bebeğim şehit oldu

söyleyecek söz bulamıyorum kardeşim.inşallah bizler buradan en kısa zanmanda hayırlısıyla güzel haberler alırız senden rabbim dayanma gücü versin.

Suuucum, nasılsın canım...geçmişi okudum da saçmasapan şeyler yazılmış...sana onlarca anne ağladı,birkaç taş kalpliye sakın aldırma..Sen çok çok güçlü bir kadınsın, kalbimizden dahi geçince canımızı acıtan,dayanılması çok zor bir acıyı omuzladın...imtihanın çok ağır ve sen bunu tevekkülle isyan etmeden,yine senin,yavrunun,bizim,herşeyin sahibine sığındın..Şu mübarek günde Allahım sana en tatlı,hayırlı,sevgili evlatlar nasip etsin..(amin) minik kuşun Rabbinin yanında,günahsız,tertemiz,melek...ömür öyle kısa ki ..hepimizin kaçınılmaz sonu ölüm..yavrunla birgün buluşacaksın..o yok olmadı..sadece hepimizin gideceği ebedi hayata erken gitti...bir melek olarak..

teşekkür ederim canım,sen nasılsın?düşünüp hatırladığın için ve halimi hatırımı sorduğun için Allah razı olsun,daha iyiyim şükür..evet minik aşkım hep kalbımızde asla yerı değişmeyecek her gecen gün dahada özlemle artan ve sevgisinin eşi benzeri asla olmayan adı bile geçince yüreğimin kımıl kımıl ettiğini hissettiğim

ve bırdaha dünyaya gelsem gene kısacık kelebek ömürlü yavrum KEVSER SUYUmu seçerdim..onun bana verdiği bu tarfisiz acıyı yaşıyacağımı bile bile gene onu seçerdim...onu benım vazgeçilmeyenim ..annesinin saf temiz küçüğü olarak kalacak..masum yavrum birgün mutlaka kavuşacağız...

Kuzum ben Daima yanındayım neler yaşadığımızı helede Gamzemin Yaşadkların En iyi bilen Biriyim Ve Bu yazıları Yazanları Şu Mübarek Günde ALLAHA havale ediyorum Olmuşa çare yok neyin merakında insanlar!Burası Koca Bir Aile platformu oyüzden acısını paylaşıp ona Destek Olacağımız yerde YAZIKLAR OLSUN..

Allah yar ve yardımcınız olsun.. Allah sabır versin.. Başınız sağolsun... Allah inşAllah o yavrucaktan aldığı ömrü doğacak yavrularınıza verir geçmişi tamanlamıyla okuyamadım ilk baştan 8 sayfayı okudum yüreğim dayanamadı ben anne değilim.. anne olmadığım halde ben bu hale geldiysem siz ne haldesinizdir Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez takdiri ilahi deyin noolur dayanın düzelecek herşey inanın unutamayacaksınız belki ama acı azalıcak inanın

Allah sabır versin hani kelimelerin yetersiz kaldığı söylenecek şeyin bittiğiyer vardır ya işte orası burası olsa gerek; Allah bu acıyı unutturacak daha üyükbaşka acı varmesin Allah sabır versin

Kevser Su yüreğimi dağladın teyzem... Diliyorum Allahtan şu mübarek günler hürmetine Sabır selamet versin Diliyorum Allahtan başka acı keder vermesin Uzun ömürlü hayırlı evlatlarınız olsun .
Dualarımdasınız işallah...

teşekkür ederim canım,bazen insanlar düşünmeden birşeyler söyleyebiliyor ama ben gereksizlerin gereksiz laflarına takılmıyorum...kendiside hatalı oldugunu kabul etti zaten...

bazen bende bu acıya nasıl dayandığımı düşünüyorum desem yalan olmaz...içimden gecenleri tarıf edemıyorum...tek bildiğim şey ÖZLEM..

teşekkür ederim canım,Allah gönlüne göre versin..bazen kaderin önüne gecılmıyor bızede dayanmak düşüyor

Dayan be gönlüm! Biçare değilsin Yaradan sana yar. Kimsesiz değilsin, Yanında Kimsesizler Kimsesi var. Biliyorum, Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla. Dünya sana dar. Ama dayan gönlüm! Dayan ki Her gecenin mutlaka bir sabahı var MEVLANA

Ben bircok kere okudum ve yazamadim rabbim yardimcin olsun peygamber sabri versin sana 2 aylik bir oglum var ondan once dusugum hala dusurdugum bebegime aglarim ki sen kucagina alip 4 ay yasamissin tarif edilemez rabbim yardimcin olsun acini hafifletecek yeni bir melek nasip etsin sana

Sanırım resimdeki de bebeğiniz, çok tatlı melek yüzlü bir kızmış eminim şu anda da cennette bir melektir...
Allah size, eşinize, ailenize sabırlar versin...

bazen bende bu acıya nasıl dayandığımı düşünüyorum desem yalan olmaz...içimden gecenleri tarıf edemıyorum...tek bildiğim şey ÖZLEM..

Belki özleminiz dinmez ama hafifler.. Şükredin ki onun kokusunu içinize çektiniz.. Allah sabır versin..

Umarım biraz daha toparlayabilmişsinizdir kendinizi, tabii ki evlat acısı unutulmaz ama maalesef bu tarz acılarla da yaşamak zorundayız, umarım Allahım size güzel güzel evlatlar nasip eder, kızınızla da cennette buluşturur sizi...

canım ne diyebilirimki acını yüreğimde hissettim desem inanırmısın sana canı gönülden rabbime yalvararak dua ediyorum gözyaşlarımla...seninkinin yannda benim acım biliyorum denizde damla kalır bende 4 gün önce kürtaj oldum ve 8 senelik evliyim hamile kalamıyorum 3 kere kaldım hepside böyle düşükle sonuçlandı daha 1 aylıktı gebeliğim ki benim canım böyle yandıysa sen ne yapasın ki sabret canım sen sabret rabbimde sana acının büyüklüğünce sabırlar versin dualarım seninle....beni bir kardeşin arkadaşın olarak kabul edersen dualarım seninle hemde canı yürekten.....söylicek çok şey war ama dile gelmiyo sadece gözden akıyo.......

ben de bebeğimi kabettim ama kucağıma alamadan. yüzünü bile göremeden. sadece iki gün yaşadı. yani bir vardı bir yok oldu.11 gün oldu onu toprağa vereli. acısı bambaşka. ama senin acın benimkinden de başka..RABBİM sana daha da fazla sabırlar ihsan eylesin.acımızı unutturacak başka elem keder vermesin, yerine bebeklerimizin sevgisini tamamlayacak sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş..selam ve dua ile...

Canım Allah sana sabır versin böyle bir durumda ne denirki.Olumsaz yorum yapan arkadaşlarda iyi niyetli değiller çünkü kalbi temiz olan bir kimse ne olursa olsun ne ona ters gelirse gelsin böyle bir durumdaki anneye böyle acımasız yorumlar yapmamalı kimse kimsenin acısını bilemez ve herkesin acıyı yaşama şekli farklıdır kimi insan dirayetlidir kimi insan değildir ben seni dirayetli buluyorum ve senin adına gerçekden mutlu oluyorum kendini toparlamaya çalışdığın için inşallah tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla bir bebeğin olması temennisiyle başın sağ olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…