günaydin sevgili kk.
Şuan en büyük hatta tek derdim bu umarim doğru yerdir çünkü tecrubeli annelerden fikir almak destek görmek istiyorum.
allah bağışlasin benim ve tüm annelerin yavrularını 63 günlük bir bebeğim var. Doğduğu 2 haftadan şu zamana kadar hep ağladi.
Uykusu geliyo ağlıyo uyanıyo yattığı için ağlıyo direk kalkmak kucaklanmak istiyor. Yani kısacası herşeyde morarana kadar ağlıyor. Uyanıkken asla kendi kendine kalamıyor.
Çok yoruldum artık gece gündüz uyumuyor en uzun uykusu gece oluyor oda 2 saat gündüzleri sallamayı kestiğimiz anda uyanıyor. Şuan bide sünnet oldu onunda mızmızlığı eklendi ne yapacağımı şasirdım. Tuvalete bile gidemez oldum.
Ben bu çocuğa ne yapmalıyım. Nasıl özellikle gece uykusu eğitimi verebilirim. Mesela 12 1 olmadan asla uykuya dalmıyor. ama 9 dan uyuyana kadar bas bas bağırarak ağlıyor ve sakinleştirmek çok zor oluyor.
allah rızası için ben ne yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz?
( Bebeğim sürekli aglıyor mesajlara geç dönebilirim ama herkesin yorumunu mutlaka uygulayacağım. Simdiden teşekkürler hayırlı günler)
NOT: Gaz sancısı çekmiyoruz çok şükür koliklikten değil yani bunuda söylemek istiyorum tamamen huyu ve bu huyu değiştirmem gerek.
Nerden biliyorsunuz ya gaz olmadigini?
Gazi yoksa midesi agriyordur belki?
Illaki sindirimle ilgili problem cekiyordur cok kucuk cunku
63 gunluk bebegin huyunu mu degistirceksiniz?
Siz uykusuzluktan saglikli dusunemez olmussunuz.
Ozellikle erkek bebekler fena halde gaz sancisi ceker bu 1.
2 aylik bebege uyku egitimi verilmez bu 2.
Sizin gerginliginizden cocukta gerilmistir buyuk ihtimal.
Zaten zavalli yavru sunnet olmus, uyku egitimi dusunmeniz, olusmamis huyunu simdiden kirmaya calismaniz vs alinmayin ama bildiginiz insafsizlik.
Cekeceksiniz bi sure yapacak bisey yok.
Dunyaya adapte oluyor kucucuk sey kolay mi?
Lutfen huy kirma vs boyle seyleri aklinizdan gecirmeyin.