• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

Hamile misiniz ?? Umarım acınızı hafifletecek bir bebeğiniz olur.. İlk defa KK'da bir konuda hüngür hüngür ağladım..
Resmınızdeki Su mu ? çok tatlı, şu an kesinlikle meleklerle oyun oynuyordur cennette..
Öncelikle çok güçlüsünüz takdir ettim.. Allah'ın verdiğine isyan etmek yerıne onun verdiğine razı oluyorsunuz... Bu çok zor bişey ama siz başarmışsınız..
Bu zor günlerde geçecek...

evet canım resimde ki kızım SU 3 aylıktı henüz bu fotoda...hayır hamile değilim,Allah sabrını veriyor inşallah kardeşlerinide verecek...
teşekkür ederim..

simdiye kadar cok baktim bu basliga,facebokkta grupta tesadüfen görmüstüm,inanin söylecek tek kelime bulamiyorum,her ziyaret ettigmde gözlerim doluyor agliyorum.Allah cok büyük sabir versin ,kimseyi evladiyla sinamasin .Güzeller güzeli meleginizle insallah kavusacaksiniz sonunda, o güne kadar dayanma gücü ve ferahlik versin Allah size..

simdiye kadar cok baktim bu basliga,facebokkta grupta tesadüfen görmüstüm,inanin söylecek tek kelime bulamiyorum,her ziyaret ettigmde gözlerim doluyor agliyorum.Allah cok büyük sabir versin ,kimseyi evladiyla sinamasin .Güzeller güzeli meleginizle insallah kavusacaksiniz sonunda, o güne kadar dayanma gücü ve ferahlik versin Allah size..

amin ....teşekkür ederim...

Basiniz sag olsun Allah dayanma gücünüzü artirsin ve sabrini versin canim keske elimizden biseyler gelse acinizi hafifletmek için.. inanin burdaki herkes sizin için dua ediyordur ben de ediyorum yanliz degilsiniz unutmayin

konuyu okuyunca çok duygulandım aslında bu konuya msj yazmak istemedim derdini tazelemek gibi olur diye
yazmadanda geçemedim
rabbim tez zaman hayırlı evlatlar verir inşllah.

konunuzu cok okudum. ama elim bir turlu birseyler yazmaya gitmedi. yazdim yazdim sildim. siz yazdikca ben burda agladim.
gun icinde aklima geldiginize inanirmisiniz. her seferinde Allahimdan size sabirlarin en buyugunu vermesini diliyorum.

konunuzu cok okudum. ama elim bir turlu birseyler yazmaya gitmedi. yazdim yazdim sildim. siz yazdikca ben burda agladim.
gun icinde aklima geldiginize inanirmisiniz. her seferinde Allahimdan size sabirlarin en buyugunu vermesini diliyorum.

teşekkür ederim canım, dualar sayesınde ayaktayım bunu biliyorum...

Nickinizi başka bir konuda gördüm, altına o cümleyi yazmışınız....
profilinize girdim konuyu buldum............
bu nasıl bir acı ne desem bulamadım, benimde 4 aylık bir kızım var. adı Yağmur.
içim ürperdi çok korktum yanına gittim baktım uyuyor..
yazdıklarınız beni o kadar derinden etkiledi ki, gözyaşlarımı tutamadım sel oldu aktı.
Rabbim meleğinizi çok sevmiş yanına geri almış.
minik Kevser Su şimdi melekler oynuyor seninle.
yaranızı bir daha deştim, çok özür dilerim ama kendimi tutamadım.
burada sabah ezanı okundu...
sizin için dua edeceğim.
Rabbim sabır ve hayırlı evlatlar versin inşallah.
nurlar içinde yatsın yatsın inşallah yavrunuz.

ne diyeceğimi bilemedim inan herşey boğazıma düğümlendi..
benimde 4 aylık kızım var düşüncesi bile çok zor..
olay nasıl oldu bilmiyorum ama herşey mana aslında vakit saat gelmiş..
eşimin yeğeni 11 aylıkken birden evde morarmaya başlamış hemen hastaneye götürdüler çocuk şeker komasına girmiş 10 dk içinde hayatını kaybetti..
sabah oynuyordu diyor annesi bebekte gizli şeker varmış kimin aklına gelir..
vadesi dolmuş yavrumun size orda cennet kapılarını açacak inşallah..
Allaha emanet ol arkadaşım

canım ne yazacağımı şaşırdım.. yazdım yazdım sildim yazsam mı yazmasam mı diye :( ağlayarak okudum yazdıklarını. Allah sabır versin canım öncelikle ve tez zamanda da hayırlı, uzun ömürlü bir evlat nasip etsin sana inşallah..

Nickinizi başka bir konuda gördüm, altına o cümleyi yazmışınız....
profilinize girdim konuyu buldum............
bu nasıl bir acı ne desem bulamadım, benimde 4 aylık bir kızım var. adı Yağmur.
içim ürperdi çok korktum yanına gittim baktım uyuyor..
yazdıklarınız beni o kadar derinden etkiledi ki, gözyaşlarımı tutamadım sel oldu aktı.
Rabbim meleğinizi çok sevmiş yanına geri almış.
minik Kevser Su şimdi melekler oynuyor seninle.
yaranızı bir daha deştim, çok özür dilerim ama kendimi tutamadım.
burada sabah ezanı okundu...
sizin için dua edeceğim.
Rabbim sabır ve hayırlı evlatlar versin inşallah.
nurlar içinde yatsın yatsın inşallah yavrunuz.

teşekkür ederim canım evladına uzun ömürler versin Rabbim...

ne diyeceğimi bilemedim inan herşey boğazıma düğümlendi..
benimde 4 aylık kızım var düşüncesi bile çok zor..
olay nasıl oldu bilmiyorum ama herşey mana aslında vakit saat gelmiş..
eşimin yeğeni 11 aylıkken birden evde morarmaya başlamış hemen hastaneye götürdüler çocuk şeker komasına girmiş 10 dk içinde hayatını kaybetti..
sabah oynuyordu diyor annesi bebekte gizli şeker varmış kimin aklına gelir..
vadesi dolmuş yavrumun size orda cennet kapılarını açacak inşallah..
Allaha emanet ol arkadaşım

bende başlarda çok üzüldüm neden böyle oldu diye çok araştırdım şükür ki inançlı insanlarız herkesin ruhlar alemindeyken ölüm şekli ve saati belirleniyormuş asla değimezmiş,Allahın takdiri diyorum,meleğimin güzellikler içinde olduğunu düşünerek kendime teselli veriyorum...

canım ne yazacağımı şaşırdım.. yazdım yazdım sildim yazsam mı yazmasam mı diye :( ağlayarak okudum yazdıklarını. Allah sabır versin canım öncelikle ve tez zamanda da hayırlı, uzun ömürlü bir evlat nasip etsin sana inşallah..

amin canım teşekkür ederim güzel dileklerin için...

Back