Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün kan testim de değer 95.10...civrı bişey çıkmıştı...yani pozitif bugünde doktora gittik eşimle doktor önce karnımdan baktı bişey yok görünmüyor dedi...alttan bakayım deid alttan baktı sağ yumurtamda bir çatlama var ama görünmüyor dedi...gebemiyim dedim gebesin ama kan tahliline göre dedi salak şey nasıl yani görünmüyormu içim boşmu deidm bilemem heran herşeyolabilir deid ama sağ yumuralığında bir şey var diyor görünmesi için gebelik hormonun 6000 olmalı ve buda 2 hafta sonra olur dedi....ne dicem bilmiyorum ve çok üzüldüm adam uzman doktor ve bir halt anlamadı saçma sapan cvplar verdi olabilirde olmayabilirde diyor e kan testi pozitif diyorum bebek rahmine yapışmalı diyor...beni iyice sinir etti mi...eve geldik görümcem kaynanam herkes var görümcem diyor neden alttan baktırdın dedim görünmedi merak ettim düşün olucak bak gör diyor deidm saçmalama ya tehlike olsa doktor neden baksın...e sormuyorsunuz ki şekerim diyor ay siniroldum bugün ya...kendimi çok kötü hissediyorum bebeğim hala oluşmamış benimle aynı durumu yaşayan yazsın lütfensenağlama
sag yumurtaliginda bisi var ama gorunmuo demis canim oyle yazmissin ben ve diger arkadaslar da ona gore yorum yapiorus bundan bir onceki msjda kese gozuktu yazmissin kese gozuktuyse zaten bir sorun yoktur o zaman korkmana gerek yokki canim bu durumda neyi tartisioruz ben anlayamadim cidden anlayan beri gelsinkafamçokkarıştı