Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülay umarım sende hamişsindir cnm...az bekle sabırlı ol olurmu at kafandan dün beni muayene eden doktor siz kadınalr sorunlarınız olmadığı halde kafanıza takmaktan çocuk sahibi olamıyorsunuz diye kızıyordu bana....:))))
kızlar 5 eylül de adet olmuştum 19 eylül le 23 eylül arası yumurtlama günü ya..benim yumurta 19 eylül de çatlamış dün 3+6 günlük hamiştim ya bugün 4 haftalık geriye doğru sayınca 19 eylül çıkıyor...anam o günde ne zıplamıştım herif tepemden in aşkım diye yalvarıyordu... :)))))
evet adet olduğun günleride say cnm...bende 5 eylül de adet oldum dün doktor bana dedi en son nezaman adet oldun deidm 5 eylül ona göre hesaplıyorlar döllenme gününü yumurtlama gününü hesaplıyorlar...sayıcan yani...adet bittikten sonra ne zaman yumurtan çatladı şuan da bilmiyorsun ne zaman hamiş kaldığını öğrenirsen ozaman doktor ultrasyondan bakıp bebişin oluştuğu günü söylüyor mesela benim dün 3 hafta 6 günlüktü bugün 4 haftalık geriye doğru sayınca 19 eylül yumurtlama günüm çıkıyor ortaya anladın mı...hesaplama şu günleri...döfücem he seni...
offffffff offffffff takmıyorum demek bile taktığımı gösteriyor.ben kalkıyorum arkadaş.artık yazı yazmayacağım,yorumda yapmayacağım,görüşmediğimiz günlerde kendine dikkat et.bir süre kk sitesine girmeyeceğim..byyyyyyyyy