Hemen sarılıp sakinlestirip emziriyorum geri uykuya dalıyor. Bu oturmasının sebebi ne olabilir başına gelen var mı acaba ?

bütün annelerin başına gelir bu durum ☺️
Cok normal, korkulacak bişey yok. Yerinden kalkmayı öğrenmiş ama henüz geri yatmayı beceremiyor. Bir süre daha böyle gider, sonra yatmayı da öğrenir. Bir süre sonra oturur pozisyona gelmez.

bütün annelerin başına gelir bu durum ☺️
Cok normal, korkulacak bişey yok. Yerinden kalkmayı öğrenmiş ama henüz geri yatmayı beceremiyor. Bir süre daha böyle gider, sonra yatmayı da öğrenir. Bir süre sonra oturur pozisyona gelmez.
İnşallah ya beni de korkutuyor 😂

F Fatmanur 42 21 aylık uzun zamandır yapıyor . Kalkıyor ayak ucuna yada babasına yaslanarak uykuya geri dönmeye çalışıyor. Çoğu zaman dönüyor . Dönemezsse meme mecburi. Yani aslında bizde uyanıyoruz fakat uyumayı bildiğimizden tekrar dalıyoruz bebekler destekle uyuduğu dan aynı destekle uykuya dönmek isterler normal.

Bizimki ayağa bile kalkmaya calisiyor tutunup normalmiş ama ben her an tetikte olmaktan uyuyamaz oldum

Back