Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
RABBİM SANA DAYANMA GÜCÜ VERSİN CANIM.canım diyorum çünkü acın canımı çok yaktı.durduramıyorum gözyaşlarımı.3 yaşındaki oğlum anne neden ağlıyosun dıyor?siliyorum yine akıyor gözyaşlarım.senin yerine de sarıldım oğluma.KEVSER SU için dualarım.seni çok iyi anladım çünkü oğlum uyurken arasıra nefesini kontrol ediyorum.rabbim seni cennetine davet etmiş.cennetin en güzel köşelerinde kızınla ve eşinle oynaşmanız dileğiyle...
arkadaşlar msj sayım yeterli değil konu açamıyorum Allah aşkına bu msj okuyan kim varsa iki buçuk yasında yiyenim var (asya) beyin tümörü ve ameliyat oldu 6 gündür komada çok zor durumdayız bu msj kim okuyorsa ne olu bir kez asyam için neolur dua edin suan duaya çok ihtiyacımız var((
inşallah canım,Allah o ailelere sabır versin,bazen düşünüyorum ya daha büyük iken kaybetsem demek ki Rabbimin bir bildiği var beterınden saklasın diyorum,bende hamileyken ilk aylarda mide bulantısından hastaneye gitmiştim,serum takmışlardı,sonra bir anne geldi evladınız öldü dediler hemde kör bir kurşunla 18 yaşındaymış kadın nasıl ağladı feryat figan bende o kadını görünce mahvoldum ağladım Allaha yalvardım kimseye evlat acısı verme dedim,sonrasında aynı hastanede evladımı götürdük öldü diye haberini aldım o noktada birkez daha yıkıldım,ama gene Allahıma şükür ediyorum çünkü o kadın 18 sene bakmış büyütmüş,halıme sükretmesini öğrendim
merhaba..açtığınız konuyu tesadüfen gördüm..ve okumaya başladım..okudukça üzüldüm ağladım yaşadıklarınıza..ve yine tesadüfen 51. sayfaya tıkladım..şu anki satırlarınızı okudum..daha çok ağladım..Allah düşmanma yaşatmasın evlat acısını..
inanıyorum ki biraz daha iyisinizdir şimdi..biliyorum bu acı nefes aldıkça sizinle yaşayacak..çok zor..yine de Allah beterinden korusun..
satırlarınız beni çok etkiledi..çünkü 3 yıl önce tek kardeşimi kaybettim ben..33 yaşındaydı annemin gözbebeği babamın canyoldaşıydı..bir sabah evden çıktı..bir daha da gelemedi..yıkıldık..ama asla isyan etmedik..veren Allah aldı tekrar yanına.
anne için evlat acısı nedir çok iyi biliyorum..acının ayrımı olmaz ama evet belki de sizin için böylesi hayırlı olandı..Rabbim kimseye kaldıramayacağı derdi vermezmiş..belki yavrunuzu daha ileride kaybetmek siziçıkmaza sokacaktı..beterin beteri var..bizde daha ağır acılar yaşayanlar var..
Allah yardımcınız olsun..meleğiniz sizi cennette bekleyecek..sevgiyle kalın..
Allah sizlere sabırlar versin anne olmak çok zormuş bebeğimle zor dönemlerden geçiyoruz biz de sağlık problemi var kilo almıyor.intoleransı var bişeylere.1 aydır ömrümden ömür gitti.allah sana sağlıklı bir bebek versin acını unuttursun.kaç kişi üzüldük sana canım bizler yanındayız.hayat çok engelli bir yolmuş bizi sınavlardan geçiren bir yol.ama zor acı günlerin ardından emin ol mutlu olacağın günler gelecek.
Allah sizden razı olsun, ne güzel bir yüreğiniz var diye düşündüm ve yazdıklarınız beni çok duygulandırdı.
Yüce Rabbim üstesinden gelemeyeceğimiz imtihanlarla sınamasın inşallah hiçkimseyi.
Sizin de başınızsağolsun, Allah rahmet eylesin, anneciğinize ailenize ve size sabırlar versin, sizlerin acısını göstermesin inşallah.
çok sağol allah razı olsun.anne olmak paranoya yaratıyor.o kadar zor ki herşey.allah su yun annesine bol sabır versin içim parçalanıyor düşündükçeSize de geçmiş olsun, bir an evvel bebeğinizin sağlık problemi çözülsün inşallah.
Gıda toleransı hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ve bebek daha çok küçük olduğu için sanırım şimdi tespiti de biraz zaman alabilir.
Hangi safhadasınız bilemiyorum çözüm bakımından ama sanırım öncelikle bir müddet anne sütüne ara verdiriyorlar ve mecburen ek gıdaya başlanıyor bu tür bebeklerde.
Bu anlamda özel mamalar falan veriliyor bebeklere.
İnşallah belli bir periyoda girdikten sonra bir şekilde gelişimi ve kilo alması falan hemen hızlanıyor diye duydum bu şekilde sıkıntısı olanlardan.
Sizin bebeğiniz de doğru beslenme tarzı oturunca sıkıntınız çabucak hallolur. Hem bu araştırmalar esnasında süt vb. ilerisi için de çok geç kalmadan şimdiden belli tedbirleri almış olursunuz, bu açıdan bu sıkıntılı süreçleriniz ileriki yıllarda daha başka sıkıntılar yaşamanızın önüne de geçmiş olacaktır.
En kısa zamanda minik bebişin problemi hallolsun inşallah diyorum, sağlıklar diliyorum.
ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii
acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!
annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı
Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...
yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum
bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...
annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama
Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...
arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,
4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....