arkadaşlar bugün saat 9 da iş yerinden çıktım ve şirket arabasıyla kartal da özel umut hastanesi ne geldim tabi belim çok ağrıdığı için kadın doğum uzmanı hemen beni odaya aldı baktı karnıma detaylı ultrasyon ve yeniden kan testi istedi ben de indim aşağı bu arada doktor çok iyi bir kadın bayağı hastası var sevgiyle yaklaştı....sonra aşağı indim kan verdim detaylı ultrasyon sırası bekledim uzaman bir doktor baktı bol su içtim saat 11:30 da ultrasyona girdim önce idrar kesesi dolu baktı sonra boşaltıp altatn baktı tam yarım saat yumurtalıkalrı inceledi...sağ yumuralıkta mercimek kadar miyom çıktı tabi ben salya sümük ağlıyorum doktor beni teselli ediyor....dedi ki dış gebelikten uzaklaştık dış gebeliğin yok ama nur topu gibi bir miyom un var :)))) sonra bebek rahime yapışmış çok şükür gördüm onu da orda pirinç tanesi kadar bişeydi görüdm onuda içim rahatladı sıra geldi kan testine bekle bekle saat 1 oldu aldım sonucu ve kan değerim 1300 olmuş ay çok sevindim nasıl bu kadar oldu bilmiyorum önce ki yaptırdığım kan testi sanırım yanlış değer buldular ve beni bu kadar üzdüler...şuan da herşey normal allaha çok şükür bugün 3 hafta 6 günlük hamileyim yarıns abah 4 haftalık olacak...ve cumatesi günü kontrole çağırdı doktor...ve ben şuan da çok mutluyum allahım herkese nasip etsin bu duyguyu...hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın günlerdir bana destek olan arkadaşlara tşk.ederim...